Sleepy Natural Bebek Bezi 5 Numara Junior Ultra Fırsat Paketi 192 Adet

856 TL
(4,46 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sleepy Natural Bebek Bezi 5 Numara Junior Ultra Fırsat Paketi 192 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bebekonomik Satıcı Ünvanı: EMRE ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0020490462
    Bu ürün bebekonomik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 5
  • Paket İçi Bez Adedi 128
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Sleepy 5 Numara Junior Ultra Fırsat Paketi 192 Adet Natural Bebek Bezi

Sleepy Natural bebek bezi 5 numara junior, 11-18 kilogram arasındaki çocuklar için uygundur. Hipoalerjenik koruma etkili ve renklendirici içermeyen iç yüzeyi çocuğunuzun gün içinde rahat bir şekilde hareket etmesini sağlar. Saf, doğal ve organik olan bu ürün yüksek emici özelliklidir. Bu sayede çocuğunuz sağlıklı bir şekilde hayatına devam eder. Pişik olma riski de ortadan kalkar. Sleepy Natural 5 numara 192 adet bebek bezi, uzun süre boyunca kullanabileceğiniz bir üründür. Bu sayede oldukça ekonomik bir tercih olarak değerlendirilebilir. Çocuğunuzun gün boyunca rahat bir biçimde oyun oynamasına imkân tanır. Yan kısmındaki bariyerleri sızdırmaz özelliklidir.

  • Cırt cırtlı sisteme sahip olan bu ürün kolayca takılabilir.
  • Yüksek emiş gücüne sahiptir.
  • Organik pamuk lifleri sayesinde gün boyu kuruluk sağlar.

Sleepy Natural Bebek Bezinin İçeriğinde Neler Vardır?

Sleepy 5 Numara Junior Ultra Fırsat Paketi 192 Adet Natural Bebek Bezi Yorum

Sleepy Natural bebek bezi 5 numara junior, saf su ile dokunmuş yumuşacık dış yüzeye sahiptir. Kuruluğu artıran organik pamuk lifleri sayesinde bebeğinizin altı her zaman nemden korunur. Bu sayede pişiğe karşı yüksek koruma sağlar. Doğal bambu özlü emici bölgeleri sayesinde çocuğunuzun altı her zaman ne kadar çiş yaparsa yapsın kuru kalır. Cırt cırtlı sisteme sahip olan bu ürünü çocuğunuzun altına kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Sleepy Natural bebek bezi 5 numara junior, ileri teknoloji ile üretilmiştir. İç ve dış yüzeyi bebeğinizin kesintisiz bir biçimde oyun oynaması için özel olarak tasarlanmıştır. Gün boyunca bebeğinizin altının kuru kalmasına imkân tanır ve pişiğe karşı yüksek koruma sağlar. Doğal ve organik malzemeden üretildiği için bebeğinizin cildine zarar vermez. Bebeğinizin hassas teni gün içerisinde ne kadar tuvaletini yaparsa yapsın sağlıklı kalır.

Sleepy Natural Bebek Bezinin Emiciliği Güçlü Müdür?

Sleepy 5 Numara Junior Ultra Fırsat Paketi 192 Adet Natural Bebek Bezi Yorum

Sleepy Natural bebek bezi 5 numara junior, yüksek kaliteli ham maddeden evrensel kalite standartları çerçevesinde üretilir. Bu sayede yüksek emicilik gösterir. Çocuğunuz rahatsız olmadan hareket özgürlüğüne sahip olur. Yüksek emiş gücüne sahip olan bu ürün, yoğun bir şekilde tuvalet yapılması durumunda dahi kuru kalır. Sleepy Natural bebek bezi 5 numara junior, yan tarafındaki bariyer sistemi sayesinde asla sızdırma yapmaz. Bu nedenle iç tarafta muhafaza edilen ıslaklıklık çocuğunuzun teniyle minimum temas hâlinde kalır. Sızdırmazlık özelliği aynı zamanda çocuğunuz giysilerinin de temiz kalmasını sağlar. Bu sayede çocuğunuzun elbiselerini sürekli olarak değiştirmek zorunda kalmazsınız. Gün boyu kuruluk ile çocuğunuz neşeyle oyun oynamaya devam eder.

Sleepy Natural Bebek Bezi Cilde Zarar Verir mi?

Sleepy 5 Numara Junior Ultra Fırsat Paketi 192 Adet Natural Bebek Bezi Yorum

Sleepy Natural bebek bezi 5 numara junior, maksimum emiş gücüne sahip olduğu için çocuğunuzun cildinin sürekli olarak kuru kalmasını sağlar. Bu sayede nemden uzak kalan bebeğinizin poposu, pişiğe karşı korunmuş olur. Doğal ve organik özelliklere sahip olan iç ve dış katmanı sayesinde cilt ile uyumlu bir üründür. Çocuğunuzun günlük aktivitelerini rahat bir şekilde yapmasına imkân tanır. Sleepy Natural bebek bezi 5 numara junior, paket içeriği ve barındırdığı özellikleri ile oldukça ilgi gören ürünlerden biridir. Bu nedenle Sleepy Natural 5 numara 192 adet bebek bezi yorumları incelendiğinde ebeveynlerin üründen fazlası ile memnun kaldıkları görülür. Ürün sayfasında bulunan kullanıcı yorumları daha detaylı bilgi almak isteyenler için ideal kaynaklardan biridir. Sleepy Natural bebek bezi 5 numara junior, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de yapılan yorumları inceleyerek hızlı ve kolay bir biçimde ürünü satın alabilirsiniz.