Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi Plus 130 Adet

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
14 saat 26 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi Plus 130 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mega-Store Satıcı Ünvanı: MÜMİN TALHA TAYRAPAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8330563991
    Bu ürün Mega-Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Bez Adedi 150
  • Bez Bedeni 4+
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi Plus 130 Adet

Bebeklerin bağırsakları çocuklara ve yetişkinlere göre daha hızlı çalışır. Aynı zamanda sindirim sistemleri de oldukça hızlıdır. Bu sebeple ebeveynler günlük hayatta sıklıkla bebeklerin altını değiştirirler. Doğal yapıya sahip olan çeşitler oldukça güvenli bir kullanım imkanı sunar. Sleepy Natural bebek bezi organik bir yapıya sahiptir. Ebeveynlerin dikkat ettiği özelliklerden biri olan doğallık, bez seçiminde ilk sırada yer alır. Emicilik oranı yüksek olan çeşitler bebeklerin cildine hasar vermez. Aynı zamanda tahrişi önleyen bir özellik gösterir. Cırt cırtlı bantları sayesinde kolaylıkla bağlanıp çözülebilir. Bu sayede herhangi bir şekilde anneleri zorlamaz. Ürün, ekonomik bir pakete sahiptir. Pakette maxi boyda 4 numaralı 130 adet bez bulunur. Böylelikle uzun süre kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

  • Doğal bambu özleri
  • Yüksek emici özellik
  • Organik pamuk lifleri

Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi Plus Yorumları

Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi Plus Yorumları

Bebeklerin cildi son derece hassastır. Organik ve doğal yapıya sahip olan bez çeşitlerinin tercih edilmesi, cilt sağlığını korumak açısından oldukça önemlidir. Aynı zamanda bebeklerin kilosuna göre üretilen bu çeşitlerin doğru tercih edilmesi gerekir. Sleepy Natural bebek bezi 4 numara maxi plus 9 ve 16 kiloya sahip olan bebeklerin kullanımına uygundur. Ürün herhangi bir şekilde karbon ve alerjik madde içermez. Aynı zamanda parfüm, paraben ve BPA içermediğinden cildi tahriş etmez. Ürünün üretiminde bebeğin cildine zarar veren herhangi bir kimyasal malzeme kullanılmadığından hipoalerjenik bir özellik gösterir. Ürünü daha satın alan ebeveynler doğallığından ve yapısından oldukça memnun olduklarını belirtirler. Siz de Sleepy Natural bebek bezi 4 numara maxi plus 130 adet yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylelikle aklınıza takılan sorulara kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz.

Yüksek Emiciliği İle Sleepy Natural 4 Numara Bebek Bezi

Yüksek Emiciliği İle Sleepy Natural 4 Numara Bebek Bezi

Bebeklerin gün boyunca yediği yemeklerden ve içtiği anne sütünden dolayı bağırsakları oldukça hızlı çalışır. Bu sebeple ebeveynlerin tercih ettiği bezlerin yüksek emiciliğe sahip olması gerekir. Markanın ürettiği bez, geniş hava kanallarına ve nefes alabilen bir yüzeye sahiptir. Aynı zamanda pamuksu yapısıyla tüm dışkıyı içine çekerek dışına taşmasını önler. Bebeğinizin altını açmadan kontrol edebilmenize imkan tanır. Üründe doluluğu tespit edebileceğiniz ince bir çizgi bulunur. Bu sayede bebeğin altını açmadan ıslaklığı görebilir ve yeterli miktara geldiğinde değiştirme işlemini yapabilirsiniz. Doğal yapıya sahip olan Sleepy Natural bebek bezi 4 numara maxi plus 130 adet şeklinde satışa sunulur. Böylelikle ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilmenize yardımcı olur. Siz de yüksek emiciliğe sahip olan bir bez arıyorsanız güvenle bu modeli satın alabilirsiniz.

Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi Plus 130 Adet Fiyatı

Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi Plus 130 Adet Fiyatı

Bebeklerin gün boyunca kendini rahat hissedebilmesi için ebeveynlerin uygun bezler tercih etmesi oldukça önemlidir. Aynı zamanda hareket kısıtlaması yaşamayan bebekler daha mutlu ve güvende hissederler. Sleepy tarafından üretilen bu bez oldukça sağlıklı bir yapıya sahiptir. Bacakların tamamını kavrayan özel lastikleri son derece rahattır. Bacakları sıkmaz ve herhangi bir şekilde kenarlarını acıtmaz. Böylelikle kaliteli bir kullanım imkanı sunar. 9 ve 16 kilo bebeklerin kullanımına uygundur. Emici ve kuruluk performansı oldukça yüksek olduğundan 14 saate kadar bebeği rahatsız etmez. Organik pamuk ve bambu lifleri sayesinde hassas cildi korur. İç ve dış yüzeyi son derece yumuşaktır. Ayrıca ekonomik bir fiyata sahiptir. Trendyol sayesinde Sleepy Natural bebek bezi 4 numara maxi plus 130 adet fiyatını inceleyerek kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.