Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi 135 Adet

700 TL
(5,19 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
13 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
42 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
4. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi 135 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Past Store Satıcı Ünvanı: YUSUF EMRE KENAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5440764424
    Bu ürün Past Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 4
  • Paket İçi Bez Adedi 150
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi 135 Adet

Bebek bezi, günlük hayatta ebeveynlerin aktif olarak kullandığı ürünlerden biri olarak bilinir. Cildi tahriş etmeyen ve bebeklerin arka kısmını tamamen kaplayan çeşitler sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda bu ürünlerin sızdırmazlık derecesi de son derece önemlidir. Her çocuğun kilosuna ve vücut yapısına uygun çeşitler bulunur. Bantlı özelliğe sahip olan çeşitler kolay bir kullanım imkanı sunar. 7 ile 14 kiloya kadar kullanıma uygun olan 4 numara Sleepy Natural bebek bezi maksimum özellik gösterir. Aynı zamanda miniklerin arka kısmını tamamen kaplayarak sızdırmayı önler. Paket içerisinde 135 adet bez bulunur. Bu avantajlı paket, ekonomik anlamda ebeveynlerin bütçesini sarsmaz. Bu sayede güvenli ve kaliteli bir şekilde kullanılabilir. Siz de bu ürünü satın alabilir, bebeğinize güvenle takabilirsiniz.

  • Yüksek sızdırmazlık
  • Tahrişi önleyen özellik
  • Kaliteli kullanım imkanı

Yüksek Sızdırmazlık Sunan Sleepy Natural 4 Numara Bebek Bezi

Yüksek Sızdırmazlık Sunan Sleepy Natural 4 Numara Bebek Bezi

Yeni doğmuş bebeklerin bağırsak sistemleri hızlı bir şekilde çalışır. Bu sebeple sızdırmazlık derecesi yüksek olan çeşitler müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu ürünler genellikle nefes alabilen bir yapıya sahiptir. Sleepy Natural bebek bezi 4 numara maxi pratik özellik gösterir. Bebeğe bağlarken herhangi bir zorluk yaşamazsınız. Yapışkan bantları son derece kuvvetlidir. Bu sayede herhangi bir şekilde çıkmaz. Aynı zamanda çıkarırken de bantlarına ekstra bir kuvvet uygulamazsınız. Bebek dışkısını yaptıktan sonra herhangi bir şekilde kıyafetine bulaştırmaz. Aynı zamanda hareket kısıtlaması da yaşamaz. Paraben ve BPA içermeyen bu ürün oldukça sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Böylelikle bebeğin arka ve ön kısmı herhangi bir şekilde zarar görmez. Siz de Sleepy tarafından üretilen ve müşterilere sunulan bu ürünü satın alarak konforlu bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Beğenilen Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi 135 Adet

Beğenilen Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi 135 Adet

Yeni doğmuş ve gelişme çağında olan bebeklerin cilt yapısı oldukça incedir. Hasar görmeye ve tahrişe açık olan hassas tenlerini korumak adına ebeveynlerin güvenli bir bez kullanmaları oldukça önemlidir. Sleepy tarafından üretilen bebek bezi, organik ve doğal bir yapıya sahiptir. İçerdiği bambu özleri tahrişi yüksek oranda önler. Aynı zamanda pamuksu yüzeyi bebeğin cildini tahriş etmez. Parfüm ve herhangi bir losyon içermediği gibi renklerici de içermeyen bir iç yüzeyi bulunur. Bununla birlikte nefes alabilen özelliği sayesinde koku oluşumu önlenir. Alerjik bünyeye sahip olan bebeklere özel olarak üretilir. Bu sayede ultra hassas bebeklerin cildi güvenli bir şekilde korunur. Sleepy Natural bebek bezi 4 numara maxi 135 adet şeklinde satışa sunulduğundan uzun süre aktif bir şekilde kullanabilir ve bebeklerinizin cildini koruyabilirsiniz.

Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi 135 Adet Fiyatı

Sleepy Natural Bebek Bezi 4 Numara Maxi 135 Adet Fiyatı

Bebeklerin cilt yapısı ve kilosu birbirinden farklıdır. Her bebeğin kendi kilosuna ve cilt yapısına uygun bir bez kullanması oldukça önemlidir. Ebeveynler genellikle bez satın alırken birbirinden farklı özelliklere dikkat ederler. 7 ve 14 kiloya kadar kullanım imkanı sunan bu bez çeşidi kolay bir kullanım imkanı sunar. Terlemeye karşı doğal kuruluğu sağlayan organik pamuk lifleri ile üretilir. Bu sayede bebeklerin cildi zarar görmez. Aynı zamanda koku oluşumunu önleyen bambu özüyle, emici oranı son derece yüksektir. Sleepy Natural bebek bezi 4 numara maxi 135 adet fiyatı oldukça uygundur. Ebeveynlerin bütçesini sarsmadığından kolay bir şekilde satın alınabilir. Bu çeşidi daha önce kullanan ebeveynler yapısından ve doğallığından oldukça memnundur. Trendyol’dan Sleepy Natural bebek bezi 4 numara maxi 135 adet yorumlarını okuyarak bilgi edinebilirsiniz.