Sleepy Islak Havlu Yeni Doğan Bambu Naturel 8'li Paket - 960 Yaprak

811,99 TL
(0,85 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sleepy Islak Havlu Yeni Doğan Bambu Naturel 8'li Paket - 960 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mandaş Group - Bebek Bezi Dünyası Satıcı Ünvanı: EMİNE DUDU MANDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6120004697
    Bu ürün Mandaş Group - Bebek Bezi Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal bambudan elde edilen emici lifleri, içeriğindeki saf suları daha iyi tutar ve havluya homojen olarak dağılır.
  • Saf su ile dokunmuş yumuşacık yapısı ile bebeğinizin cildinde etkili temizlik ve ideal bakım sağlar.
  • Sleepy Natural Yenidoğan bebek havluları, bebeğinizin hassas cildi için geliştirilmiş doğal pamuk liflerine sahiptir.
  • Güvenle kullanabileceğiniz Sleepy Natural Yenidoğan ıslak bebek havlusu, alkol, paraben ve parfüm içermez.
  • Hipoallerjenik olduğu mikrobiyolojik ve dermatolojik testlerle kanıtlandı.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenidoğan
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçi Mendil Adedi 960
  • Paket İçeriği 8'li
Geri Bildirim Ver

Sleepy Natural Yenidoğan 8'li Paket - 960 Yaprak Bambu Islak Havlu

Sleepy Naturel bambu yeni doğan 8’li paket 960 yaprak ıslak havlu, bebeğinizin altını değiştirirken kullanabileceğiniz oldukça sağlıklı bir üründür. Saf su, bambu ve pamuk içeriklerini bir arada bulunduran bu ürün, yavrunuzun hassas teni için özel olarak üretilir. Çocuğunuzun ilk alt değiştirme işleminden itibaren güvenle kullanabilirsiniz. Sleepy Naturel bambu yeni doğan 8’li paket 960 yaprak ıslak havlu, %99.5 saf sudan oluşur. İçeriğinde; alkol, paraben ve parfüm bulunmaz. Hipoalerjenik testlerden başarılı bir şekilde geçtikten sonra kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Vegan ve helal sertifikalı ürünler arasında yer alır. Bebeğinize saf suyun benzersiz tazeliği ile hassas bir şekilde dokunmanızı sağlar.

  • Islak havlu, 8’li paket hâlindedir.
  • Bir paket içinde 120 yaprak ıslak mendil vardır.
  • Bebeğinizin hassas teni ile uyumludur.

Sleepy Naturel Bambu Yeni Doğan Islak Havlu Kaliteli midir?

Sleepy Naturel Bambu Yeni Doğan Islak Havlu Kaliteli midir?

Sleepy Naturel bambu yeni doğan 8’li paket 960 yaprak ıslak havlu, yüksek kaliteli ve oldukça kullanışlı bir üründür. Bebeğinizin gözlerini açtığı ilk günden itibaren ona narin bir şekilde yaklaşmanıza imkân verir. Yenidoğanların altının sağlıklı bir şekilde ve güvenle temizlenmesine yardımcı olur. Islak havlu yüzeyi oldukça yumuşaktır. Bu sayede bebeğinizin altını değiştirirken tahriş etmez. Sleepy Naturel bambu yeni doğan 8’li paket 960 yaprak ıslak havlu, çocuğunuzun hassas tenine uygun olarak üretilir. Alt değiştirmenin yanı sıra vücut temizliği için de kullanılabilir. Göbek bağları düşmeyen yenidoğanların yıkanması doktorlar tarafından tavsiye edilmez. Bu süreç boyunca bebeğinizi Sleepy Naturel bambu yeni doğan 8’li paket 960 yaprak ıslak havlu ile temizleyebilirsiniz. Ayrıca, ileriki yaşlardaki çocukların temizliğinde de kullanabilirsiniz. İçerdiği saf su sayesinde doğal bir şekilde hijyen sunar.

Sleepy Naturel Yeni Doğan Islak Havlu Özellikleri Nelerdir?

Sleepy Naturel Yeni Doğan Islak Havlu Özellikleri Nelerdir?

Sleepy Naturel bambu yeni doğan 8’li paket 960 yaprak ıslak havlu, doğal bambu ve pamuktan elde edilen lifler içerir. Bu nedenle ıslak mendilin yüzeyi oldukça pürüzsüzdür. Bebeğinizin altını tahriş etmeden temizlemenizi sağlayan doğal lifler aynı zamanda emici özelliktedir. Bu özellik temizleme esnasında maksimum hijyen sağlar. Islak mendil içerisindeki lifler, barındırdığı saf suyun homojen bir şekilde yüzeye yayılmasına yardımcı olur. Bu sayede mendilin her bir noktası eşit ıslaklıktadır. Sleepy Naturel bambu yeni doğan 8’li paket 960 yaprak ıslak havlu, özel ambalajı ile kullanım konforu sağlar. Ambalaj üzerinde bulunan ve sert plastikten yapılan kapak bölümü, her defasında tek yaprak almanız için özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede ihtiyacınız olduğu kadar havlu alabilir, tasarruf sağlayabilirsiniz. Sleepy ıslak havlu, bebeğinizin cildi gibi hassas ve narindir.

Sleepy Naturel Yeni Doğan Islak Havlu Her Cilde Uygun mudur?

Sleepy Naturel Yeni Doğan Islak Havlu Her Cilde Uygun mudur?

Sleepy Naturel bambu yeni doğan 8’li paket 960 yaprak ıslak havlu, her cilt yapısına göre uygundur. Yenidoğan bebeklerin hassas ciltlerine zarar vermeyecek doğal içerikler kullanılarak hazırlanır. Alt değiştirme işleminin yanı sıra, minik yavrunuzun tüm vücudunu bu ürün ile temizleyebilirsiniz. Ayrıca, hassas cilt yapısına sahip olan tüm yaştaki kullanıcılar için de biçilmiş kaftandır. İçerisinde alerjik reaksiyonlara sebebiyet veren herhangi bir madde barındırmaz. %99.5 saf sudan oluşan bu ürünü gönül rahatlığı ile gündelik bebek temizliğinde kullanabilirsiniz. Sleepy Naturel bambu yeni doğan 8’li paket 960 yaprak ıslak havlu barındırığı hassas özellikleri ile yeni ebeveyn olmuş kullanıcıların oldukça ilgisini çeker. Bu sayede Sleepy Naturel bambu yeni doğan 8’li paket 960 yaprak ıslak havlu yorum konusunda kullanıcılardan büyük bir oranda tam puan alır. Ürün sayfalarında yer alan, kullanıcıların fikirlerini özgürce aktardıkları kısım, sipariş öncesinde incelemeniz gereken bölümlerden biridir. Ürün hakkında yapılan yorumlar sayesinde, tereddütlerinizi giderebilirsiniz ve Trendyol üzerinden kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.