Sleepy Bio Natural Islak Havlu 12x40 (480 Yaprak)

399,90 TL
(0,83 TL / yaprak)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
17 saat 25 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,95 TL371,90 TL
17 saat 25 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419 TL399 TL
17 saat 25 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
545,99 TL
17 saat 25 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sleepy Bio Natural Islak Havlu 12x40 (480 Yaprak)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BonuShoop Satıcı Ünvanı: ÖZCAN ERCİEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3410368041
    Bu ürün BonuShoop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenidoğan
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçi Mendil Adedi 480
  • Paket İçeriği 12'li
Geri Bildirim Ver

Sleepy Bio Natural Islak Havlu

Yenidoğan bebeklerinin ciltlerine değen her ürünün içeriği cilt sağlığı için oldukça önemlidir. Islak mendil önemsiz bir ürün gibi gözükse de bebeklerin tenine doğrudan dediği için içeriği temiz olmalıdır. Sleepy ıslak havlu, bebeğinizin ve sizin cildinizi düşünerek doğal malzemeler ve yöntemlerle hazırlanmıştır.

 
  • Doğal bambu
  • El, yüz ve vücut temizliği
  • Alkol ve parabensiz

Sleepy Bio Natural Islak Havlu İçeriği ve Kullanımı

Sleepy Bio Natural Islak Havlu İçeriği ve Kullanımı

Yenidoğan bebeklerin ciltleri oldukça hassastır. Kızarmaya, tahriş olmaya ve alerjik reaksiyon göstermeye meyilli ciltleri vardır. Bu nedenle ciltlerine doğrudan temas eden her bir ürünün içeriği çok önemlidir. Alkol içeren ıslak mendiller kesinlikle bebeklerin ciltlerinde kullanılmamalıdır. Sleepy Bio Natural ıslak havlu içerisinde alkol bulundurmamasından dolayı yenidoğan bebeğinizin tüm vücudunda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir üründür. İçeriğinin tamamen temiz olması, çok fazla alerjik reaksiyon yaşayan bebekler de bile kullanılabilmesini sağlar. Islak havlunun doğal içeriğe sahip olduğunu ve bambudan yapıldığını elinize aldığınız ilk anda anlayabilirsiniz. Doğal bambu sayesinde yumuşak bir dokuya sahiptir. Bebeğinizin poposunu temizlerken veya yemek yedikten sonra ağız çevresini silerken tahriş oluşumunu engelleyecek bir dokusu vardır. İçeriğinde saf su bulundurmasına rağmen bebeğinizin cildinde ıslaklığa sebep olmaz. Sleepy ıslak havlu içeriğinde parfüm, boya ve klorda bulunmaz. Paketin ağzını açık bırakmadan kullandığınız takdirde ıslak havlu havayla temas etmediği için kuruması gibi bir sorunla karşılaşmazsınız.

 

Sleepy Bio Natural Islak Havlu Özellikleri

Sleepy Bio Natural Islak Havlu Özellikleri

Sleepy Bio Natural ıslak havlu 12x40 yapımında oldukça özel malzemeler kullanılmıştır. Biyopolimer, süt proteini, saf su, doğal bambu ve organik pamuk ilk kez ıslak havlu kategorisindeki bir ürün içerisinde bir araya gelmiştir. Doğal bambu ve organik pamuğun bir araya gelmesiyle olabilecek en yumuşak ıslak havlu üretilmiştir. Biyopolimer doğal kaynağını şeker kamışından alır. Şeker kamışı ise doğadan karbondioksit alarak oksijen üretir. Böylece gelecek nesiller için daha temiz bir hava olmasına yardımcı olur. Ayrıca biyopolimer dünyadaki karbondioksit dolaşımını 4 kata kadar engeller. Sleepy Bio Natural ıslak havlu sadece bebeğinizin hassas cildinin dostu değil, çevre dostu bir üründür. Hem kendiniz hem de bebeğiniz için içeriği son derece temiz olan Sleepy ıslak havluyu kullanarak çevreye ve temiz hava oluşumuna katkıda bulunabilirsiniz. Bebeğiniz ile birlikte sizin de cildiniz hassassa Sleepy Bio Natural ıslak havluyu el ve yüz temizliğinizde tercih edebilirsiniz.

 

Sleepy Bio Natural Islak Havlu Yorumları ve Fiyatları

Sleepy Bio Natural Islak Havlu Yorumları ve Fiyatları

Bebeğinizin sağlığı her şeyden önemlidir ve Sleepy Natural ıslak havluda ön plana çıkan husus bebeklerin cilt sağlığını olumsuz etkilemeyecek olmasıdır. Sleepy Bio Natural ıslak havlu yorumları ve değerlendirmelerini okuyarak diğer ebeveynlerin memnun kalıp kalmadığını öğrenebilirsiniz. Yorumlar ve değerlendirmeler aracılığıyla ürünle ilgili detaylı bilgiyi edindikten sonra tercih edip etmeyeceğinize karar verebilirsiniz. Sleepy Bio Natural ıslak havlunun bir paketinin içerisinde 480 yaprak bulunur. Sleepy Bio Natural ıslak havlu fiyatı da yorumları gibi sayfa üzerinde bulunmaktadır. Temiz içerikli, çevre ve bebeğinizin cildinin dostu olan Sleepy ıslak havlunun fiyat bilgisini de inceledikten sonra dilerseniz Trendyol’dan hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.