Slazenger Erkek Edt Pwr 50 Ml ( Kırmızı )

Çok Al, Az Öde!
1 x  217 TL
%5 indirim
2 x  206,15 TL
412,30 TL
%6 indirim
3 x  203,98 TL
611,94 TL
%7 indirim
4 x  201,81 TL
807,24 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
229 TL198 TL
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Slazenger Erkek Edt Pwr 50 Ml ( Kırmızı )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DMarket Satıcı Ünvanı: AKSOYLAR E-TİCARET GIDA İNŞAAT OTOMOTİV KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0037096960700001 Vergi Kimlik Numarası: 0370969607
    Bu ürün DMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Slazenger PWR Edt Kırmızı 50 ml

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
Geri Bildirim Ver

Slazenger Erkek EDT PWR 50 ml (Kırmızı)

Bütün ilgiyi üzerine çekmek isteyen erkekler için ideal bir ürün olan Slazenger erkek EDT PWR 50 ml (kırmızı) ile dikkat çekici bir kokuya sahip olunması mümkündür. Parfüm bergamot ve lavanta kokularını alabilme olanağı sağlar. Ayrıca bu kokulara, kavrulan kahve çekirdekleri kokusu da eşlik eder. Tüm bunların yanında ürünün eşsiz tasarımı da oldukça şık ve dikkat çekici bir görüntü sunar. Ürünün dip notalarında, topraksı paçuli, kremsi vanilya ve oryantal amber vardır. Kalp notaları ise; sedir ağacı, müge, yasemin, kahve ve frambuazdır. Ürünün alt notaları, amber, paçuli, sandal ağacı ve vanilyadır. Tüm bu muhteşem aromalar bir araya gelerek, kalıcı ve kaliteli bir koku ortaya çıkar. Eşsiz kokuya sahip bu ürünü satın alarak, her ortamda dikkat çekebilirsiniz.

  • Eşsiz koku
  • Muhteşem aroma
  • Kalıcı koku

Slazenger Erkek EDT 50 ml (Kırmızı) Özellikleri

Slazenger Erkek EDT 50 ml (Kırmızı) Özellikleri

Slazenger erkek EDT PWR 50 ml özellikleri ile öne çıkar bir üründür. Özellikle ürün tarafından sunulan koku, son derece kalıcı ve dikkat çekicidir. Bu özelliğinden dolayı pek çok müşteri tarafından önerilir. Gönül rahatlığıyla bu parfümü satın alarak, istenilen her alanda dikkatleri üzerine çekme imkânı elde edebilirsiniz. Slazenger erkek EDT PWR 50 ml (kırmızı) kullananlar ürünün kaliteli özelliklerinden bahseder. Çünkü bu ürün tarafından sunulan koku oldukça avantajlıdır. Üst ve alt notaları ile eşsiz bir uyum içerisine girer. Muhteşem kokulara sahip ürünlerle harmanlanan bu koku, doğru tercihler arasında yer alır. Ürün, 50 ml olan bir şişe içerisinde sunulur. Kokusu genellikle kadınlar ve erkekler tarafından oldukça beğenilir. Özel günlerde kullanıma uygundur. Uzun süreli kalıcı etki bırakan ürünü güzel kokmak için tercih edebilirsiniz.

Slazenger Erkek PWR 50 ml (Kırmızı) Yorumları

Slazenger Erkek PWR 50 ml (Kırmızı) Yorumları

Kırmızı Slazenger parfüm, kullanım ve fiyat açısından müşterilere avantaj sağlar. Bu noktada ekonomik fiyat seçenekleri ile satışa sunulur. Kolay ve hızlı bir şekilde satın alınabilir. Ayrıca kalıcı bir kokusu olduğundan dolayı, müşterilere kullanım avantajı da sunar. Parfümün eşsiz koku ise, herkesin tarafından beğenilen bir ürün olmasını sağlar. Bu noktada içerisindeki malzemelerin uyumu oldukça muhteşemdir. Slazenger erkek EDT PWR 50 ml (kırmızı) yorumları ise, tüm bunları kanıtlar niteliktedir. Yorumları okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu ürünü kullanan müşteriler, parfümün özelliklerinden son derece memnun kalırlar. Kaliteli bir ürüne sahip olmak ve gün boyu güzel koku için ürünü tercih edebilirsiniz. Siz de bu ürünü kolay ve hızlı bir şekilde satın alarak, gün boyu parfümün kalıcı kokusunu üzerinizde hissedebilirsiniz.

Kalıcı Slazenger Erkek Edt Pwr (Kırmızı) Fiyatı

Kalıcı Slazenger Erkek Edt Pwr (Kırmızı) Fiyatı

Slazenger erkek EDT PWR 50 ml (kırmızı) fiyatı seçenekleri, müşteriler tarafından oldukça uygun görülür. Parfümün içeriğinde bulunan bütün malzemeler, fiyatını belirlemede etkili olan noktalardır. Oldukça kaliteli ve kalıcı bir kokuya sahip olması da fiyatını etkileyen noktalar arasında yer alır. Kullanılan andan itibaren bütün dikkatleri toplamaya olanak sağlayan bu koku, bir parfümden istenilen bütün ihtiyaçları karşılar. Eşsiz ve kalıcı kokusu, gün boyunca rahatlıkla ürünün kullanılmasına olanak sağlar. Slazenger erkek edt pwr 50 ml (kırmızı) satın alma işlemleri ise, son derece kolay ve pratiktir. Trendyol üzerinden arama gerçekleştirilerek ürüne hızlı bir şekilde ulaşılır ve avantajlı satın alma seçenekleri ile sahip olunur. Oldukça güzel bir kokuya, şık ve dikkat çekici tasarıma sahip olan bu parfümü uygun fiyatlı olarak satın alarak, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.