Slazenger Bay Edt Fit 50 Ml ( Mavi )

249 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  249 TL
%5 indirim
2 x  236,55 TL
473,10 TL
%6 indirim
3 x  234,06 TL
702,18 TL
%7 indirim
4 x  231,57 TL
926,28 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Slazenger Bay Edt Fit 50 Ml ( Mavi )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DMarket Satıcı Ünvanı: AKSOYLAR E-TİCARET GIDA İNŞAAT OTOMOTİV KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0037096960700001 Vergi Kimlik Numarası: 0370969607
    Bu ürün DMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KUMSALIN KAVURAN SICAKLIĞINDA BURNUNUZA GELEN AROMATİK NOTALAR
  • BİBERİYE, ADAÇAYI VE PORTAKAL YAPRAKLARINDAN ENFES BİR KARIŞIM. PARFÜMÜN KALBİNDE KIRMIZI GÜL VE PARLAYAN YASEMİN ÇİÇEKLERİ GÜNEŞ IŞIĞIYLA ENERJİ DOLU VE CAPCANLI! DİP NOTALARDA YER ALAN MEŞE YOSUNU, SANDAL AĞACI VE MİSK TÜM KONTROLÜ ELİNE ALIYOR VE KARİZMATİK BİR DOKUNUŞ SAĞLIYOR ÜST NOTALAR NARENCİYE AKUATİK PORTAKAL YAPRAĞI, AKUATİK NOTALAR, PORTAKAL, LİMON, KİŞNİŞ KALP NOTALAR ÇİÇEKSİ HERBAL BİBERİYE, YASEMİN, GÜL, ADAÇAYI ALT NOTALAR ODUNSU MİSK SANDAL AĞACI, MEŞE YOSUNU, MİSK

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Boy 50 ML
Geri Bildirim Ver

Slazenger Bay Edt Fit 50 ml ile Farkedilen Kokular

Bay Edt Fit 50 ml (mavi) birçok erkeğin severek kullandığı bir kokuya sahiptir. Güzel kokmak ve güzel hissetmek gibi birçok farklı avantaj sağlayan parfümler sıklıkla tercih edilmektedir. Günün yoğun geçen zamanlarında kötü koku sıkıntısı ile uğraşmak istemeyenler için parfüm kullanımı son derece önemlidir. Özellikle kalabalık alanlara sıklıkla girip çıkan insanlar, dışarıya kötü kokup kokmadıkları noktasında endişeler yaşayabiliyorlar. Kişinin kendinden emin olması ve özgüveninin artması için parfüm kullanması etkili olmaktadır. Slazenger parfüm mavi kullanımı ile dışarıya oldukça güzel bir koku yaymak mümkün olur. Aynı zamanda bir parfümünün kişiye özgü olması son derece önemlidir. Dışarıdaki insanlar, kokunuzla sizi tanır hale geleceklerdir. Slazenger bay Edt fit 50 ml sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Kalıcı Koku
  • Sevilen Aromatik Notalar
  • Uygun Fiyat

Bay Edt Parfüm ile Gün Boyu Güzel Kokmak

Bay Edt Parfüm ile Gün Boyu Güzel Kokmak

Parfüm kullanımı oldukça sık olmaya başlayınca pek çok insanın zevkine göre çeşitlenen farklı kombinasyonlara sahip kokular ortaya çıkmıştır. Öyle ki parfümlerin gün içerisinde ne kadar etkili olacağı bu noktada oldukça merak edilen bir konu olur. Son zamanlarda insanlar gün boyu etkili parfüm satın almak için sıklıkla araştırmalar yapmaktadırlar. Önemli bir iş toplantısı, ardından spor ardından araba yolculuğu derken hayatın her anında güzel kokmak isteyenler Slazenger Edt erkek parfüm tercih ediyorlar. Parfüm kokuları insanların anılarını canlandıran önemli bir etkendir. İnsanlar bazen güzel bir anıyı hatırlamak için anın kokusunu hissetmek isteyeceklerdir. Özel anlarınızla anlam kazanan ve sizleri mutlu anlarınıza götüren koku seçenekleri her zaman en çok tercih edilenler arasındadır. Slazenger erkek parfüm mavi rengiyle özellikle dışardan da oldukça havalı görünmektedir. Kokuya bakılarak da parfümlerin kalitesi hakkında fikir edinilmesi mümkündür.

Bay Edt Parfüm Kullanımı

Bay Edt Parfüm Kullanımı

Kaliteli parfümler her zaman çok daha güzel bir koku yayıyor olsalar bile bu noktada dikkat edilmesi gereken bazı hususlar da bulunmaktadır. Slazenger eau de toilette mavi parfümün kokusunu en etkili şekilde değerlendirmek için kullanımına da dikkat edilmesi gerekmektedir. Kalıcı bir koku sağlayan parfümlerin, vücutta tam olarak nereye sıkılmaları gerektiği de son derece önemli bir konu olmaktadır. Örneğine erkekler için parfüm sıkılacak en ideal bölgelerden bir tanesi de boyun bölgesidir. Bunun yanı sıra kulak çevresine sıkılan bir parfüm özellikle selamlaşma sırasında karşı tarafa güzel bir koku geçmesini sağlayacaktır. Slazenger parfüm mavi içeriği ile birçok güzel kokan karşımı içermektedir. Biberiye, adaçayı ve portakal yapraklarından oluşturulan özel karışım, en etkili kullanım sağlamaktadır. Son zamanlarda insanların tercih ettikleri parfümler hafif ancak etkili kokular oluyor.

Bay Edt Fit 50 ml (Mavi) Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Bay Edt Fit 50 ml (Mavi) Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Parfüm modelleri arasından en doğru kokuyu seçmek son derece önemli olur. Kişilerin kendi zevklerine göre farklı koku çeşitleri bulunmaktadır. Doğru yapılan seçimler, insanların özgüvenlerinin artmasına da fayda sağlayacaktır. Slazenger fit erkek parfüm 50 ml Edt özellikleri ile birçok erkeğin beğenerek kullandıkları bir parfüm çeşidi olmaktadır. Ürün hakkında merak edilenlere ise kullanıcı yorumları incelenerek ulaşılması mümkündür. Slazenger erkek Edt fit 50 ml kullanarak en iyi sonuçlar elde etmek isteyenler, en doğru kararı vermek için sık sık araştırmalar yapmalıdırlar. Parfüm sıkıldığı andan itibaren insanlara oldukça aromatik bir kokunun gelmesi gerekmektedir. Erkeklerde kalıcı bir koku için kullanılan Slazenger erkek Edt fit 50 ml popülerliğini her geçen artıran bir ürün oluyor. Kalıcılığı ve kokusuyla etkileyici olan parfümlere Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.