Slazenger Active Sport Mavi Edt Erkek Parfümü 125 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
300 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
294,90 TL
690 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Slazenger Active Sport Mavi Edt Erkek Parfümü 125 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: melceykozmetik Satıcı Ünvanı: HATİCE SAYIN TAŞKIRAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7560257013
    Bu ürün melceykozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • lazenger Active Sport Mavi Edt 125 Ml Erkek Parfümü Cilt Tipi Tüm cilt tipleri için uygundur. Ürün Özellikleri Günlük kullanıma uygundur. Ürün Kullanımı Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Koku Türü Fresh
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Slazenger Active Sport Mavi EDT Erkek Parfümü 125 ml

Parfümler temiz kokmak ve istenilen imajı yaratmak için tercih edilen ürünlerdir. Kadınlar kadar erkeklere de hitap eden bu ürünler birçok farklı zevke uygun şekilde tasarlanır. Slazenger Active Sport mavi EDT erkek parfümü 125 ml genel beğeniye hitap eden formülüyle öne çıkar. Şık tasarımı ve 125 ml şişesiyle kalitesini belli eder. EDT yapıdaki bu ürün, günlük kullanım için konforlu bir seçenektir. Ekşi ve odunsu notaların bir araya getirilerek oluşturulan ürün, sportif yanınızı ortaya çıkarmaya yardımcı olur. Enerjik bir havaya sahip olan ürün, karizmatik bir etki yaratır. Kalıcılığı ortadan yükseğe olan ürün bulunduğunuz ortamda kolay bir şekilde fark edilmenizi sağlar. Bu şık ürünü sevdiklerinizi memnun etmek için de tercih edebilirsiniz.

  • 125 ml şık şişe
  • Yüksek kalıcılık
  • Ferah, odunsu ve çiçeksi notalar

Enerjik Yapısıyla Slazenger Active Sport EDT

Enerjik Yapısıyla Slazenger Active Sport EDT

Parfümler günlük hayatta, özel davetlerde veya gecelerde havanızın kolay bir şekilde değişmesini sağlayan kokulardır. Özel formülatörler tarafından geliştirilen ürünler kalıcılık, yoğunluk ve içerdiği notalar bakımından farklılaşır. Erkekler için üretilen ürünler genel olarak odunsu alt notalara sahiptir. Slazenger active sport mavi EDT 125 ml erkek parfümü de alt notalarında sedir ağacı barındırır. Paçuli, misk ve amberle desteklenen alt notalar uzun süre kalıcılığı mümkün kılar. Güçlü bir imaj çizmeye yardımcı olan alt notalar ürünün kalitesine de katkı sağlar. Özel olarak formülize edilen ürünle enerjik bir hava yaratabilirsiniz. Ferah ve enerjik havasıyla modunuzu yükseltir. Sportif yanınızı ortaya çıkarmaya yardımcı bu ürün şişesiyle de beğeni toplar Su mataralarından ilham alınarak tasarlanan şişe markanın mavi logosunu taşır. Gri renkli tasarım oldukça şıktır.

Slazenger Active Sport Mavi EDT Erkek Parfümü Yorumları

Slazenger Active Sport Mavi EDT Erkek Parfümü Yorumları

Ürün ekşi meyve kokularıyla açılır. Turunçgillerin ağırlıkta olduğu bu notalar ferah, enerjik havayı yansıtır. Bergamot, limon, mandalina ve portakal kokuları ilk sıkışta sizi kendine hayran bırakır. Slazenger erkek parfümü turunçgil notalarının ağırlıkta olduğu açılışıyla oldukça iddialı ve ferahtır. Orta notalarda yasemin ve müge çiçeği notalarının yanı sıra baharat ve yosun notaları yer alır. Odunsuluğu biraz olsun hafifleten bu notalar sayesinde yumuşak bir geçiş sağlanır. Koku piramidinin alt kısmında yer alan notalar ise genel olarak odunsu notalardır. Birbiriyle uyumu olan seçeneklerin bir araya getirildiği formülasyon sayesinde boğucu bir etki görülmez. Ferah açılış, saatler geçtikçe yumuşak bir şekilde orta ve alt notaların kendini hissettirmesiyle karizmatikleşir. Slazenger EDT parfüm ile enerjinizi ve karizmanızı girdiğiniz ortamlarda anında hissettirebilir, istediğiniz gibi bir imaj çizebilirsiniz.

Slazenger Active Sport Mavi EDT Erkek Parfümü 125 Ml Fiyatı

Slazenger Active Sport Mavi EDT Erkek Parfümü 125 Ml Fiyatı

Slazenger Active Sport mavi EDT erkek parfümü 125 ml fiyatı ürünün sahip olduğu özellikler dikkate alınarak belirlenir. Şişe tasarımı, içerdiği notalar, formülasyon ve benzeri pek çok etken fiyatın belirlenmesini sağlar. 125 ml şişesi ile ürün genel beğeniye oldukça uygun bir seçenektir. Slazenger Active Sport mavi EDT erkek parfümü 125 ml kullananlar tarafından yazılan yorumları ve eklenen fotoğrafları inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Şişe tasarımını müşterilerin yorum kısmına eklediği fotoğraflar sayesinde inceleyebilirsiniz. Slazenger Active Sport mavi EDT erkek parfümü 125 ml yorumları sayesinde ürünün zevkinize uyup uymadığını anlayabilirsiniz. Özel günlerde babanız, kardeşiniz ya da sevgiliniz için bu şık ürünü satın alarak onları mutlu edebilirsiniz. Uyumlu notaları ve 125 ml’lik şık şişesiyle sizi kendine hayran bırakacak bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.