Skygo Fur Wizard Kendini Temizleyen Toz-tüy Toplama Fırça Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Skygo Fur Wizard Kendini Temizleyen Toz-tüy Toplama Fırça Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Fur Wizard Kendini Temizleyen Toz-tüy Toplama Fırça Seti
Geri Bildirim Ver

SkygoFur Wizard Kendini Temizleyen Toz-Tüy Toplama Fırça Seti

Evcil hayvanlar, insanların yaşamlarına mutluluk ve neşe katan canlılardır. Evcil hayvan denilince akla ilk olarak kedi, köpek ve kuşlar gelir. Ancak bu tür hayvanları beslerken bazı olumsuz durumlar da karşınıza çıkabilir. Özellikle kedi, köpek ve kuşların tüyleri çok dökülür. Dökülen tüyler genellikle halı, koltuk ve kıyafetlerinize yapışır. Skygo Fur Wizard, dökülen tüyleri kolaylıkla temizle konusunda sizlere oldukça fayda sağlar. Toz ve tüyleri temizlemek için fırçayı kirli yüzeylerin üzerinde sağ ve sola doğru hareket ettirmeniz yeterli gelir. Sonrasında kirli olan fırçayı haznesinin içerisine sokup çıkartığınızda ise fırça kendini temizlemiş olur. Haznesinin kapağını açarak da biriken kirleri tek bir hareket sayesinde boşaltabilirsiniz. Set şeklinde satılan bu ürünü, uzun yıllar boyunca sıkıntısız kullanabilirsiniz.

  • Uzun ömürlü yapı
  • Pratik ve kolay kullanım
  • Zamandan tasarruf

Skygo Fur Wizard Toz-tüy Toplama Fırça Özellikleri

Skygo Fur Wizard Toz-tüy Toplama Fırça Özellikleri

Canlı hayvanların dökülen tüylerinin yanı sıra, evinizde de çamaşırlanızdan veya sokaktan toz getirebilirsiniz. Dökülen bu toz ve tüyleri temizlenmediği takdirde sağlığınız açısından risk oluşturmaya başlar. Temiz ve sağlıklı bir görüntü için bu tozlarla kılların temizlenmesi oldukça önemlidir. Skygo Fur Wizard kendini temizleyen toz-tüy toplama fırçası sizleri bu kötü görüntüden kurtaracak mükemmel bir aparattır. Çift taraflı fırçası sayesinde istediğiniz her yerde rahatlıkla kullanım kolaylığı sağlar. Fırçayı, temizleme aparatının içerisine sokup çıkardığınızda toplanan toz ve kıllar haznesinde birikir. Biriken bu kirleri ise suyla temizleyebilirsiniz. Toz ve tüyleri bazen yüzeylerden temizlemek oldukça zahmetli olabilir. Hafif yapıya sahip bu tüyler, halı, mobilya, yastık ve kıyafet gibi kumaşlara yapıştıkları için elektrikli süpürgeyle temizlemek yeterli olmayabilir. Toz-tüy toplama fırçası sayesinde, fazla vakit harcamadan istediğiniz yerde temizlik yapabilirsiniz.

Skygo Fur Wizard Toz-tüy Toplama Fırçası Avantajları

Skygo Fur Wizard Toz-tüy Toplama Fırçası Avantajları

Evinizde oluşan toz, saç kılı ve buna benzeyen tüyler, temizlenmediğinde zaman alerjik reaksiyonlara sebebiyet verebilir. Bu gibi sorunların önüne geçmek için müşteriler, temizlik yaparken rahat ve kolay kullanabilecekleri araçlara ihtiyaç duyarlar. Hem kendilerini yormayacak hem de zamandan tasarruf edebilecekleri ürün olan Skygo Fur Wizard kendini temizleyen toz-tüy toplama fırça seti, taşınabilir ebattadır. Bu sayede seyahatlerinizde ve dilediğiniz yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Birlikte yaşadığınız hayvan dostlarınız bazı zamanlarda araç içinde de sizlerle seyahat edebilirler. Dökülen tüyleri aracınızın koltuklarına yapışabilir. Kendini temizleyen toplama fırçası sayesinde araç içinde bulunan koltuklardaki saç ve tüy gibi kirleri kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Halı, koltuk gibi yerlere bulaşan kıl ve tozlar kıyafetlerinize de yapışır. Kendi temizleyen, Skygo Fur Wizard toz-tüy toplama fırçası sayesinde giysilerinizdeki kıl ve tozdan kurtulabilirsiniz.

Kendini Temizleyen Skygo Fur Wizard Fiyatları

Kendini Temizleyen Skygo Fur Wizard Fiyatları

Ev, iş yeri, araba veya giysileriniz gibi pek çok yerde kullanım rahatlığı sağlayan bu fırçanın fiyatları, dönemsel olarak değişiklik gösterebilir. Skygo Fur Wizard kalitesi ve dayanıklılığı ile öne çıkmayı başarır. Dayanıklı olması nedeniyle uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu ürünü hayvan dostlarınızın üzerinde de güvenle kullanabilirsiniz. Dostlarınızın canını yakmayacak şekilde üretilen bu fırça ile, dökülmeye başlayan cansız tüyleri toplayabilirsiniz. Bu sayede cilt sağlığı açısından yarar sağlarken aynı zamanda da tüylerinin daha parlak ve canlı gözükmesine yardımcı olur. Skygo Fur Wizard kendini temizleyen toz-tüy toplama fırça seti fiyat olarak bazı dönemlerde farklılık gösterebilir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Skygo Fur Wizard kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Bir adet büyük boy temizleme fırçası, bir adet seyahat boyu ve iki adet temizleme aparatı içeren bu ürünü Trendyol üzerinden inceleyip kolayca ve hızlıca sipariş oluşturabilirsiniz.