MUJGAN Dermaroller Titanyum 540 İğneli 0.75 mm

66,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MUJGAN Dermaroller Titanyum 540 İğneli 0.75 mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuz Al Satıcı Ünvanı: UCUZAL KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883110859200001 Vergi Kimlik Numarası: 8831108592
    Bu ürün Ucuz Al tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • İğne Sayısı 500-999
  • İğne Kalınlığı 0,50-0,99 mm
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Skygo TG70650986 Titanyum 540 İğneli 0.75 mm Dermaroller

Cildimiz, vücudumuzu örten son derece kıymetli bir dokudur. Zaman içerisinde yıpranarak zarar gören cildimiz için her zaman en iyisini isteriz. Kusursuz görünmesini arzulamamıza rağmen zamanla kolajen eksikliği ve yaşlanma belirtileri nedeniyle cilt yapısında birçok problem meydana gelir. Sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşmak ve sorunlara yönelik etkili bir çözüm elde etmek için dermaroller kullanılır. Uzakdoğu mucizesi dermaroller, geleneksel bir cilt bakım yöntemidir. Dermaroller; 0,2-1 milimetre arasında küçük iğnelerin yer aldığı kaliteli bir tekerlek uçtan oluşan makinedir. Derinin alt tabakasına ulaşması gereken bakım kremlerinin ve onarıcı ilaçların derinlemesine ve hızlı bir şekilde nüfuz etmesini sağlar. Skygo dermaroller titanyum 540 iğneli 0.75 mm makine, saç çıkarma ve cilt yenileme tarağı olarak kullanılabilir.

  • İğne: 540 Adet
  • Boyut: 0.75 mm
  • Şekil: Silindir

Skygo Titanyum 540 İğneli 0.75 mm Dermarollerin Özellikleri

Skygo TG_70650986 Titanyum 540 İğneli 0.75 mm Dermaroller Fiyatları

Skygo dermaroller titanyum 540 iğneli 0.75 mm, üzerinde çok ince iğnelerin yer aldığı silindir şeklinde bir cihazdır. Cilt üzerinde gezdirilen silindir, mikro-deliklerin açılmasını sağlar. Bu sayede cilt ve saç derisi üzerine yapılan her işlemin başarılı bir sonuca ulaşmasını mümkün kılar. Dermaroller uygulamasına eklenen tedavi edici ürünler, onarıcı etkinin artırılmasına yardımcı olur. Skygo dermaroller, titanyum malzemeden üretilir. Kaliteli malzemesi sayesinde etkili bir cilt bakımı yapılmasına olanak sağlar. Dermaroller iğnelerinin boyutları 0,2-1 mm arasında değişir. Her iğne boyutunun vücut üzerinde farklı etkileri bulunur. Skygo dermaroller titanyum 540 iğneli 0.75 mm ölçüye sahiptir. Pratik boyutunun etkili olduğu alan yüz, uzun saç ve boyun bölgeleridir. Uygulandığı bölgelerde kısa sürede etkisini gösteren dermaroller, vücuttaki birçok hasarın giderilmesine yardımcı olur.

Titanyum 540 İğneli 0.75 mm Dermaroller Kullanışlı mıdır?

Skygo TG_70650986 Titanyum 540 İğneli 0.75 mm Dermaroller Fiyatları

Skygo dermaroller titanyum 540 iğneli 0.75 mm, etkili bir bakım sunmak adına kullanışlı özelliklerle üretilmiştir. Cihazın kolay kavrama sunan kıvrımlı tutma bölmesi, ergonomik bir kullanım sağlar. 0.75 milimetre boyunda 540 iğneden oluşan cihaz; etkili olduğu yüz, uzun saç ve boyun bölgesindeki problemlerin giderilmesini destekler. Temiz ve steril bir ortamda gerçekleştirilen uygulama sayesinde kısa sürede etkili sonuçlara ulaşmak mümkündür. Skygo dermaroller, oluşturulan mikro hasarlar sonucunda vücudun kendi onarım sürecini başlatmasına yardımcı olur. Dermaroller; kan akışını hızlandırır ve kolajen seviyesini artırır. Ölü hücreleri vücuttan uzaklaştıran dermaroller, yaşlanma karşıtı etkisi ile yeni hücrelerin oluşmasına da katkı sağlar. Uygulandığı bölgede bir yenilenme sürecine imza atan ürün, yaşlanma belirtilerini de gözle görülür biçimde azaltmaya yardımcı olur.

Skygo Titanyum 540 İğneli 0.75 mm Dermaroller Kaliteli midir?

Skygo TG_70650986 Titanyum 540 İğneli 0.75 mm Dermaroller Fiyatları

Skygo dermaroller titanyum 540 iğneli 0.75 mm yorumlar aracılığıyla kalitesini kanıtlayan bir üründür. Kaliteli titanyum malzemeden üretilen cihaz, üzerinde bulunan iğnelerin cilt ile steril biçimde temas etmesini sağlar. Kalitesiz makinelerin cilt üzerinde iğne bırakma problemlerinin aksine uygulandığı bölgede sağlıklı sonuçlar doğurur. Kişiye özel kullanılan cihazın bir başkası ile paylaşılmaması gerekir. Steril ve onarıcı etki sunan dermaroller, tedavi edici ürünlerle kullanıldığında kısa sürede başarılı bir sonuca ulaştırır. Titanyum dermaroller, iğne boyutlarına göre uygulama alanında farklılıklar gösterir. 0.75 milimetre boyutlarındaki ürün; yüz, uzun saç ve boyun bölgesinde onarıcı etki sunar. Yüz bölgesinde yaşlanma belirtilerini gözle görülür biçimde azaltan cihaz, canlı ve sağlıklı bir saç derisine ulaşmak için de çözüm sağlar. Boyun bölgesinde yaşlanma belirtilerini azaltan dermaroller, kan akışını hızlandırır. Skygo kalitesiyle üretilen titanyum dermaroller, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.