Skinceuticals Ultra Facial Defense Spf 50 + 30 ml

1.799 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.800 TL
10 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
1.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.910 TL
12 saat 10 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.950 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.350 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Skinceuticals Ultra Facial Defense Spf 50 + 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozvit Satıcı Ünvanı: KOZVİT SAĞLIK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ E-TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582094389700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820943897
    Bu ürün Kozvit tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Skinceuticals ultra facial defense spf 50 30ml Ürün adı: Skinceuticals ultra facial defense spf 50 30ml Ürün markası: Skinceuticals Ürünün boyutu: 30ml Etki alanı: Yüksek koruma seviyeli uva/uvb nemlendirici güneş kremi Uygun cilt tipleri: Tüm cilt tipleri için Ürünün faydaları: Bu güneş koruması ürünü, içerdiği mexoryl sx ve xl ile cildi uva/uvb ışınlarının zararlarına karşı korur. Bu kozmetik özellikleri güçlü nemlendirici ileri derecede uva koruması sağlar. Kullanım sıklığı: Ürünü güneşe çıkmadan kısa bir süre önce uygulayınız. Korunmanın muhafaza edilmesi için, özellikle yüzmeden sonra, terleme durumunda veya terledikten sonra, sık sık ve bolca yeniden uygulayınız. Ürün bileşimi: Aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, drometrizole trisiloxane cyclopentasiloxane, glycerin, propylene glycol, titanium dioxide, alcohol denat, pentylene glycol, terephalylidene dicamphor sulfonic acid, triethanolamine, bis-Ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, stearic acid, potassium cetyl phosphate, palmitic acid, peg-100 stearate, glyceryl stearate, cetyl alcohol, phenoxyethanol, dimethicone, carbomer, aluminium hydroxide, tromethane, sodium cocoyl sarcosinate, caprylyl glycol, butylene glycol, tocopherol, xanthan gum, disodium edta, butyrospermum parkii butter extract.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Görünüm Renkli
  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver