Skin Accents 3 Adet Kök Hücre Ampul Alman Serum Dermaroller Dermapen Cilt Bakım Serumu

295 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Skin Accents 3 Adet Kök Hücre Ampul Alman Serum Dermaroller Dermapen Cilt Bakım Serumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KADINSHOP Satıcı Ünvanı: BAKIN KOZMETİK MEDİKAL OTOMOTİV TEKSTİL İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0132072627129934 Vergi Kimlik Numarası: 1320726271
    Bu ürün KADINSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 orijinal üründür. Cildin esnekliğini ve elastikiyetini arttırır, Kök hücreleri canlandırır ve arttırır, Çizgileri ve kırışıklıkarı sıkılaştırır, Pürüzsüz, genç bir görünüm kazandırır, Cildi nemlendirir ve nemli tutar, Antioksidan Kullanım Şekli: Ampulü dikkatlice kırın ve elinize dökün. Uygulama bölgesine nazikçe sürün ve yayın. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Ampul
Geri Bildirim Ver

Skin Accents 3 Adet Kök Hücre Ampul Dermaroller Dermapen Cilt Bakım Serumu

Ciltteki nemin azalması ile beraber oluşan kuruluk, zaman içerisinde ciddi kırışıklıklara dönüşür. Canlı bir görünüme kavuşma arzusu tüm bireylerin istediği bir durumdur. Matlaşan ve solgun görünen ciltler Skin Accents kök hücre serumu sayesinde parlak ve canlı bir görünüme kavuşabilir. Canlı ciltler her zaman genç bir görünüm sunduğu için mutluluğunuzu artırıcı özelliktedir. Kök hücre serumu insan cildinde yer alan kök hücrelere etki ederek onların canlanmasını sağlar. Güçlenen kök hücreler sayesinde cildiniz kaybettiği elastik dokusuna tekrardan kavuşur. İçinde bulunan hyaluronik asit özelliği sayesinde cilt, kaybettiği tüm önemi yeniden kazanır. Pürüzsüzleşerek dolgun bir görünüm kazanan cilt, botoks etkisi özelliğine kavuşur. Kolay bir kullanımı olan uygulama, her yaş grubuna uygunluk gösterir.

  • Gençleştirici ve canlandırıcı etki
  • Kısa sürede dolgunluk
  • Kırışıklık azaltıcı etki

Skin Accents Kök Hücre Ampul Özellikleri

Skin Accents Kök Hücre Ampul Özellikleri

2 mililitrelik Skin Accents ampul bir peçete veya havlu arasında başlık kısmı kırılarak kullanılır. İki günde bir kullanılması gereken kök hücre ampulleri düzenli bir kullanım sonucunda kısa süre içerisinde etkili olur. Avuç içine dökerek tamponlama yöntemi ile yüzünüze temas ettirdiğiniz ürünü dermaroller ile birlikte de kullanarak etkisini artırabilirsiniz. Küçük mikro iğneli aletle yüzünüzde birkaç kere sürüm işlemi gerçekleştirdikten sonra serumu hafif dokunuşlarla tamponlayarak teninize yedirmeniz gerekir. 3 ya da 4 seanslık uygulamadan sonra teninizdeki farklılığı hissederek ürünleri kullanmaya devam etme arzunuz artar. Dermaroller, dermapen ve tek başına kullanılabilen Skin Accents kök hücre ampul, yıpranan ve mat bir görüntüye dönüşen teninizi yeniden onarır. Yenilenen cilt genç bir görüntüye kavuşarak canlanır. Canlanan ve yenilenen cildiniz kısa süre içerisinde ipeksi bir görünüme kavuşur.

Cildin Elastikiyetini Artıran Kök Hücre Cilt Serumu Avantajları

Cildin Elastikiyetini Artıran Kök Hücre Cilt Serumu Avantajları

Zaman içerisinde yıpranarak yaşlılık belirtilerini erken dönemde göstermeye başlayan ciltler için özel olarak formülize edilen Skin Accents serum, kaybedilen elastikiyetin tekrardan kazandırılmasına yardımcı olur. Sarkmaları ve kırışıklıkları tedavi ederek dolgun bir cilt yapısına sahip olmanızı sağlar ve düzenli bir şekilde kullanıldığında beklenilen etkiyi gösterebilir. Sarkmalara karşı meydan okuyan kök hücre serumu ince çizgilerin yok edilmesinde de kullanılır. Oluşmuş olan kırışıklıklar düzenli kullanım sonucunda zaman içerisinde azaltılır. Henüz karışıklık oluşmamış ciltlerde bu tarz oluşumların önlenebilmesi için kök hücre serumunu anti-aging olarak kullanabdilirsiniz. Skin Accents kök hücre ampul kullananlar tarafından yapılan yorumlarda, dermaroller ile beraber uygulama yapmanın etkiyi artırdığı söylenir. Ürünleri kullananların memnuniyet ifadelerini belirttikleri yorumları inceleyerek, serumu ne kadar sürede ne kadar kullandıklarını, farklı uygulama metotlarını ve sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

Skin Accents Dermaroller Kök Hücre Serumu Fiyatları

Skin Accents Dermaroller Kök Hücre Serumu Fiyatları

Kök hücre serumları genç ya da yetişkin her yaşta uygulanabilir içeriğe sahiptir. Kırışıklar başladıktan sonra da uygulanabilir, önleyici olarak da tercih edilebilir. Skin Accents dermaroller dermapen fiyat bakımından avantaj sunar. Paketler içerisinde yer alan ampuller ve mililitre farklılıkları, ayrıca dermaroller ile beraber sunulması avantajı gibi pek çok durum fiyatlara yansır. Dermaroller ile beraber kullanacağınız ürünleri, mikro iğne cihazını kullandıktan hemen sonra cildinize uygulamanız gerekir. İğnelerle açtığınız gözenekleri kök hücre serumu ile doldurarak nem dengesini sağlayabilirsiniz. Ciltlerin nem ile doldurulmuş olması yumuşak bir tene sahip olmanıza katkı sağlar. Nemlendirilmiş cilt sayesinde çizgilerin oluşumu önlenir. Ciltteki kuruluğu alarak nem deposuna dönüştüren Skin Accents serum yorumları için Trendyol'da yer alan incelemeleri okuyabilir, online sipariş yönteminin sağladığı kolaylık sayesinde alışverişinizi kısa süre içerisinde tamamlayabilirsiniz.