Skc Punch Iğnesi

179 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Skc Punch Iğnesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hobimarketim Satıcı Ünvanı: REŞAT TOMRİS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1904627867000012 Vergi Kimlik Numarası: 8500017275
    Bu ürün hobimarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set içerisinde, 3 farklı kalınlıkta punch iğnesi, iplik geçirme aparatı ve punch kalemi bulunur. Punch aparatındaki silikon malzeme tutuşu kolaylaştırır ve punch nakışında rahatlıkla kullanılır. Kullanım Tavsiyesi Bu ürünün genellikle orta kalınlıktaki iplerle kullanımı tavsiye edilir. Kumaş seçimide projenizi etkiler. Punch nakışı
  • uygun kalınlıkta bir punch iğnesi, kumaşı ve iplikleriyle kullanıldığında birbirinden yaratıcı ve pratik projelerinizde elverişli hale gelir. Mağazamızdan iğnenin ince ucuna uygun iplerden Etamin Canan'ı, Orta ve kalın iğne ucuna uygun iplerden ise 12'li Etrofil jeans ip setleri ile Kartopu baby one, himalaya everyday bebe veya bebelüx'ü tercih edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Skc Punch İğnesi Nakış Seti

İnsanların güzel vakit geçirmek amacıyla uğraştıkları pek çok hobi vardır. Bu hobiler arasında özellikle son yıllarda oldukça popüler olan hobilerden biri ise nakıştır. Stresten uzaklaştırması bakımından faydalı bulunan bu çalışma birçok kişi tarafından tercih edilir. Çeşitli malzemeler kullanılarak yapılan punch için üretilen birtakım ürünler satışa sunulur. İhtiyaç duyulan önemli malzemelerinden biri iğnedir. Bu iş için özel olarak üretimi yapılan Skc punch iğnesi farklı kalınlıkları sayesinde istediğiniz bütün modelleri kolaylıkla yapmanıza olanak sağlar. Hobi amacıyla yapılan punch aynı zamanda insanların gelir elde etmek için kullandıkları bir yöntem olarak da öne çıkar. Skc punch iğnesi nakış setini profesyonel çalışmalarınızda rahatlıkla kullanabilmeniz mümkündür. Ürün ile kendinize ve sevdiklerinize farklı tasarımlar oluşturabilirsiniz.

  • Kolay tutuş imkanı
  • Kaliteli üretim
  • Geniş kullanım alanı

Punch İğnesi Nakış Set Özellikleri

Punch İğnesi Nakış Set Özellikleri

Değişik yapıdaki kumaşların üzerine rengarenk ipliklerin işlenmesiyle yapılan punch için farklı kalınlıkta iğneler mevcuttur. Havlu, masa örtüsü, yatak örtüsü, yastık, tablo, seccade gibi çok sayıda ürün elde edilmesini sağlayan Skc punch iğnesi nakış seti kullananların keyifli vakit geçirmesine yardımcı olur. Set içerisinde farklı kalınlıklara sahip 3 adet iğne ile iplik geçirme aparatı ve punch kalemi bulunur. Punch aparatının üretiminde kullanılan silikon malzeme kumaş üzerine işleme yapılırken kolay ve rahat tutuş imkanı sunar. İğneye uygun iplik ve doğru kumaş tercihi ile zevkinize uygun tasarımlara imza atabilirsiniz. Kullanım açısından oldukça kolay olan bu ürün, daha önce punch işlemi yapmamış kişilerin de rahatlıkla kullanabileceği şekilde hazırlanır. El becerilerinizi geliştirmek ya da kendinize yeni bir hobi edinmek için Skc punch iğnesi nakış seti satın alabilirsiniz.

Bütçe Dostu Skc İğnesi Nakış Set Fiyatı

Bütçe Dostu Skc İğnesi Nakış Set Fiyatı

Hem gün içinde boş vakitleri değerlendirmek hem de bütçeye katkı sağlamak için iyi bir fikir olan punch pek çok kişinin ilgisini çeker. Özel günlerde sevdiklerinize hediye etmek amacıyla yapacağınız değerli tasarımlarda kullanabileceğiniz ürün farklı fiyat seçeneklerine sahiptir. Üretimde kullanılan malzemelerin kalitesi, marka ve ürünün genel özellikleri gibi detaylar fiyatların belirlenmesinde etkilidir. Set içerisinde bulunan aparatın yapısı da ücretlendirme sırasında dikkate alınan unsurlardan biridir. Her yaş grubunun rahatlıkla kullanabilmesi için özel olarak üretilen Skc punch iğnesi nakış seti fiyatı ile ilgili detaylara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Farklı bütçeler düşünülerek uygun seçeneklerde satışa sunulan ürüne avantajlı fiyatlar ile sahip olmanız da mümkündür. Bunun için belirli dönemlerde yapılan kampanyaları takip edebilir, indirimlerden yararlanabilirsiniz. Detaylı olarak inceleyebileceğiniz ürünü kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz.

Beğeni Toplayan Punch İğnesi Nakış Set Yorumları

Beğeni Toplayan Punch İğnesi Nakış Set Yorumları

Punch işlemine başlamadan önce ilgili ürünleri satın almak gerekir. Seçilen kumaşa işleme yapabilmek için ihtiyaç duyulan temel malzemeleri içeren set yeni hobi edinenlere büyük kolaylık sağlar. Ürünü satın almadan önce dikkatli şekilde araştırma yapmanız doğru alışveriş açısından oldukça önemlidir. Bunun için size yardımcı olan iyi yöntemlerden biri de müşteri yorumlarına bakmaktır. Görsellerle birlikte detaylı olarak paylaşılan Skc punch iğnesi nakış seti yorumları sayesinde ürünün kullanımı, kalitesi ve boyutları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bunun yanı sıra satıcı ile ilgili deneyimler ve müşteriler tarafından verilen puanlar da alışverişinizi büyük ölçüde etkileyen unsurlar arasında yer alır. Evinizin köşelerini oldukça şık bir şekilde oluşturmanıza yardımcı olan ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Trendyol’un avantajlı satın alma seçeneklerini kullanarak istediğiniz ürünü sipariş edebilir, hızlı ve güvenilir alışveriş deneyiminin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.