Siyer Yayınları 1-2-3-4 Ciltler Sahabe Iklimi En Güzel Örneğin En Güzel Örnekleri; 82 Il 82 Sahabi

1.590 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.525 TL
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.734 TL

Ürün Bilgileri

Siyer Yayınları 1-2-3-4 Ciltler Sahabe Iklimi En Güzel Örneğin En Güzel Örnekleri; 82 Il 82 Sahabi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rağbet Kitap Satıcı Ünvanı: RAĞBET YAYINCILIK DAĞITIM VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734097463100001 Vergi Kimlik Numarası: 7340974631
    Bu ürün Rağbet Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EN GÜZEL ÖRNEĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİ SAHABE İKLİMİ, 82 il 82 sahabi, 4 cilt, Muhammed Emin Yıldırım, Siyer Yayınları, Kur'an-ı Kerim, Hz. Peygamber'i (s.a.v.) bize anlatırken, kullandığı istisnai ifadelerden bir tanesi "üsvetü'n-hasene”dir. Rabbimiz buyurur ki: "Andolsun ki Resûlullah, sizin için, Allah'a ve ahiret gününe kavuşmayı umanlar ve Allah'ı çok zikredenler için, (üsvetü'n-hasenetün) çok güzel bir örnektir.” Sahâbe neslini anlatan en güzel ayetlerden bir tanesi de Tevbe Sûresi’nde geçen şu ayettir: "(İslâm dinine girme hususunda) öne geçen ilk muhacirler ve ensâr ile onlara güzellikle tâbî olanlar var ya, işte Allah onlardan razı olmuştur, onlar da Allah’tan razı olmuşlardır. Allah onlara, içinde ebedî kalacakları, zemininden ırmaklar akan cennetler hazırlamıştır. İşte bu büyük kurtuluştur.” "En Güzel Örneğin, En Güzel Örnekleri” serlevhası, aslında bu iki ayetin kısa bir mesajıdır. Allah Resûlü (sas) tüm insanlığa en güzel örnek, en ideal misal, en kâmil modeldir. Elbette O (s.a.v.), kurduğu nübüvvet potasında, kendi örnekliğini, yetiştirdiği talebeler olan sahâbe üzerinden âleme yansıtacak, böylelikle onları en güzel örnekler olarak kıyamete kadar gelecek tüm mü’minlere takdim edecekti. Bu hakikatten dolayı sahâbe nesli, hiçbir zaman bizler için sadece tarihî şahsiyetler olarak kalamazlar. Onlar, dinin intikal ve muhafazasında, Allah (c.c.) tarafından seçilmiş, Resûlullah (s.a.v.) tarafından yetiştirilmiş bir nesildir. Öyleyse, sahâbe neslini tanımak ne sadece bir vefa ne sadece bir tarihî malumat ne de sadece geçmişe dair bir özlemin ifadesidir. Sahâbe neslini tanımak, Allah'ı, Peygamber'i, Kitab'ı, dolayısı ile İslam'ı tanımanın en doğru yoludur.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Siyer Yayınları 1-2-3-4 Ciltler Sahabe İklimi En Güzel Örneğin En Güzel Örnekleri; 82 İl 82 Sahabi

Çok uzun zamandır insanları dini konularda bilgilendiren Muhammed Emin Yıldırım, ilham veren kitaplar yazar. Yıldırım’ın öğretici tavsiyelerinin bulunduğu kitapları, birçok insanın evindeki kütüphanelerinde yerlerini alır. Onun kitaplarını okuyanlar, verdiği bilgilere saygı duyduğu için her kitabına büyük ilgi gösterir. Okuyucuları, yazarın tavsiyelerini değerli bulur. Siyer Yayınları Sahabe İklimi 4 cilt, Muhammed Emin Yıldırım tarafından yazılan bir diğer eserdir. Son derece sade bir anlatımı olması sebebiyle tercih edilme oranı artar. Dilinin anlaşılabilir olması sayesinde dikkat çeker. Yaş oranı fark etmeksizin herkesin okuyup anlayabileceği ve bilgi edinebileceği bir anlatım tarzına sahiptir. Yazılarında gereksiz süslü ve detaylı bir anlatımdan kaçınır ve akılda kalıcı olmayı hedefler. Yazarın bu kitabı, okuyucularına okunmaya değer ve kaliteli bilgiler sunar.

  • Sade, akıcı ve anlaşılır dil
  • 4 cilt bir arada
  • Sahabe hayatı konulu

Siyer Yayınları 1-2-3-4 Ciltler Sahabe İklimi Özellikleri

Siyer Yayınları 1-2-3-4 Ciltler Sahabe İklimi Özellikleri

Dikkat çeken özelliklerinden birinin her kesime hitap eden bir üslubu olmasıyla bu kitap, Siyer Yayınları tarafından size sunulur. Yazar, son derece düzgün ve yalın bir dil kullandığı için okuyucu sıkılmaz. Anlatmak istediğini oldukça sade ve basit bir şekilde aktarabilmeyi hedefler. Özellikle çocukların veya gençlerin, okuma alışkanlığı edinememelerindeki büyük engellerden biri akıcı kitaplar okumamaları olabilir. Siyer Yayınları Sahabe İklimi, küçük yaştakilerin de bilgi edinebileceği düzeydedir. Sade bir anlatıma sahiptir ve İslam dini konusunda oldukça bilgilendiricidir. Buna ek olarak yetişkinlerin de okuyabileceği kaliteli bilgiler içerir. Hem sahabe iklimi hakkında bilgi edinmek hem de bildiklerinizi tazelemek amacıyla tercih edebileceğiniz bir kitaptır. Sahabe nesli ve İslam dini ile ilgili detaylı bilgi edinebileceğiniz bu kitabı alabilir, kütüphanenizi birbirinden eşsiz 4 ciltli bu seri ile genişletebilirsiniz.

Dikkat Çekici Siyer Yayınları 1-2-3-4 Ciltler Sahabe İklimi

Dikkat Çekici Siyer Yayınları 1-2-3-4 Ciltler Sahabe İklimi

İslam dininin ve duaların çok kapsamlı olması nedeniyle zaman zaman bilmediğiniz ya da unuttuğunuz konular olduğunu fark edebilirsiniz. Böyle zamanlarda hemen öğrenmek veya hatırlamak isteyebilirsiniz. Muhammed Emin Yıldırım’ın Sahabe İklimi kitabında sizlere yansıttığı sade ve akıcı anlatımı sayesinde sahabe nesliyle ilgili aklınızdaki tüm soru işaretlerini kısa sürede giderebilirsiniz. Her yaştan insanın ilgiyle takip ettiği bu yazarın kitabını, sevdiklerinizle birlikte okuyabilirsiniz. Siyer Yayınları 1-2-3-4 ciltler Sahabe İklimi En Güzel Örneğin En Güzel Örnekleri; 82 İl 82 Sahabi kitabında bilmediğiniz veya hatırlamakta zorluk yaşadığınız tüm bilgileri rahatlıkla bulabilirsiniz. Yıldırım, dil olarak süslü bir anlatımda bulunmadığı için takip etmesi ve anlaşılabilirliği kolaydır. Çoğu okuyucu, yorumlarında yazarın verdiği bilgilerin çok değerli olduğundan bahseder. Dilerseniz bu yorumları okuyarak kendisi hakkında da fikir sahibi olabilirsiniz.

Uygun Siyer Yayınları 1-2-3-4 Ciltler Sahabe İklimi Fiyatı

Uygun Siyer Yayınları 1-2-3-4 Ciltler Sahabe İklimi Fiyatı

Başarılı ve sevilen yazarlardan biri olan Muhammed Emin Yıldırım, okuyucularının coşku ve merakla takip ettiği kitaplar yazar. Okurları tarafından büyük bir destek görür ve verdiği bilgiler son derece övülür. Merak ettiklerinizi size yeterli olacak seviyede sunar. Verdiği bilgilerin akılda kalıcı olabilmesi için anlatımını sade tutar. Her kesimden her yaşa hitap edebilen başarılı bir yazardır. Bu nedenle, eserleri herkes tarafından büyük bir talep görür. Siyer Yayınları 1-2-3-4 ciltler Sahabe İklimi En Güzel Örneğin En Güzel Örnekleri; 82 İl 82 Sahabi fiyatı, kitabın tüm bu özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Siyer Yayınları 1-2-3-4 ciltler Sahabe İklimi En Güzel Örneğin En Güzel Örnekleri 82 İl 82 Sahabi yorumlarına bakarak içeriği hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.