Siyasal Kitabevi Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi /

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
171,92 TL
Kurumsal Fatura
168,10 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Siyasal Kitabevi Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JBaşlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Ürün Adı : Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Yayınevi : Siyasal Kitabevi - Akademik Kitaplar Yazar : Temuçin Faik Ertan Kategori : Araştırma - İnceleme,Türkiye ve Cumhuriyet Tarihi,Yakın Tarih Stok Kodu : 9786055782566 Sayfa Sayısı : 304 Boyut : 16.00x24.00 Basım Tarihi : 2018-08 Kapak Türü : Ciltsiz Kağıt Türü : 2. Hamur Dili : Türkçe Türk modernleşmesi tarihsel sürekliliği ve kopuşu bünyesinde barındıran ve kendi içinde çeşitli dönemlere ayrılan bir süreçtir. Atatürk önderliğinde gerçekleştirilen Türk devrimi sonucunda kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti'nin gelişimi de, bu modernleşme sürecinin bir parçasıdır. Günümüzde Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş süreci ve gelişimi, tüm yükseköğrenim kurumlarında Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi dersi adı altında anlatılmaktadır. Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi, Türk Tarihi'nin bir alanı olup, dersten öte bir anlam taşımaktadır. Türkiye Cumhuriyeti yurttaşları için Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi'ni öğrenmek, kendi tarihinin önemli bir parçasını öğrenmek demektir. Elinizdeki kitap Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi derken, Osmanlı'nın son döneminden başlayıp, Cumhuriyet'in kurulmasından bugüne kadar olan süreci de belirli dönemlere ayırarak okuyucuya aktarmayı hedeflemiştir. Böylelikle, bir Cumhuriyet kültürünün oluşumuna katkı sağlamak amaçlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Temuçin Faik Ertan
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Siyasal Kitabevi - Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi

Tarih alanında geniş bir kaynak yelpazesi bulunmaktadır. Türkiye tarihi, dönem olarak farklı bölümlerden oluşmaktadır. Türkiye tarihini anlamak için birçok okuma ve kaynak araştırması piyasada bulunuyor. Bu kaynaklardan biri olan Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi kitabı, oldukça açık bir anlatım ile insanlara tarihi bilgiler sunar. Bu kitap Prof. Dr. Temuçin Faik Ertan tarafından kaleme alınmıştır. Hem üniversitelerde hem de çeşitli kurumlarda kaynak kitap olarak kullanılır. Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Temuçin Faik Ertan, tarih alanına ilgi duyanlar ve bu alanda kendilerini geliştirenler için oldukça ideal bir kaynaktır. Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi kitabı, herkesin anlayabileceği bir dile sahiptir. Böylece açık anlatım ile tarih alanında kendinizi bu kitap ile geliştirebilirsiniz.

  • Yalın Bir Dile Sahip Olan
  • Anlaşılır Anlatımlı
  • Bölüm Bölüm Ayrılmış

Yalın Anlatımlı Başlangıcından Günümüze Türkiye Tarihi Kitabı

Yalın Anlatıma Sahip Başlangıcından Günümüze Türkiye Tarihi Kitabı

Kitap seçerken dikkat edilen noktalardan biri açık bir dile sahip olmasıdır. Tarih, coğrafya gibi bilgi içerikli alanlarda bu nokta oldukça önemli bir yer tutar. Yalın bir anlatıma sahip olan kitaplar, hem ilgi çekici hem de kolay okunabilen kitaplardandır. Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Siyasal Kitabevi Yayınevinden çıkmıştır. Bu kitap, birçok yaş için uygun bir anlatıma sahiptir. Temuçin Faik Ertan kalemi ile oldukça anlaşılır bir dil ile buluşmuştur. Tarih öğrenmek isteyenler için Prof. Dr. Temuçin Faik Ertan tarafından kaleme alınan Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi kitabı oldukça uygun bir tercih olacaktır. Türkiye tarihi dönemsel olarak farklı bölümlere ayrılmıştır. Osmanlı, Cumhuriyet ve Modernleşme gibi ayrı dönemler dahilinde tarihi kitaplar bulunuyor. Türkiye’nin cumhuriyet dönemini ele alan bir kaynak arıyorsanız veya bu dönemi öğrenmeye çalışıyorsanız bu kitap oldukça ideal bir seçim olacaktır.

Tarih Kitaplarının Ufkunuzu Genişleten İçeriği

Tarih Kitaplarının Ufkunuzu Genişleten İçeriği

Tarih kitapları, birçok insanın severek okuduğu kitaplardır. Tarih öğrenmek bilgi hazinemizi genişletecek, dünyaya bakış açınızı ve olayları yorumlama şeklinizi değiştirecektir. Tarihi kitaplar, oldukça kolay ulaşılabilir kaynaklardandır. Bu kitapların içerisinde bulunan Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi kitabı, türkiye tarihini anlatan önemli kitaplardandır. Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi özet olarak cumhuriyet dönemini bölümlere ayrılmış bir şekilde anlatır. Kitabın içindekiler bölümü ile ilginizi çeken alanı okuyabilirsiniz. Ayrıca detaylı anlatım ile gerekli konular ele alınmıştır. Tarih kitabı olarak kaynaklı bir kitaptır. Böylece okuyacağınız bilgilerin kaynaklarına ulaşabilirsiniz. Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi içindekiler kısmı ile kolay bir okuma yapabilirsiniz. Ayrıca birçok önemli konudan ilginizi çeken kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. Tarih kitapları, birçok insanın ilgisini çeken kitaplardandır. Bu kitapları tercih ederken içeriğini incelemeniz seçimlerinizi kolaylaştıracaktır.

Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Kitabı Fiyatı

Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Kitabı Fiyatı

Kitap fiyatları genel olarak belirli faktörlere göre şekilleniyor. Bu faktörlerin içerisinde yayınevi, kitabın baskı sayısı ve okunma oranı gibi faktörler dahil edilebilir. Tarih kitabı fiyatları da aynı faktörlere göre şekilleniyor. Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Temuçin Faik Ertan fiyatı, birçok bütçeye uygundur. Bütçe dostu fiyat ile bu kitaba kolayca sahip olabilirsiniz. Kitap seçimlerinizde kararsız kaldığınız noktalar için kitabın yorumları sizlere yardımcı olacaktır. Sizler de seçim yaparken Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Temuçin Faik Ertan yorumları ile şekillendirebilirsiniz. Tarih kitapları, tarih ile ilgilenenler için oldukça ideal bir kitaptır. Bu kitabı tercih ederek tarihi bilgilerinizi genişletebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol aracılığıyla ve 43906 kodu ile bu kitaba ulaşabilir, yorumlarını inceleyebilirsiniz. Başlangıcından Günümüze Türkiye Cumhuriyeti Tarihi kitabı, cumhuriyet dönemini ayrıntılı ve açık bir şekilde ele almıştır.