Siveno Zeytinyağlı Doğal Köpük Sabun 250 ml

32,03 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Siveno Zeytinyağlı Doğal Köpük Sabun 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OFİSİNN Satıcı Ünvanı: KARAOĞLU KIRTASİYE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0519091351900001 Vergi Kimlik Numarası: 5190913519
    Bu ürün OFİSİNN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siveno Zeytinyağlı Doğal Köpük Sabun 250 ml
Geri Bildirim Ver

Siveno 250 Ml Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabun

Günlük hayatta en sık kullanılan hijyen ürünlerinden birisi de el sabunlarıdır. El sabunu kişisel temizliğin en önemli parçalarından olan el hijyeninin sağlanması için önemlidir. El temizliğinin hastalıklardan korunmada önemli rolü vardır. Bu sebeple el ve cilt sağlığının tam olarak korunabilmesi için el sabunlarının karşılaması gereken çeşitli kriterler mevcuttur. Siveno 250 ml zeytinyağlı doğal köpük sabun el hijyeni ve cilt sağlığı düşünülerek tasarlanır. Köpük formdaki ürün ellerin kolayca ve tamamen temizlenmesi amaçlanarak tasarlanır. Tamamen doğal içeriklerle hazırlanan ürün, hiçbir zararlı kimyasal içermez. 250 ml pompalı şişe içerisinde kullanıcılarına sunulur. Siveno köpük 250 ml doğal zeytinyağlı sabunun temel özellikleri ise şu şekildedir.

  • Tüm cilt tiplerine uygun
  • Paraben, SLS ve sentetik köpürtücü içermez
  • %100 doğal formül

Siveno Zeytinyağlı Doğal Köpük Sabununun Özellikleri Neler?

Siveno Zeytinyağlı Doğal Köpük Sabununun Özellikleri Neler?

Siveno zeytinyağlı doğal köpük sabun 250 ml %100 doğal içeriğe sahiptir. İçerisinde cilt sağlığı ve çevreye zararlı paraben, SLS, sentetik koku, boya ve çeşitli petrokimya maddeleri gibi bileşenler içermez. Bunun yanı sıra içerisinde elleri temizlerken cildi besleyerek nemlendirecek çeşitli doğal maddeler bulunur. Doğal zeytinyağı ve hindistan cevizi içerikleri tenin nemlenmesi sağlarken koruyucu dış bariyerini de onarır. Ayrıca Siveno zeytinyağlı doğal köpük sabun 250 ml içerisinde teninizin parlaklığı ve sağlığı için ihtiyaç duyduğu C vitaminini de bulundurur. Söz konusu sabun bu anlamda tüm cilt tipleri için uygun ve faydalıdır. Sabunun bir diğer özelliği ise köpük formu ile kolay uygulanmasıdır. Bu sayede köpürtme işlemi olmadan da kolayca kullanılabilir. Böylece elde sabun artığı kalma ihtimali en aza düşebilir. Tüm bu nitelikleri dolayısıyla çocuklar için de uygun olabilir.

Siveno Zeytinyağlı 250 Ml Köpük Sabununun Kullanımı Nasıl?

Siveno 250 ml zeytinyağlı doğal köpük sabun kolay bir kullanıma sahiptir. Ürün pompa kısmına basılarak kullanılır. Tek seferde düzgün ve etkili bir el yıkama işlemi için bir veya iki pompa kadar kullanılması yeterlidir. Sabun, şişe içerisinde sıvı formdadır. Ancak özel ambalajı sayesinde köpük forma kavuşur. Köpük formdaki ürünü ıslak ele homojen dağıtarak uygulamak ve normal el yıkama işlemini gerçekleştirmek yeterlidir. Sonrasında bol su ile durulama yapılabilir. Siveno 250 ml zeytinyağlı doğal köpük sabun köpük formu sayesinde elden kolayca arındırıldığı için geriye hiçbir artık kalmaz. Bu özelliğin sağladığı kullanım kolaylığı sebebiyle elleri köpürtemeyen veya kolay temizleyemeyen küçük çocukların kullanımı için de uygundur.

Siveno Zeytinyağlı 250 Ml Doğal Köpük Sabun Güvenilir mi?

Siveno köpük sabun her yaş ve cilt tipinden kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği güvenilir bir üründür. Farklı cilt tipleri ve ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan Siveno 250 ml zeytinyağlı doğal köpük sabun hipoalerjik yapıdadır. İçerisinde cilt için zararlı maddeler barındırmayan yapısı hassas ciltler için bile kullanılabilir. Formülünde paraben, boya ve SLS gibi kimyasallar içermemesi hem çevre sağlığı hem de insan sağlığı için güvenli olmasını sağlar. Ayrıca bünyesindeki zeytinyağı, hindistan cevizi yağı ve hint yağı gibi doğal bileşenler ile cildi besleyerek onarır ve cilt bariyerinin hasar almasını önlemeye yardımcı olur. Köpük formu sayesinde kullanımı oldukça kolay olan Siveno 250 ml zeytinyağlı doğal köpük sabun bu sayede el yüzeyine eşit şekilde dağıtılabilir. Bu özelliği detaylı bir temizlik sağlarken geride cildi tahriş edebilecek kimyasal artık kalma riskini de en aza indirir. Trendyol üzerinde, gerçek kullanıcılar tarafından yapılan Siveno köpük 250 ml doğal zeytinyağlı sabun MSIV-000023 yorumlarında ürün hakkındaki detaylı bilgilere erişebilirsiniz. Alışveriş platformunun mobil uygulamasından ya da internet sitesinden ürüne kolaylıkla erişebilirsiniz.