Siveno %100 Doğal Tırnak Çevresi Bakım Balsamı Organik Argan Yağlı Bitkisel Onarıcı Krem Vegan 15 Ml

99,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Siveno %100 Doğal Tırnak Çevresi Bakım Balsamı Organik Argan Yağlı Bitkisel Onarıcı Krem Vegan 15 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HARPUT KAHVE Satıcı Ünvanı: MEHMET FETHİ ORHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369405888200001 Vergi Kimlik Numarası: 6460274643
    Bu ürün HARPUT KAHVE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 Doğal Tırnak Çevresi Bakım Balsamı Organik Argan Yağlı Bitkisel Onarıcı Krem Vegan 15 Ml
Geri Bildirim Ver

Siveno %100 Doğal Tırnak Çevresi Bakım Balsamı ile Bakım

Siveno %100 Doğal Tırnak Çevresi Bakım Balsamı 15 ML 82736 Tırnaklar dış çevreyle temasları kaçınılmazdır. Tırnakların temel maddesi keratindir. Tırnak yapıları kırılgan ve çabuk yıpranan kişiler Siveno tırnak çevresi bakım balsamı tırnaklarda oluşan hastalıklara ve bakterilere karşı oldukça yapıcı bir özelliktedir. Tırnak bakımlarınızı düzenli olarak yaptığınız zaman mantar enfeksiyonlarına karşı sizi korur bunun yanı sıra batıkların engellenmesi ve enfeksiyonların engellenmesi açısından da oldukça önemlidir. Bakımlı tırnaklar dış görünüşünüzü de doğrudan etkilemektedir. Tırnak sağlığınız için en önemli noktalardan bir tanesi hijyendir. Tırnak bakımında doğru ürünler kullanmanız ise oldukça önemlidir. Tırnak aralarınızı sabunla fırçalayarak temiz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Tırnaklarınızın nefes alması için sürmüş olduğunuz ojeleri de tırnaklarınız üzerinde iki veya üç günden fazla kalmaması önerilmektedir. Siveno tırnak çevresi bakım balsamı kullanarak daha sağlıklı bir görünüme kavuşabilirsiniz.

  • Tırnak soyulmasına karşı etkili
  • Tırnak kırılmasını önleyici
  • Sağlıklı

Siveno %100 Doğal Tırnak Çevresi Bakım Balsamı Faydaları

Siveno %100 Doğal Tırnak Çevresi Bakım Balsamı Faydaları

Tırnakların soyulması, çabuk kırılması, tırnak üzerinde lekelerin oluşması gibi sorunların tedavisinde kullanılan Siveno %100 tırnak çevresi bakım balsamı 15 ml günde iki defa kullanıldığı zaman sonuçlarından memnun kalabilirsiniz. Tırnak üzerinde oluşan beyaz lekelerin nedeni tırnak yüzeyindeki bozulmalar sonucu meydana gelmektedir. Tırnaklarınızda yaşanan kırılmalar, ayrışmalar, matlaşmalar, birden uzama ya da uzamama gibi durumlar protein eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Bu gibi durumların tedavisinde Siveno %100 doğal tırnak çevresi bakım balsamı 15 ml kullanımı uzmanlar tarafından önerilmektedir. Ürün kullanımı esnasında tırnak eti çevresine uygulanması gerekmektedir. Düzenli kullanım sonrasında ürünlerden beklemiş olduğunuz sonucu rahatlıkla alabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken ürünü bir tıkla sepetinize eklemek olacaktır. Bu ürün tırnak hastalıkları tedavisinde rahatlıkla kullanılmaktadır. Birden fazla ürün seçeneği için ürünlere göz atabilirsiniz.

Siveno %100 Doğal Tırnak Çevresi Bakım Balsamı Özellikleri

Siveno %100 Doğal Tırnak Çevresi Bakım Balsamı Özellikleri

Satın almış olduğunuz Siveno tırnak çevresi bakım balsamı güçlendirici ve nemlendirici etkisi ile tırnaklarınızda istediğiniz görüntüye ulaşmanızda etkili olacaktır. Tırnaklarınız üzerinde oluşan ince ve kalın çizgilerin giderilmesinin yanı sıra oluşan beyaz lekeleri de ortadan kaldırmaktadır. Tırnak yapısı bozulduğu esnada tırnak yapısında büyüme geriliği gözlenebilir bu gibi durumlarda Siveno %100 doğal tırnak çevresi bakım balsamı 15 ml kullanımı oldukça önemlidir. Tırnak yüzeyinde vitamin ve mineral eksikliği nedeni ile çatlaklar ve incelemeler yaşanabilir bunun için satın alacağınız Siveno %100 doğal tırnak çevresi bakım balsamı 15 ml içeriği hakkında bilgi edinerek kendinize uygun ürün çeşitleri arasından satın alabilirsiniz. Tırnak bakımında dikkat etmeniz gereken noktalardan bir tanesi de nemlendirme ve tırnaklarınızı havalandırmak olacaktır, bu noktalara dikkat ettiğinizde ve tırnak balsamı kullandığınızda gözle görülebilir sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Siveno %100 Doğal Tırnak Çevresi Bakım Balsamı Fiyatları

Siveno %100 Doğal Tırnak Çevresi Bakım Balsamı Fiyatları

Siveno %100 doğal tırnak çevresi bakım balsamı 15 ml kullanımı oldukça basittir. Satın almış olduğunuz ürünü tırnak uçlarından başlayarak tüm tırnak eti çevresine eşit oranda sürünüz. Balsamın sürülmesinin hemen ardından tırnaklarınıza 5 dakika olacak şekilde masaj yapınız, yapmış olduğunuz bu masaj Siveno%100 doğal tırnak çevresi bakım balsamı 15 ml ürününün daha iyi emilmesinde etkili olacaktır. Balsam uygulama esnasında tırnaklarınızın temiz ve ojesiz olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Siveno %100 doğal tırnak çevresi bakım balsamı 15 ml kullananlar banyodan sonra balsam uygulamasının yapılmasını ya da sıcak suda bekletilmiş tırnaklara uygulama yapılmasını daha verimli olduğunu ifade etmektedir. Siveno %100 doğal tırnak çevresi bakım balsamı 15 ml fiyatı oldukça değişkendir. Trendyol'da yer alan siveno %100 doğal tırnak çevresi bakım balsamı 15 ml yorumlarına göz attıktan sonra ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.