Siveno %100 Doğal Roll-on Erkek Deodorant Ter Kokusu Önleyici Bitkisel Leke Bırakmayan Vegan 50 ml

199 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,90 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
5 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
286,73 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Siveno %100 Doğal Roll-on Erkek Deodorant Ter Kokusu Önleyici Bitkisel Leke Bırakmayan Vegan 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Limit Mağazacılık Satıcı Ünvanı: FERDA KARAVİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5230773943
    Bu ürün Limit Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siveno Doğal Roll-On Erkekler İçin 50 ml Koltuk Altı RolonÜRÜN İÇERİĞİİçerirSu, Potasyum Alum Tuzu, Ksantan gam, Bitkisel Gliserin, Skualen.İçindekilerAqua, Potassium Alum, Glycerin, Xantham Gum, Squalene, Sodium Carbonate, Gluconic Acid, Cinnamomum Cassia Extract, Tocopherol, Parfum*, .*Doğal kaynaklardan elde edilmiştir. ÜRÜN ÖZELLİĞİSiveno Roll-On üretiminde tamamen doğal bir mineral tuz olan potasyum alum kullanılmıştır. Potasyum alum koltuk altındaki gözenekleri kapatmaz ve terlemeye engel olmaz. Sadece kötü kokulara neden olan bakterileri etkisiz hale getirir. Roll-on içeriğinde yer alan skualen hassas cildi yıpranmaya karşı koruyan güçlü bir antioksidandır. Siveno Roll-On yapışkan his bırakmaz, kumaşlarda leke bırakmaz. Alüminyum Klorohidrat İÇERMEZ! Alüminyum Zirkonyum İÇERMEZ! Sentetik Parfüm ve Boyar maddeler İÇERMEZ! Sentetik Koruyucu İÇERMEZ! Alkol İÇERMEZ! Paraben İÇERMEZ! Dermatolojik olarak test edilmiştir.KULLANIM ŞEKLİKullanmadan önce çalkalayın. Ürünü kuru ve temiz koltuk altına uygulayın. Kıyafetlerinizi roll-on tamamen kuruduktan sonra giyin. UYARILARHarici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın. Gözle temasından sakının. Oda sıcaklığında muhafaza edin. (25°C) Güneş ile direkt temasını engelleyin. ÜRÜN HAKKINDA DİĞER BİLGİLERÇevre dostu ürünlerimiz hayvanlar üzerinde test edilmez, yeraltı sularını ve doğayı kirletmez. Ürünümüzde hayvansal içerik bulunmaz.Vegandır.Doğada çözünebilen gıda tipi ambalaj kullanılmıştır.Kapak açıldıktan sonra kullanım ömrü 6 aydır. Raf ömrü 24 aydır.Oda sıcaklığında saklayınız. (23° +/- 2°) Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 50 ml
  • Form Sıvı
  • Çeşit Doğal içerikli
Geri Bildirim Ver

Siveno Roll-on Doğal Erkek 50ml

Günlük hayatta sıkça yaşanan sorunlardan biri de terlemektir. Özellikle sıcak günlerde aşırı terleme ve ter kokusu çok fazla ortaya çıkar. Bu durum hem sizi hem de çevrenizi rahatsız eder. Her gün duş alındığında bile ter kokmak kaçınılmazdır. Bu kaçınılmaz durumla baş etmek için roll-on kullanmanız gerekir. Bu ürünleri sıklıkla kullandığınız için içeriği de çok önemlidir. Paraben ve alüminyumun sağlığa zararları pek çok araştırmayla belirlenmiştir. Siveno markası bizi bu içeriklerin zararlarına karşı korur. Çünkü siveno roll on içeriği tamamıyla doğaldır. Siveno Roll-on doğal erkek 50 ml ürününü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Boya ve yapay koku bileşenleri barındırmaz
  • Rahatsız edici ter kokusunu önler
  • Ter dengesini sağlar.

Erkeklerin Cildine Özel Hazırlanan Doğal Roll-On Özellikleri

Erkeklerin Cildine Özel Hazırlanan Doğal Roll-On Özellikleri

Siveno roll-on doğal içeriğinden dolayı hassas ve duyarlı cilt tipine sahip kişiler tarafından yaygın olarak tercih edilen bir üründür. Tüm cilt tipleri için etkili ve tam koruma sağlar. Ürünü kullanmadan önce, uygulayacağınız bölgeyi kurulamanız ürünün faydalı etkisini arttırır. Bu basit işlem cildinizin tahriş olmasını önlemeye yardımcı olur. Düzenli kullanımında cillteki ton farklılıklarında ve lekelerde azalma olduğunu görebilirsiniz. Siveno doğal roll-on erkekler için 50 ml tamamen doğal içerikli ve parfüm içermeyen sağlıklı ürünler arasında yer alır. Kokusuz olduğundan, kullandığınız parfümün kokusunu baskılama veya bozma gibi sorunları ortadan kaldırır. İçeriğindeki bitki özleri organikliğini gözler önüne koyar. Ciltte hasar bırakan bileşenlerden sakınan erkekler için özel olarak üretilen bir üründür. Doğal bitki özlerinin antibakteriyel etkisi sayesinde, kötü kokuya sebep olan bakterilerin etkisini ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Siveno Roll-On Kullanmanın Faydaları ve Kullanıcı Yorumları

Siveno Roll-On Kullanmanın Faydaları ve Kullanıcı Yorumları

Siveno roll-on vücudun terleyen bölgelerinde kullanılan bir üründür. Terleme problemi ile başa çıkmanıza destek olur. Her gün yaşanan bu sorunu doğal yollardan çözmenize olanak tanır. Terleme problemi yaşayan herkes tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Roll-on koltuk altı bölgesinde oluşan yapış yapış hissi ortadan kaldırır. İlk kullandığınız andan itibaren ferahlamış ve taze hissettirir. Bununla beraber siveno doğal roll-on kumaş üzerinde leke ve iz bırakmaz. Bu da çok tercih edilmesinin sebeplerinden biridir. Çünkü hemen herkes özellikle de ilk kez giydiği kıyafette ter yüzünden herhangi bir renk değişikliği olduğunu görmek istemez. Doğal roll-on ürününün size bu açıdan büyük yararı dokunur. Ürünü deneyenlerin düşünlerini öğrenmek için Siveno roll on kullanıcı yorumlarını görüp ve inceleyebilirsiniz. Ter problemi ile başa çıkmanın doğal yolunu bulmanın keyfini sürebilirsiniz.

Hem Uygun Fiyatlı Hem Doğal Roll-on Trendyol’da

Hem Uygun Fiyatlı Hem Doğal Roll-on Trendyol’da

Roll-on almaya karar verdiğinizde içeriğini çok önemsersiniz. Çünkü bilirsiniz ki bu ürünler doğrudan cildinize temas ettirilerek kullanılır. Siveno roll on fiyatını özellikle %100 organik olması etkiler. Çünkü sağlığa yararlı etkileri fazla olan bileşenleri içerir. Faydasını ilk kullandığınız günden itibaren hissedersiniz. Terleyen koltuk altınızın pH değeri ile uyumludur; ter dengesini kontrol altına alır. Saf ve temiz formülü sayesinde gönül rahatlığı ile ferah ve temiz olmanın keyfini sürersiniz. Hayvanlar üzerinde herhangi bir şekilde test edilmeyen ürün vegan kullanıma uygun, sağlıklı ve doğal bir üründür. Tüm bunların yanı sıra; üretilmeye başlandığı ilk aşamadan son aşamaya kadar, ekolojik koşullara bağlı kalınan bir ürün olarak size sunulur. 50 ml büyük hacimli olması uzun süre kullanım avantajı ve ekonomik kullanım avantajı sağlar. Hareketli başlığı sayesinde kolay kullanım olanağına sahiptir. Ambalajı doğada çözünebilir materyalden üretildiğinden kullanım sonrasında geri dönüşüme katkı sağlar.