1
Bebek Güneş Kremi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Siveno %100 Doğal Bebek Güneş Kremi Leke Karşıtı Antioksidan Nemlendirici Bitkisel Vegan UVA UVB SPF50

399,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
494,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
394,90 TL
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Siveno %100 Doğal Bebek Güneş Kremi Leke Karşıtı Antioksidan Nemlendirici Bitkisel Vegan UVA UVB SPF50

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Siveno Satıcı Ünvanı: GLOHE DOĞAL ÜRÜNLER KOZMETİK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396073753600010 Vergi Kimlik Numarası: 3960737536
    Bu ürün Siveno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siveno %100 Doğal Bebek Güneş Kremi Leke Karşıtı Antioksidan Nemlendirici Bitkisel Vegan UVA UVB SPF50
  • %100 doğal Cosmos sertifikalı bebek güneş kremi ile bebeğinizin hassas cildini, güvenle güneşten koruyabilirsiniz.
  • %100 doğal bebek güneş kremi aynısefa yağı içeren formülü ile bebeğinizin doğal cilt bariyerini desteklemeye yardımcı olur.
  • Güneş ışınlarını yansıtan, nano olmayan, mineral UV koruma bileşenlerine sahip, sentetik hammaddeler içermeyen formülü ile %100 Doğal Siveno Bebek Güneş Kremi bebeğiniz için en iyi seçimdir.
  • Kokusuz ve hipoalerjeniktir.
  • Siveno %100 Doğal Bebekler İçin Doğal Güneş Kremi, bebek cildi için özel olarak geliştirilmiş, skualen, tamanu yağı ve galactoarabinan ile zenginleştirilmiş formülü ile %100 doğal Ecocert sertifikalı mineral filtre içeren geniş spektrumlu SPF koruması sunar.
  • Sentetik hiçbir hammadde içermeyen formülü ile suya dayanıklıdır.
  • Hassas cilde sahip yetişkinler tarafından da kullanılabilir.
  • Sentetik koku, silikon, paraben, alkol, paraben, parafin, boya İÇERMEZ!
  • Vegan sertifikasına sahiptir.
  • Siveno, hayvanlar üzerinde test yapmaz, Cruelty Free sertifikasına sahiptir.
  • Siveno, geri dönüştürülebilir ambalajlar kullanır. Yeraltı ve deniz sularını kirletmez, doğaya zarar vermez.
  • Kullanım Önerisi:
  • Güneşe çıkmadan önce yüz ve vücut bölgesine eşit bir şekilde uygulayınız. Her 2 saatte bir tekrar uygulama yapınız.
  • Ürün İçeriği ve Detayları:
  • Mineral Filtreler: Sentetik yağ bazlı filtrelerden farklı olarak
  • cilt tarafından emilmez, cildi kaplayarak güneş ışınlarını yansıtır. Cosmos sertifikasına sahiptir. Tüm cilt tipleri için uygundur. Hipoalerjeniktir.
  • Tamanu Yağı: Çok güçlü antioksidan özelliğe sahiptir.
  • Galactoarabinan: Kara çamdan elde edilen, galaktoz ve arabinoz içeren bir polisakkarittir. Transepidermal su kaybı önlemeye yardımcı olarak, cildin nemli olmasını sağlar. Cildin tazelenmesine katkı sağlar SPF artırıcı özelliğe sahiptir.
  • Aynı Sefa Yağı: Hassas ciltler için çok iyi nemlendirici özellik gösterir.
  • Skualen: Zeytinyağından elde edilen, çok değerli bir yağ olan skualen cildi yumuşatır, nemlenme yeteneğini artırır ve bu sayede pürüzsüz bir görünüm sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Tip Krem
  • SPF SPF 50 +
  • Boy 50 -100 ML
Geri Bildirim Ver

Siveno siveno237 %100 Doğal 50 Spf 50 ml Bebekler İçin Güneş Kremi

Siveno 50 ml SPF 50 bebekler için doğal güneş kremi, temiz içeriğiyle kullanıcılardan tam not almayı başarır. Söz konusu üründe güneş ışınlarını doğrudan yansıtan mineral filtre kullanılır. Vücut tarafından kolayca emilmeyen ürün, cilt üzerinde UV ışınlarını yansıtan beyaz bir tabaka oluşturur. Siveno 50 ml SPF 50 bebekler için doğal güneş kreminin sürümü son derece kolaydır. Uzun süreli etkilere sahip olan bu krem, hem yüzde hem de vücudun diğer bölgelerinde kullanılabilir. Çocuğunuz için üst düzey koruma sağlayan ürünü, kendiniz veya sevdiğiniz bir kişi için alabilirsiniz.

  • Mineral filtre
  • Miktar: 50 ml
  • Tip: Krem

Siveno Bebekler İçin 50 Spf Doğal Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Siveno Bebekler İçin 50 Spf Doğal Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

UVA/UVB ışınlarına karşı etkili olan Siveno 50 ml SPF 50 bebekler için doğal güneş kremi, birçok özelliğiyle beğeni toplar. Söz konusu krem, bebeğinizin cildini güneşten korumak için geliştirilmiş bir üründür. Sentetik yağ bazlı filtrelerden farklı olarak bu güneş kremi, büyük molekül yapısına sahiptir. Bu sayede cildi kaplayan krem, güneş ışınlarını yansıtarak koruma sağlar. Siveno 50 ml SPF 50 bebekler için doğal güneş kremi, %100 doğal Ecocert sertifikalıdır. Bahsi geçen ürün, aynı zamanda, hipoalerjeniktir. Kokusuz olan bu güneş kremi, suya dayanıklıdır. Özel formülüyle geniş spektrumlu SPF koruması sunar. Siveno SPF 50 bebekler için doğal güneş kremi, yoğun kıvamlı olduğundan aşırıya kaçmadan kullanılır. Ürünün güneşe çıkmadan yarım saat önce sürülmesi tavsiye edilir. Ele yeterli miktarda alınan ürün, cilde eşit uygulanmalıdır.

Siveno Bebekler İçin 50 Spf Doğal Güneş Kreminin İçeriği Nasıldır?

Siveno Bebekler İçin 50 Spf Doğal Güneş Kreminin İçeriği Nasıldır?

Siveno 50 ml SPF 50 bebekler için doğal güneş kremi, sentetik hiçbir madde içermeyen bir üründür. Güneş ışınlarını yansıtan, nano olmayan mineral UV koruma bileşenlerine sahiptir. Ürün, bebek cildi için özel olarak seçilmiş olan squalen, tamanu yağı ve galactoarabinan ile zenginleştirilmiş bir formüle sahiptir. Tamanu yağı, oldukça güçlü antioksidan özellikler sunar. 260-400 nm kadar geniş bir spektrumda UV ışınlarını absorbe edebilir. Galactoarabinan, kara çamdan elde edilir. Transepidermal su kaybını önlemeye yardımcı olur. Bu sayede ürünü sürdüğünüzde cildiniz nemli kalır. Aynı zamanda bu madde, cildin tazelenmesine katkı sağlar ve SPF Booster özelliği sunar. Siveno 50 ml SPF 50 bebekler için doğal güneş kreminin içerisinde aynısefa yağı da bulunur. Bu yağ, hassas ciltleri nemlendirir. Zeytinyağından elde edilen squalen ise cildi yumuşatır.

Siveno Bebekler İçin 50 Spf Doğal Güneş Kremini Kimler Tercih Eder?

Siveno 50 ml SPF 50 bebekler için doğal güneş kremi, çeşitli özellikleri sayesinde oldukça etkili bir üründür. Bebekler için özel olarak üretilmiş olan bu güneş kremi, hassas bir cilde sahip olan yetişkinler tarafından da kullanılabilir. Siveno bebek güneş kremi, tüm cilt tipleri için uygundur. Kuru, karma veya yağlı cilt tipi fark etmeksizin, bu ürün sayesinde etkili bir güneş koruması sağlamanız mümkün hâle gelir. Cildin nemlenmesini sağlayan ürün, pürüzsüz bir görünüm sunar. Bahsi geçen güneş kremi, aynı zamanda nemlendirici etkisi olan bir koruyucu kullanmak isteyenler için uygundur. Siveno bebekler için güneş kremi, temiz içerikli bir üründür. Hiçbir sentetik madde içermeyen bir güneş kremi kullanmak isteyenler, söz konusu ürünü tercih edebilirler. Dilerseniz Siveno 50 ml SPF 50 bebekler için doğal güneş kremi yorumlarına göz gezdirebilir, ürünü sizden daha önce kullanan kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından bu son derece kaliteli ve etkili güneş kremini Trendyol aracılığıyla uygun fiyatlarla, kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.