Siveno %100 Doğal Roll-on Kadın + Erkek Deodorant Ter Kokusu Önleyici Leke Bırakmayan 50 ml 2'li Set

299,90 TL
(149,95 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Siveno %100 Doğal Roll-on Kadın + Erkek Deodorant Ter Kokusu Önleyici Leke Bırakmayan 50 ml 2'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PEMarket Satıcı Ünvanı: EMİNE YAZICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9440574318
    Bu ürün PEMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama sıveno roll-On gözenekleri kapatmaz ve terlemeye engel olmaz.Sadece kötü kokuları etkisiz hale getirir.Ürün hakkındasıveno roll-On üretiminde tamamen doğal bir mineral tuz olan potasyum alum kullanılmıştır. Potasyum alum koltuk altındaki gözenekleri kapatmaz ve terlemeye engel olmaz. Sadece kötü kokulara neden olan bakterileri etkisiz hale getirir. Roll-On içeriğinde yer alan skualen hassas cildinizi yıpranmaya karşı koruyan güçlü bir antioksidandır. Sıveno roll-On yapışkan his bırakmaz, kumaşlarda leke bırakmaz.%100 doğal çevre dostu ürünlerimiz boya, koku, köpürtücü gibi sentetikler
  • sls, sles, paraben, peg türevleri, silikon gibi petrokimyasallar içermiyor. Siveno olarak, bitkileri tüm doğallığı ile güvenle kullanabileceğiniz, sadece doğal koruyucular içeren temiz ürünler sunuyoruz. Ürün içeriği ve detayları:Potasyum alum tuzu: Doğal bir mineral tuzudur. Gözenekleri tıkamadan kokuya neden olan bakterilerin gelişmesini engeller.Sodyum karbonat: Alkalileşmeyi sağlayarak koku oluşumunu engeller.Ksantan gam: Doğal yollardan elde edilen bir polisakkarit olup kıvam arttırma özelliği vardır.Bitkisel gliserin: Cildin nem tutma yeteneğini artırıp yıpranmaya karşı koruma sağlar.Skualen: Cilt dokusunda da doğal olarak bulunan bir antioksidandır. Üründeki skualen zeytinyağından elde edilmektedir.Alüminyum klorohidrat içermez!Alüminyum zirkonyum içermez!Sentetik parfüm ve boyar maddeler içermez!Sentetik koruyucu içermez!Alkol içermez!Paraben içermez!Dermatolojik olarak test edilmiştir. Sıveno roll-On üretiminde tamamen doğal bir mineral tuz olan potasyum alum kullanılmıştır. Potasyum alum koltuk altındaki gözenekleri kapatmaz ve terlemeye engel olmaz. Sadece kötü kokulara neden olan bakterileri etkisiz hale getirir. Roll-On içeriğinde yer alan skualen hassas cildinizi yıpranmaya karşı koruyan güçlü bir antioksidandır. Sıveno roll-On yapışkan his bırakmaz, kumaşlarda leke bırakmaz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 50 ml
  • Form Roll On
  • Çeşit Doğal içerikli
Geri Bildirim Ver