Siveno %100 Doğal 2'li Vücut Sabunu 300 Ml

52,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Siveno %100 Doğal 2'li Vücut Sabunu 300 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REN-GLOBAL Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ÖZSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7050240193
    Bu ürün REN-GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siveno Vücut Sabunu 300 ml 2'li İçeriğindeki Aynısefa Ekstresi ile cildi nemlendirir. Papatya Ekstresi ile cildi yatıştırıp rahatlatır. Yüksek antioksidan özellikli Yeşil Çay Ekstresi sayesinde cildin yenilenmesine yardımcı olur. İçeriğindeki nemlendirici özel ekstrelerle cilde pürüzsüz bir dokunuş sağlar, cilt nemini uzun süre muhafaza eder. Ürün İçeriği ve Detayları: Aynısefa Ekstresi: Cildin nemlendirilmesine faydalıdır. Tahriş olmuş bölgedeki sağlıklı yeni dokuların büyümesini destekler. Cildi güçlendirir. Bu bölgeye kan akışını arttırır. Papatya Ekstresi: Cildin yatışmasına ve rahatlamasına yardımcı olur. Yeşil Çay Ektresi: Yüksek antioksidan kapasitesi sayesinde cildin yenilenmesine yardımcı olur. Çevre dostu SIVENO ürünlerimizde, sentetik koku ve boya, petrokimyasal, paraben, SLS ve sentetik köpürtücüler kullanmıyoruz. Ürünlerimizi doğada çözünebilen ve insan sağlığına zarar vermeyen gıda tipi ambalajlarda saklıyoruz. Ürünlerimizi, hayvanlar üzerinde test etmiyor, ürün geliştirme aşamasında kontrollerimizi hücre kültürü laboratuvarlarımızda yapıyoruz. Ürünlerimizde kullandığımız hammadelerimizi BioArge laboratuvarlarımızda test ediyor, %100 doğal formüller geliştirerek doğanın gücünü bilimle birleştiriyoruz.
Geri Bildirim Ver

Doğal ve Etkili Siveno Vücut Sabunu Sizlerle

Günden güne değişen ve gelişen formu sayesinde özel içeriğini ortaya koyan Siveno vücut sabunu, eşsiz formülü ile dikkat çekmektedir. Geniş bir müşteri kitlesi tarafından sıklıkla tercih modern ürünler, kullanıcılarının vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarmaktadır. Yüksek kalitesi ve etkili yüzeyi ile içeriğinde bulunan özleri ortaya koyarak performans yansıtmaktadır. Bununla birlikte ve doğal besin içeriği açısından oldukça üstün bir potansiyel oluşturulmaktadır. Siveno doğal vücut sabunu, içerisinde bulunan aynısefa ekstresi ile vücudun nemli kalmasına yardımcı olmaktadır. Dayanıklılığı ve derinden onarma sağlayan formu ile vücuda yeni bir görünüm kazandırmaktadır. Doğal vücut sabunu ürünü, düzenli olarak kullanım sağlandığında gözle görülür bir farklı sunmakta bununla birlikte papatya özleri ile cildi rahatlatan bir yapı sergilemektedir. Zamanla gelişen içerikleri ile etkisi olan bu ürün, estetik olarak yüksek verim sağlamaktadır.

  • Etkili Performans
  • İşlevsel Özellikler
  • Özel İçerik

Zengin İçeriği ile %100 Doğal 2'li Vücut Sabunu

Zengin İçeriği ile %100 Doğal 2'li Vücut Sabunu

Siveno markasının özel olarak ortaya koyduğu doğal Siveno doğal vücut sabunu, üstün bir potansiyel ile vücudu dış etkenlere karşı koruma oluşturmaktadır. Yüksek antioksidan özelliği ile yeşil çay özleri ortaya koyarak oldukça arındırıcı bir yapı sunan bu sabunlar, kullanıcılara benzersiz bir deneyim yaşatmaktadır. Genel olarak her yaş kesimi ve cinsiyete uyumlu bir yapı sunan Siveno doğal sabun, kolay sürülebilir yapısı ve hafif sıvı formu sayesinde oldukça işlevsellik yansıtmaktadır. Aynı zamanda özel dokusu ve pratik sürümü geniş bir kullanıcı kitlesinin dikkatini çekmeyi başarmaktadır. Nemlendirici özleriyle bu sabun, pürüzsüz bir cilt yapısı oluşmasına yardımcı olmaktadır. Üreticileri tarafından büyük bir hassasiyet tasarlanan sabunlar, hazırlanma aşamasında çeşitli testlere girmektedir. Bu testler sonucunda insan cildine karşı alerjik durumların engellenmesi sağlanmakta ve yüksek kaliteli ürünler sunulmaktadır.

%100 Doğal 2'li Vücut Sabunu ile Kaliteli Tasarım

%100 Doğal 2'li Vücut Sabunu ile Kaliteli Tasarım

%100 Doğal 2'li Vücut Sabunu 300 Ml, vücut sabunu, cildin nemli kalmasını sağlarken aynı zamanda derinin yenilenmesine katkı sağlamaktadır. Modern koruyucu yapısı ile ürünler zarif bir görünüm sağlamakta bununla birlikte hafif ve taşınabilir boyutları sayesinde istenilen her alanda tercih edilebilmektedir. Konforlu kullanım alanları oluşturan bu ürünler, birçok farklı özelliği ile üst düzey sergileyerek ortaya konulmaktadır. Yüzde yüz doğal formüller ile desteklenen Siveno vücut sabunu kullananlar tarafından büyük beğeni oluşturulmaktadır. Özel formu ile ürünler, tüm cilt tiplerine uyumlu yapısı açısından üst düzey performans sunmaktadır. Bakım için gerekli olan tüm vitamin ve mineral desteğini bitli özerlinde oluşturmaktadır. Bu sayede cildin kolay bir şekilde yenilenmesi ve onarılmasına yardımcı olmaktadır. Sabun içeriği, hem kullanışlı hem de estetik olarak birçok kişiye hizmet sağlamaktadır.

%100 Doğal 2'li Vücut Sabunu ile Eşsiz Performans

%100 Doğal 2'li Vücut Sabunu ile Eşsiz Performans

Kullanışlı formu ile yüksek etki sağlayarak göz kamaştıran sabunlar, fonksiyonel bir içerik sayesinde sağlıklı vücut görünümü oluşturulmasına katkı sağlamaktadır. Özle formülü ile kan akışını hızlandıran Siveno 100 doğal vücut sabunu 300 ml; sentetik koku, boya, SLS, petrokimyasal, paraben, sentetik köpürtücüler bulundurmaktadır. Sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alan sabun ürünleri, birçok kişinin rahatlıkla kullanabilmesine imkan oluşturmaktadır. Ortaya çıkan temel ihtiyaçlar ile ürünler, birbirinden farklı özellikleri gözler önüne sermektedir. Birçok kişiye sağlık açısından destek sağlayan Siveno doğal vücut sabunu, geniş bir kullanıcı kitlesine uyumlu formu ile hizmet oluşturmaktadır. Kalitesi ve özgün formülü ile %100 Doğal 2'li Vücut Sabunu 300 Ml yorumları arasında genel olarak olumlu dönüş alınmakta ve uzun süreli kullanım imkanı ile piyasa üzerinden kullanıcısına sunulmaktadır. Siz de dilerseniz Trendyol üzerinden ürünü sipariş edebilirsiniz.