Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu Sprey 100 ml

121 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu Sprey 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Enpa DERMOKOZMETİK Satıcı Ünvanı: ENPA İNTERNET TEKNOLOJİ TURİZM İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0335045992400001 Vergi Kimlik Numarası: 3350459924
    Bu ürün Enpa DERMOKOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siva derm kolloidal gümüş suyu 40 ppm 100 ml (cam şişe) hızlı kargo Nemlendirici solüsyon (40 ppm) Yatıştırıcı ve yumuşatıcı özellikleri Bir ferahlık hissinin sizi sardığını ve rahatlattığını hissedersiniz. Siva derm‘in nemlendirici solüsyonu tüm şefkati ve saflığı size uzun süreli koruma sağlar. Tüm cilt tipleri için ideal Bebekler, çocuklar ve yetişkinler Vücut ve yüz Uygulama: Püskürtün ve bırakın. Çocuğunuzu silmek için uygundur. Komple bakım sağlayarak cilde canlılık kazandırır.
Geri Bildirim Ver

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu Sprey 100 ml

Siva Derm kolloidal gümüş suyu, ağır bir metal olan gümüşün parçacıklarından elde edilir. Sıvı içerisindeki küçük partiküller, oral yolla tüketildiği zaman dengeli bir şekilde vücuda yayılır. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu zamanlarda amacınıza göre kullanım şeklini belirleyebilirsiniz. Suda eriyen gümüş elementinin parçacıkları, direkt olarak ihtiyacın giderileceği alana yönelir. İç organlarda onarım işlemini tamamladıktan sonra vücuttan dışarıya atılır. Doğal bir tedavi yöntemi olarak kullanılabilen kolloidal gümüş suyu, cilt yüzeyinde de yüksek performans gösterir. Baş ağrısı, boğaz ağrısı ya da kas ağrısı için kullanım sağlanabilir. Kanser ve cilt sorunlarının çözümünde alternatif tıp kategorisinde yerini alır. Antiseptik özelliği virüslerin barınmasını önler. Bu özellik yaraların iyileşmesinde etkilidir. İç organların sağlıklı olmasını amaçladığınızda ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini hedeflediğinizde kullanım sağlayabileceğiniz bir üründür.

  • Antimikrobiyal, antibakteriyel, antiviral özellik
  • Doğal nemlendirici
  • Hayvanlarda kullanılabilirlik

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu Özellikleri

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu Özellikleri

Sağlığa yararlı bir ürün olan gümüş suyu Siva Derm ürünü, romatizmal ağrıların azalmasında yardımcı olur. Antibakteriyel ve antiseptik özelliği sayesinde vücudun iç organlarında ve dış yüzeyinde mikropların tutunmasını önler. Yaraların tedavisinde de etkisini göstermesiyle beraber gerektiği oranda kullanılması önerilir. Sivilcelerden kaynaklı olarak oluşan yaralarda, düşme sonucu derinin soyulmas nedeniyle oluşan kanamalarda etkili olur. Ortaya çıkan morluklarda da aktif olarak kullanılır. Eklem ağrılarını giderici etkisi bulunan Siva Derm kolloidal gümüş suyu sprey 100 ml yorum bölümü sizler için aydınlatıcı pek çok ifade içerir. Vücuttan atılan toksinler hem fiziksel hem de ruhsal olarak rahatlamanıza katkı sağlar. Dolaşımda görevini yerine getirdikten sonra kısa sürede boşaltım sisteminden dışarıya atılır. Böylelikle ağır metallerin yan etkisi vücutta herhangi bir zarara sebep olmaz.

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu Faydaları

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu Faydaları

Enfeksiyon, vücudun savunmasız kaldığı esnada ağır etkiler gösterir. Hastalıklara karşı bedenin dirençli bir şekilde mücadele edebilmesi için Siva Derm 100 ml kolloidal gümüş suyu spreyi tavsiye edilir. Bu ürün, bağışıklık sistemini güçlendirir. Bağışıklık sisteminin her daim güçlü kalabilmesi hastalıklara karşı mücadele oranını artırır. Vücuda bakterilerin girişini engellediği gibi, yerleşmiş bakterilerin de olumsuz etkilerini uzaklaştırır. Alerji durumlarında görülen reaksiyonları hafifletir. Kaşıntıları ve kaşıntıdan kaynaklanan kızarıklıkların acısını azaltır. Mikropları öldürür ve dezenfektan olarak kullanım imkanı sunar. Yaraların iyileşmesini hızlandırır. Birçok probleme çözüm sunan Siva Derm gümüş suyu nasıl kullanılır sorusunun cevabı ise oldukça merak edilir. İç organlarınızdaki herhangi bir sağlık sorununu çözmeyi hedefliyorsanız doktorunuzun bilgisi dahilinde su içerisinde eriyen partikülleri ağız yoluyla tüketebilirsiniz. Vücudun dış yüzeyinde onarma gerçekleştirecekseniz yumuşak bir ovalama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Kullanım amacına bağlı olarak ürünü tüketmeniz gerekir.

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu Fiyatları

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu Fiyatları

Siva Derm gümüş suyu fiyatı ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Birçok çözümsüz gibi görünen problemlere karşı kullanılabilir olması fiyatlara yansıyan etkenlerdendir. Yüzeysel kullanım sağlaması ve vücudun bağışıklık sistemini güçlendirmede tercih edilmesi pek çok avantajı beraberinde getirir. Alternatif tedavi yöntemleri arasında yer alan Siva Derm kolloidal gümüş suyu sprey 100 ml şişesi ile uzun süreli kullanım imkanı sunar. Belirtilen miktarın üzerinde bir kullanım sağlanmadığı sürece yararlı etkileri ile karşılaşılır. Metabolizma hızını dengeleyerek vücudun doğal çalışma dengesini sağlar. Virüslere karşı antikor üretiminin artmasına etkilidir. İltihaplı sivilceler nedeniyle oluşan cilt lekelerini azaltır. Yüzeysel uygulamalarda da etkili olan gümüş suyu için Trendyol'a göz atarak avantajlı fiyatlar üzerinden alımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Online sipariş yönteminin sunduğu kolaylık sayesinde alışverişinizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz.