Siren Yayınları Sırf Anarşi - Woody Allen

188,50 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Siren Yayınları Sırf Anarşi - Woody Allen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Davud Kitap Satıcı Ünvanı: DAVUT BAKIRCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1321084975
    Bu ürün Davud Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sonunda işyerime varıp gecikmemin sebebini anlatmak zere patronum Bay Muchnick'e yaklaşıyordum ki, ktlem giderek bymeye başladı. Ne yazık ki o, bunu isyan olarak algıladı. Işık hızıyla karşılaştırıldığında zaten çok kçk olan maaşımdan bu gecikmenin kesilmesi hakkında çok tatsız bir tartışma geçti aramızda. Aslına bakarsanız, Andromeda galaksisindeki atomların sayışma kıyasla, çok az para kazanıyorum. Bunu Bay Muchnick'e anlatmaya çalıştığımda bana, zaman ve uzayın aynı şey olduğunu hesaba katmadığımı söyledi. Durumlar değişirse maaşıma zam yapacağına yemin etti. Zamanın uzayla aynı şey olmasının en iyi tarafı, evrenin uzak köşelerine kadar yolculuk yapıp dönerseniz ve bu yolculuk ç bin yıl srerse, dnyadaki tm arkadaşlarınız ölmş olması ama sizin botoksa ihtiyacınız olmaması. Şeylerin parçacıklardan mı, dalgalardan mı oluştuğu tartışmasında Lola kesinlikle dalgalardan oluşmuştu bir kere. Attığı her adımda kadının dalgalardan ibaret olduğu anlaşılıyordu. Kanmda da parçacıktan çok dalga var ama onun dalgaları durulmaya başladı. Belki bizim hanımda çok fazla kuark vardır. Aslına bakarsanız, bizimki bir kara deliğin etki sınırına çok yakın geçmiş de, bir bölm -ama kesinlikle tamamı değil- kara deliğin içine çekilmiş gibi duruyor bir sredir. "Freud, Mahler'in bilincindeki keti kaldırarak tekrar beste yapmasını mmkn kılıyor, Mahler de bunun sonucunda kendini bildi bileli boğuştuğu ölm korkusunu yeniyor.""Mahler ölm korkusunu nasıl yeniyor?" diye sordum. "ölerek. Ben çözdm bu işi. Tek yolu sahiden bu."Sırf Anarşi, Woody Allen'ın yirmi yıllık bir aradan sonra yayınladığı en yeni ve en son kitap. Hangisi önce geliyorsa.Trajedi beklemiyordunuz herhalde!

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Woody Allen
Geri Bildirim Ver