Sır Çamaşır Makinesi Temizleyici 250 ml

79,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
5 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sır Çamaşır Makinesi Temizleyici 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Temizlik & kozmetik & hırdavat Satıcı Ünvanı: SAMET AKAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3723409587800000 Vergi Kimlik Numarası: 0140354880
    Bu ürün Mavi Temizlik & kozmetik & hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sır Çamaşır Makinesi Temizleyici 250 ml Makinenizin görünmeyen kısımlarında birikmiş olan kir ve kireç artıklarının temizlenmesi için kullanılır. Kötü kokuların oluşmasını engeller ve makine içinde biriken deterjan, ağartıcı, yumuşatıcı vb. tortu ve artıklarını gidererek çamaşır makinesinin iç kısmının temiz kalmasını sağlar. Makine temizleyicisinin düzenli kullanılması halinde makinenin enerji sarfiyatını azaltır. Makinemizin ömrünü uzatmak ve daha verimli çalışmasını sağlamak için mutlaka düzenli aralıklarla çamaşır makinesi temizleyici kullanılmalıdır. Özellikle de çamaşır yıkarken genelde soğuk su ile yıkama yapmayı tercih ediyorsak, makinemizde pek çok küf ve bakteri üremesi kaçınılmazdır Kullanım Şekli:Makine temizleyiciyi makineniz boş durumdayken kullanınız. 60° C ve üzerindeki sıcaklıklarda en az 60 dakikalık bir programda makinenizi çalıştırınız. Makinenizin deterjan gözüne ürünün tamamını boşaltınız. İşlem sırasında deterjan eklemeyiniz. Etkili koruma için ayda 1 kez kullanımı tavsiye edilir. İçerik Bilgisi:Deiyonize Su, % 5-15 Organik Asit ,< %5 Noniyonik Aktif Madde, Kümen Sülfonat, Parfüm (D-Limonene) içerir
Geri Bildirim Ver