2
El Kremi kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Sinoz Vitamin E Panthenol Içeren Yoğun Nemlendirici El Bakım Kremi 50 ml

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne %50 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sinoz Vitamin E Panthenol Içeren Yoğun Nemlendirici El Bakım Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: METERS Satıcı Ünvanı: ONUR BOSTANCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1810447428
    Bu ürün METERS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sinoz Vitamin E Panthenol İçeren Yoğun Nemlendirici El Bakım Kremi 50 ml İçeriğindeki Panthenol ve Shea Yağı ile ellerinizi derinlemesine nemlendirir. E Vitamini ile ellerinizi besler. Düzenli kullanımda kalıcı yumuşaklık kazanılmasında etkilidir. Dış etkenlere ve sabun kullanımına bağlı el kuruluğunu gidermede etkilidir. Ellerinizde yağlı his bırakmaz. Paraben içermez. El kremleri sizin için bakım ürününden ziyade bir gereklilik ise, baş ucunuzdan ve çantanızdan eksik olmuyordur. Özellikle de kuru eller için el kremi ve çok kuru eller için el kremi kullanımı günlük rutinin bir parçasıdır. Genel olarak el çatlağı için krem ve el tahrişi için krem kullanmak oldukça etkili olabilir. Kış ayları başta olmak üzere her mevsim el kremi kullanımı daha yumuşak ve bakımlı bir el görünümüne sahip olmanızı sağlayabilir. El bakım kremi özellikle soğuk kış günlerinde el çatlak kremi etkisiyle kullanılarak el nemlendirici olabilir. Özellikle el çatlakları için krem arayışında, onarıcı el kremi faydası görmek isteyebilirsiniz. Sinoz nemlendirici el kremi, el kuruluğu için krem özelliği sağlaması amacıyla formüle edilmiştir. Böylece el çatlakları için krem ve yaşlanma karşıtı el kremi etkisi gözlemlemek isteyenlerin de şans verebileceği bir üründür. Sinoz el nemlendirici krem, küçük el kremi boyutu ile her yerde yanınızda taşınmaya uygundur. Ingredients / İçindekiler: Aqua, Cetearyl Alcohol, GlycerylStearate, Paraffinum Liquidum, Ceteareth-25, Glycerin, Butyrospermum ParkiiButter, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Palmitate, Phenoxyethanol, Panthenol,Propylene Glycol, Parfum, Cyclopentasiloxane, Ethylhexylglycerin, Allantoin,Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Ek Özellik Vegan
Geri Bildirim Ver