3
Ayak Kremi kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Sinoz Yumuşatıcı Ayak Bakım Kremi - Topuk Çatlaklarına Üstün Bakım 75 Ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sinoz Yumuşatıcı Ayak Bakım Kremi - Topuk Çatlaklarına Üstün Bakım 75 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MF Dizayn Satıcı Ünvanı: MURAT ATLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1020499171
    Bu ürün MF Dizayn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sinoz Yumuşatıcı Ayak Bakım Kremi - Topuk Çatlaklarına Üstün Bakım 75 ML
  • Aloe Vera ve Urea ile sertleşmiş ve çatlamış ayak derisini yumuşatır. Panthenol ve B5 Vitamini ile ayaklarınızı besler. Kolay emilir ve ayağınızda yağlı his bırakmaz. Pedikür rutininizde kullanıma uygundur.
  • Günün tüm yorgunluğunu taşıyan ayaklarınıza bakım yapmak için, ayak bakım ürünleri kullanımına hayatınızda yer açın. Ayak bakım kremi erkek için de kadın için de pürüzsüz bir ayak görünümünü destekler. Gün içerisinde bedensel olarak aktif bir düzene sahipseniz çatlak topuk kremi ve topuk bakım kremi rahatlamanıza yardımcı olabilir. Ayak bakım ürünleri özellikle ayak nemlendirici krem, topuk çatlağı kremi ve ayak altı çatlak kremi işlevleriyle dikkat çeker. Topuk çatlakları için krem kullanmak isteyenlerin güvenebileceği Sinoz Ayak Bakım Kremi, ayak nemlendirici özellik de göstererek ayak bakımınızı gerçekleştirmenize yardımcı olabilir. Ayak için krem ve topuk için krem kullanımı temel bakımın önemli bir parçasıdır. Kuruyan ayak derisinin çatlaması özellikle de gergin ve kuru bir bölge olan topuk kısmında sıkça rastlanan bir durumdur. Bu aşamada topuk çatlak kremi kullanmak yapılabilecek en doğru uygulamadır. Topuk kremi ve ayak yumuşatma kremi olarak kullanabileceğiniz ayak nemlendirici desteği sunabilecek olan Sinoz Ayak Bakım Kremi’ne güzellik rutininizde yer açabilirsiniz. Ayak çatlak kremi ve ayak topuk kremi olarak ürün özel bir formüle sahiptir. Ayak çatlakları için krem Sinoz’un formülündeki Pantenol, B5 vitamini olarak da bilinen pantotenik asitten yapılan bir içeriktir. Pantenol, kuruyan ayak derisi için nemlendirici bir etki göstermeye yardımcı olabilir. Böylece topuk çatlaklarına krem ve ayak çatlaklarına krem etkisi gözlemleyebilirsiniz. Topuk çatlağına krem sürerek ayaklarınıza gereken nemi sağlayabilirsiniz. Ayak kuruluğu için krem, içeriğindeki üre ile tıpkı pantenol gibi nem desteği sunabilir. Böylece ayak topuk çatlak kremi, topuk yumuşatıcı krem ve topuk sertleşmesine krem amaçlı formül nem ile desteklenebilir. Topuk yumuşatma kremi kullanmak isteyenler yağların gücünden faydalanabilirler. Sinoz Ayak Bakım Kremi’nde de yağ desteği shea yağı ile sağlanır. Topuk çatlağı gidermeye yardımcı krem içeriğindeki shea yağı cildinizi yumuşatabilir. Çatlak topuklar için krem Sinoz, Allantoin de içerir. Allantoin şeker pancarı, karakafes, papatya, tütün tohumu ve buğday filizi gibi çeşitli bitkilerde bulunur. Allantoin, cilt bakımında kullanıldığında etkili bir nemlendirici olabilir ve nazik, tahriş edici olmayan nitelikleriyle cildinizi rahatlatabilir. Ayak topuk çatlakları için krem formülünde de bu etkileri göstermesi amacıyla yer alır. Topuk çatlağı gidermeye yardımcı etki sunabilen ayak çatlaması için krem Sinoz Ayak Bakım Kremi’ni özellikle gün sonunda gece uygulayabilirsiniz.
  • İçindekiler/Ingredients: Aqua, Urea, Glycerin, Cetearyl Alcohol,Glyceryl Stearate, Ceteareth-25, Paraffinum Liquidum, Stearic Acid,Butyrospermum Parkii Butter, Phenoxyethanol, Dimethicone, Panthenol, Carbomer,Parfum, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Laurus Nobilis Leaf Oil, Menthol,Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Limonene.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Tip Tüp
  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver