Sinoz Spf 50 Sebum Dengeleyici Aydınlatıcı Yüksek Koruma Yüz Güneş Kremi 50 ml Karma Yağlı Ciltler Için

295 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
328,88 TL
3 Al 2 Öde
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sinoz Spf 50 Sebum Dengeleyici Aydınlatıcı Yüksek Koruma Yüz Güneş Kremi 50 ml Karma Yağlı Ciltler Için

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pür Doğal Satıcı Ünvanı: FARK KOZMETİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377077940400001 Vergi Kimlik Numarası: 3770779404
    Bu ürün Pür Doğal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sinoz Spf 50 Sebum Dengeleyici Aydınlatıcı Yüksek Koruma Yüz Güneş Kremi 50 ML Karma Yağlı Ciltler İçin Yağlı ciltlere özel geliştirilmiş SPF 50+ faktör güneş koruma özelliğine sahip besleyici güneş kremi ile cildiniz her mevsim koruma altında. Sinoz Yağlı Ciltlere Özel Aydınlatıcı Yüksek Korumalı Yüz Güneş Kremi SPF50+ / PA++++ 50 ML cildinizin sebum dengesini koruyarak aşırı yağlanmaya karşı cildinizde bariyer oluşturur. Yağ dengesini korurken SPF 50+ özelliği sayesinde cildinizi güneşten gelen zararlı ışınlara karşı korur. Hafif su bazlı yapısı sayesinde hızlı bir şekilde emilir ve suya dayanıklıdır. İçindekiler ve Etkileri: Üre: Formülünde üre bulunan bakım ürünleri ciltte nem tutma kapasitesini arttırmaya . Pirinç Özü: Metabolik sendromlarda faydalı bir içeriktir ve ciltte biriken fazla yağın atılmasına . Panthenol: B-5 vitamini olarak da bilinir. Derideki tahrişi önler ve nemi ciltte depolamaya yardım eder. Nasıl Kullanılır? Sinoz Yağlı Ciltlere Özel Aydınlatıcı Yüksek Korumalı Yüz Güneş Kremi'ni güneşe çıkmadan 15-20 dakika önce yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulanır. İhtiyaç halinde 2 saatte bir tekrarlanabilir. Ürün İçeriği: Aqua, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, C12-15Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Triazone, ButylMethoxydibenzoylmethane, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride,Glycerin, Ceteareth-25, Stearic Acid, Ceteareth-20, Potassium Cetyl Phosphate,Butyrospermum Parkii Butter, Oryza Sativa Powder, Ceteareth-12, Phenoxyethanol,Panthenol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Cetyl Palmitate, Parfum,Lactic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Xanthan Gum.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Yağlı
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 31 - 50 ml
  • İçerik Su Bazlı
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Form Krem
  • Özellik Suya Dayanıklı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Sinoz Yağlı Ciltler İçin Güneş Kremi

Yağlı cilde sahip kişiler için özel olarak geliştirilmiş formülü ile güneş kremi SPF 50+ faktör korumasına sahiptir. Bu sayede yaz, kış fark etmeksizin cildiniz güneş ışınlarına karşı korunur. Cildinizi korurken aynı zamanda besleyen Sinoz yağlı ciltler için güneş kremi cilt dengesini de korur. Cildinizde oluşan aşırı yağlanmaya karşı üstün koruma sağlayan güneş kremi cildin sebum dengesini de koruyarak cilt yaşlanmalarına ve kırışıklıklarına karşı savaşır. Güneşten gelen ışınlar cilde doğrudan temas ettiğinde zararlı olabilir. Bu yüzden güneş ışınlarının cilt ile doğrudan temas etmemesine özen gösterilmelidir. Sinoz güneş kremi içerisinde bulunan SPF 50+ faktör özelliği ile güneş ışınlarına karşı üstün koruma sağlar. Su bazlı yapıya sahip olan sinoz güneş kremi kullanım esnasında hızlı bir şekilde cilt yüzeyine dağılarak emilim sağlar. Suya karşı üstün dayanıklılığı bulunan güneş kremini istediğiniz alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 
  • Suya karşı dayanıklılık özelliği bulunur.
  • Zararlı güneş ışınlarına karşı üstün koruma sağlar.
  • Cilt yağlanmalarına karşı koruma sağlar.

Sinoz Yağlı Ciltler İçin Güneş Kremi Etkileri

Sinoz Yağlı Ciltler İçin Güneş Kremi Etkileri

Sinoz güneş kreminin özel geliştirilen formülünde bulunan üre cilt sağlığı için önemli bir yere sahiptir. Formül içerisinde bulunan üre sayesinde güneş kremi kullanıldığında cildin nem düzeyinde artış görülür. Ciltteki nem miktarını daha fazla tutan ve tutma kapasitesinin artmasını desteleyen bu madde cildin daha genç ve parlak görünmesine neden olur. Yağlı ciltler için özel olarak geliştirilen Sinoz güneş kreminin yapımında kullanılan bir diğer madde ise pirinç özüdür. Pirinç özü, cilt yüzeyinde biriken fazla yağın atılmasına yardımcı olur. Ayrıca metabolik sendromlarda oldukça faydalı bir içeriğe sahiptir. Yağlı ciltler için özel olarak oluşturulan bu güneş kremi B-5 vitamin kaynağıdır. B-5 vitamin sayesinde cilt yüzeyindeki derinin tahriş olmamasını sağlar. Güneş ışınlarının oluşturabileceği tahribata karşı koruma oluşturur. Ayrıca hem cilt nemini hem de güneş kreminin oluşturduğu nemin ciltte birikmesini ve depolanmasını sağlar.

 

Sinoz Yağlı Ciltler İçin Güneş Kremi Koruma Sağlar Mı?

Sinoz Yağlı Ciltler İçin Güneş Kremi Koruma Sağlar Mı?

Sinoz yağlı ciltler için özel olarak değiştirilen güneş kremi özel formülü sayesinde üstün koruma sağlar. Güneş ışınlarının cilde verebileceği zararlardan koruyarak aynı zamanda cilt nem dengesinin de korunmasını sağlar. Bu sayede ciltte oluşabilecek lekelenmelere ve kırışıklıklara karşı da bir koruma oluşturur. Sinoz yağlı ciltlere özel aydınlatıcı yüksek korumalı yüz güneş kremi Spf 50 / Pa 8681925600463 korumalı güneş kremini güneşe maruz kalmadan önce tüm cildinize eşit miktarda uygulamalısınız. Güneş ışığına maruz kalmadan 15-20 önce yeterli miktarda uygulanmalıdır. Sadece yüz bölgesine değil, boyun, göğüs dekoltesi, kulak bölgesi gibi hassas bütün bölgelere uygulanmalıdır. Kimi zaman tek bir uygulama yeterli olurken kimi zamanda güneş kreminin tekrardan kullanılması gerekir. Bu gibi durumlarda gerektiği zaman güneş kreminini cildinize tekrar olarak uygulayabilirsiniz.

 

Sinoz Yağlı Ciltler İçin Güneş Kremi Kimler İçin Uygundur?

Sinoz Yağlı Ciltler İçin Güneş Kremi Kimler İçin Uygundur?

Sinoz yağlı ciltlere özel aydınlatıcı yüksek korumalı yüz güneş kremi 50 ml şeklinde üretilir. Yağlı cilt tonuna sahip her yetişkin birey Sinoz güneş kreminini kullanabilir. Sık yağlanan cilt tiplerinde hem üstün güneş koruması hem yağdan arındırma özelliği bulunur. Cilt yağ dengesini koruyarak cilde üstün bakım ve koruma sağlayan Sinoz güneş kremi cildin yumuşak olmasına da yardımcı olur. Hem içerisindeki ürünler sayesinde hem de kokusu ile insanların beğenisini kazanmıştır. Cilt yüzeyine uygulandığında kolayca emilir ve yapışkanlık hissi uyandırmaz. Sinoz yağlı ciltler için güneş kremini kullanmak isterseniz kullanıcı yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan hızlı bir şekilde sipariş edebilmeniz mümkün.