Sinoz Tek Kullanımlık Yüz Bakım Maskesi

119,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
124,50 TL119 TL

Ürün Bilgileri

Sinoz Tek Kullanımlık Yüz Bakım Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Olive branch Satıcı Ünvanı: RABİA AKSÖZEK HARDAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5350324578200001 Vergi Kimlik Numarası: 0370215377
    Bu ürün Olive branch tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sinoz Tek Kullanımlık Yüz Bakım Maskesi İçeriğindeki doğal Kaolin Kili sayesinde ciltte oluşan fazla yağın kaybolmasını sağlar. Volkanik bir kil türü olan Bentonit sayesinde cilt içerisindeki toksin maddelerin dışarı atılmasına yardımcı olur. Spirulina yosunu içeriğindeki protenin, vitaminler ve klorofil sayesinde cildin ihtiyacı olan detox etkisini sağlar. Tek kullanımlıktır. Sinoz Tek Kullanımlık Yüz Bakım Maskesi, içeriğindeki Spirulina Tozu, Kaolin, Bentonit, Aynısefa Yağı, Papatya ve salatalık özleriyle cilt çeperini ve nem dengesini koruma altına alarak yenilenme sağlar. Organik içeriği ile cilt yüzeyindeki yağı dengeleyen Sinoz Yüz Bakım Maskesi
  • cildinizin nefes almasına ve daha duru görünmesine yardımcı olur. Özellikle serum değeri yüksek ciltlerde gözle görülür etki yaratır. Nasıl Kullanılır? Deneyim boyudur. Tek kullanımlıktır. Orijinal Sinoz Arındırıcı Kil Maskesi’nin haftada 2 kere, tercihen gece yatmadan önce göz ve ağız çevresi hariç yüz ve boyuna uygulanması önerilir. Cilde ince bir tabaka halinde uygulayarak, 15-20 dakika kadar kuruyana kadar bekletin. Daha sonra soğuk su ile durulayın. Sinoz Arındırıcı Tonik ile cilt temizliğinizi tamamlayabilirsiniz. İlaç değil, kozmetik üründür. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün %100 orijinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Hacim 1 - 15 ml
  • Tip Kağıt
Geri Bildirim Ver