Sinoz Retouch Ton Eşitleyici Ve Nemlendirici Kolajen Krem Spf 15 50 Ml

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sinoz Retouch Ton Eşitleyici Ve Nemlendirici Kolajen Krem Spf 15 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zümrüt Home Satıcı Ünvanı: ZÜMRÜT MOBİLYA İNŞAAT GIDA CAM ÜRÜNLERİ PETROL ÜRÜNLERİ PAZARLAMA TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999006665500016 Vergi Kimlik Numarası: 9990066655
    Bu ürün Zümrüt Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyaz, buğday ve esmer tüm cilt tonlarına uyum sağlayan tek ürün Sinoz Retouch Ton Eşitleyici Krem ile anında ışıltılı, pürüzsüz ve tek ton bir cilde sahip olun! (50 ml) Yeniliklerin öncüsü Sinoz’dan devrim niteliğinde bir ürün! Tüm cilt kusurlarını tek bir dokunuşla kapatmaya hazır mısınız? Üstelik benim cilt tonuma uyar mı endişesi yaşamadan, her cilt tonu için tek bir ürün. Çünkü benzersiz formülü sayesinde Sinoz Retoch’ı yüzünüze sürmeye başladığınızda rengini beyaz göreceksiniz. Cildinize yedirmeye başladığınız andan itibaren beyaz renk kaybolarak cilt tonunuzun rengini alır ve ciltteki tüm kusurları kapatır. İster beyaz tenli olun, ister çok koyu esmer tenli, tüm cilt renkleri için tek bir ton eşitleyici!İster beyaz tenli olun, ister çok koyu esmer tenli, tüm cilt renkleri için tek bir ton eşitleyici! Retouch üstelik sadece bir ton eşitleyici ve kusursuz bir kapatıcı değil, aynı zamanda cildinizin günlük nem ihtiyacını dengeleyen muhteşem bir bakım ürünü. Kullandığınız anda cildinize canlı ve sağlıklı görünüm sağlar. İçeriğinde bulunan SPF 15 sayesinde güneşin zararlı ışınlarından cildinizi korurken, bu sayede leke oluşumunun önüne geçer, mavi ışık ve UV ışınlarından etkilenme oranını minimum düzeye indirir. Formülünde bulunan hyalüronik asit, kolojen ve E vitamini sayesinde cildin elastikiyetini arttırmaya ve kırışıklık oluşumunun önüne geçmeye yardımcı olur. ve pürüzsüz sıkı ve duru bir cilt görünümünü destekler. Hafif yapısı sayesinde yok hissiyatı yaratır, fondöten ve BB kremlerin aksine cildin nefes alması devam eder. Gözeneklerin görünümünü en aza indirir. Her cilt tipine uygundur. Günlük kullanıma uygundur. Yeteri kadar kremi cildinize sürdükten sonra cilt tonunuz ile eşitlenene kadar dairesel hareketlerle cildinize yediriniz. Daha sağlıklı kullanım için her akşam Sinoz Yüz temizleme Jeli ile yüzünüzü yıkayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
  • İçerik Kolajen
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver