Sinoz Leke Kremi+24K Gold Beauty Serum 2'li Avantaj Paketi 8681957333321

745 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sinoz Leke Kremi+24K Gold Beauty Serum 2'li Avantaj Paketi 8681957333321

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmobox Satıcı Ünvanı: FARK KOZMETİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377077940400001 Vergi Kimlik Numarası: 3770779404
    Bu ürün Kozmobox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sinoz Leke Kremi %3 C Vitamini içeren yeni formülü ile leke oluşumu tarihe karışıyor. Zamanla yaş alma, yanlış güneşlenme, çevresel faktörlere bağlı oluşabilecek renk farklılıklarını önlemeye ve tek ton görünüm sağlamaya yardımcı, ödüllü Sinoz Leke Kremi ile ışıltılı bir tene kavuşmak hayal değil! Sinoz Leke Kremi pek çok faktöre bağlı ciltte oluşabilecek lekelere karşı bariyer görevi üstlenir. İçeriğindeki aktif %3 C Vitamini ve meyan kökünün aydınlatıcı etkileriyle ton eşitsizliklerinin oluşumunun önüne geçmeye yardımcı olur. İçerisindeki Pentavitin ile etkisini uzun süre devam ettiren nem desteğini ve cildinizin ihtiyacı olan fiziksel bakımı sağlar. Cilt Lekeleri neden oluşur? İnatçı cilt problemlerinin en başında şüphesiz ki cilt lekeleri yer alır. Lekelerin oluşumunda en önemli unsur güneştir. Sağlıklı bir hayat için olmazsa olmaz güneş, ne yazık ki var olan lekeleri güçlendirirken aynı zamanda yenilerinin oluşumu hızlandırır. Güneşle yoğun temas sonucunda ortaya çıkan lekelenmeler zamanla daha inatçı ve kalıcı hale bürünür, önlem alınmadığı takdirde ise ilerleyen yaşla birlikte daha da koyu hale gelir. Özellikle 30’lu yaşlar itibariyle cildi kontrol altına almak oldukça önemlidir. Sinoz Leke Kremi, güneşin neden olabileceği lekelenmeleri önlemeye yardımcı olur. Sinoz Leke Kremi, yaşlanmaya bağlı lekelerin oluşumunu önlerken, canlı ve iyi görünen cildin ilk ihtiyacı olan nemi pentavitin desteği ile karşılar. Nasıl Kullanılır? Sabah ve akşam, temiz cilde aşağıdan yukarı doğru dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Makyaj öncesi baz olarak da kullanılabilir. Kullanmadan önce bileğinizin iç kısmında test ediniz, herhangi bir alerjik durum olursa kullanmayınız. İlaç değil, kozmetik üründür. Serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Sinoz 24K Gold Beauty Serum Sinoz 24K Gold Beauty Serum
  • içeriğinde bulunan hidrolize kolajen sayesinde cildinizdeki kırışıklara ve ince çizgilere dolarak daha sıkı, pürüzsüz ve genç görünüm elde etmenize yardımcı olur. Kolajen, hali hazırda vücutta bulunan fakat zamanla ve çevresel faktörler sebebiyle azalan (kötü beslenme, sigara, alkol, güneş vb.) cildi sıkı, canlı, genç tutan bir proteindir. Sinoz 24K Gold Beauty Serum, kaz ayakları olarak adlandırılan göz çevresinde oluşan kırışıklıkları, ağız çevresi, alın ve kaş ortası ince çizgilerini, gıdı ve boyun sarkmalarını önlemeye yardımcı olur, formülündeki özler sayesinde size ışıl ışıl ve sıkı bir cilt sunar. Sinoz 24K Gold Beauty Serum, içeriğinde bulunan hyaluronik asit sayesinde, cildinizin ihtiyacı olan nem desteğini sağlar ve cildinizi yeterli nem seviyesinde tutar. Düzenli kullanıldığında, içerdiği bileşenler ve altın tozları sayesinde, cildin ışıltısını arttırmaya, yaşlılık belirtilerini önlemeye ve nem dengesini sağlamaya yardımcı olur. Nasıl Kullanılır? Yeterli miktarda jel serumu temiz yüze, göz çevresi hariç , günde iki defa dairesel hareketlerle uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • SPF Korumasız
  • Set İçerik Adeti 2
Geri Bildirim Ver