Sinomarin Bebek Ve Çocuklar Için Deniz Suyu Spreyi 100 ml

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (63)
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sinomarin Bebek Ve Çocuklar Için Deniz Suyu Spreyi 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Park Ecza Optik Satıcı Ünvanı: PARK ECZA OPTİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721094879300001 Vergi Kimlik Numarası: 7210948793
    Bu ürün Park Ecza Optik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sinomarin Bebek Ve Çocuklar Için Deniz Suyu Spreyi 100 ml

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Form Sprey
  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver

Sinomarin Çocuklar İçin Deniz Suyu Spreyi 100 ml

Burun akıntısı yenidoğan bebeklerde ve erişkin çocuklarda sıklıkla görülen bir rahatsızlık olarak bilinir. Bu rahatsızlığın doğal yollarla önlenebilmesi için özel spreyler üretilir. Deniz suyu spreyi, çocukların burun akıntısına ve kaşıntıya iyi gelir. Burun ve etrafında bulunan hava boşluklarının açılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda sinüslerin de temizlenmesinde oldukça etkilidir. Sinomarin deniz suyu solüsyonuna sahip olan spreyi ile müşterilerin dikkatini çeker. Böylece sıklıkla tercih edilerek bebeklerin burun rahatsızlıkla önlenir. Akut ya da kronik hastalıklarının iyileşmesine de yardımcı olur. Böylelikle enfeksiyon risklerinde oluşan ödemi atarak nefes alma işleminin kolaylaşmasını sağlar. Siz de yenidoğan bebeklerinizin ya da çocuklarınızın burun akıntısı ve kaşıntısını önleyebilmek adına bu spreyi tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda kronik rahatsızlıkların da iyileşmesine yardımcı olabilirsiniz.

  • Mukusları temizleme
  • Nefes almayı kolaylaştırma
  • Enfeksiyonları önlemeye yardımcı

Mukusla Savaşan Sinomarin Çocuklar İçin Deniz Suyu Spreyi

Mukusla Savaşan Sinomarin Çocuklar İçin Deniz Suyu Spreyi

Enfeksiyon riskleri çocuklarda sıklıkla görülen rahatsızlıklardan biridir. Özellikle burun akıntısı yenidoğan bebeklerde meydana gelir. Enfeksiyon risklerine karşı ebeveynler özel solüsyonlarla üretilen burun spreylerine ihtiyaç duyarlar. Sinomarin deniz suyu spreyi özel solüsyonlarla üretilir. Böylelikle küçük yaştaki çocukları enfeksiyon risklerine karşı korur. Burun kaşıntısı, hapşırma ve öksürük gibi durumların da önlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda ürün, burun kanallarına içerisinde bulunan hassas yapılara zarar vermez. Böylelikle güvenli bir kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda ürün içerisinde insan sağlığına zarar veren herhangi bir kimyasal bulunmaz. Bu sayede çocuklarınıza ve yenidoğan bebeklerinize sıkabilir, sağlıklı bir şekilde burun akıntısını önleyebilirsiniz. Sinomarin çocuklar için deniz suyu spreyi 100 ml kullananlar enfeksiyon önleyici yapısından oldukça memnun olduklarını belirtirler. Siz de bu ürünü satın alabilir ve çocuklarınızı güvenle koruyabilirsiniz.

Nefes Aldıran Yapısıyla Sinomarin Çocuk Deniz Suyu Spreyi

Nefes Aldıran Yapısıyla Sinomarin Çocuk Deniz Suyu Spreyi

Yenidoğan bebekler ve çocuklar oluşan mukuslardan dolayı rahatsız olur. Bu durum nefes almalarını da önler. Ebeveynler bu rahatsızlıkların önlenebilmesi adına özel solüsyonlarla üretilen hipertonik deniz suyu spreylerini tercih ederler. Nefes aldıran özelliğe sahip olan bu solüsyonlar küçük çocuklarınızı burnunu temizler. Sinomarin çocuklar için deniz suyu spreyi 100 ml boyutuyla satışa sunulduğundan ebeveynler ekonomik bir şekilde satın alabilirler. Aynı zamanda uzun süre kullanım imkanı elde ederler. Ürün alerjik rinit rahatsızlıklarının tedavisinde de sıklıkla tercih edilir. Polenlerden dolayı küçük çocuklarda meydana gelen bu hastalık mukusları birleştirdiğinde rahat nefes almayı engeller. Bu sebeple çocuklar geceleri rahat uyuyamamak ile birlikte gün içerisinde de kendilerini rahatsız hissederler. Siz de nefes aldıran yapısıyla bilinen bu spreyi satın alabilirsiniz. Böylelikle çocuklarınızın güvenle nefes alabilmesine yardımcı olabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Sinomarin Çocuklar İçin Deniz Suyu Spreyi

Uygun Fiyatıyla Sinomarin Çocuklar İçin Deniz Suyu Spreyi

Çocuklarda sıklıkla meydana gelen burun akıntısı ve sinüzit gibi rahatsızlıklar, oldukça rahatsız vericidir. Bu durumlar uyku düzensizliği ve gün içerisinde bitkin düşme gibi sorunları doğurabilir. Bu sebeple ebeveynler genellikle Sinomarin tarafından üretilen bu ürünü tercih ederler. Markanın ürettiği sprey oldukça kaliteli bir içeriğe sahiptir. Böylelikle çocukların nefes almasını kolaylaştırır. Birikmiş mukusları temizleyen ve burun içerisinin nemlenmesine yardımcı olan bu ürün sayesinde çocuklarınız ve bebekleriniz gün boyu kendilerini rahat hissederler. Aynı zamanda gece boyunca uykuları bölünmez ve kesintisiz bir deneyim elde ederler. Trendyol sayesinde Sinomarin çocuklar için deniz suyu spreyi 100 ml fiyatına ulaşabilir ve avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Aynı zamanda müşterilerin görüşlerini öğrenebilmek için Sinomarin çocuklar için deniz suyu spreyi 100 ml yorumlarını okuyabilir ve güvenli bir şekilde ürüne sahip olabilirsiniz.