8
Güncel Genel Konular Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Sınır Ötesi Yayınları Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikler

192,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
230,67 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
230,87 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
246,48 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sınır Ötesi Yayınları Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Iç potansiyel gücünüzü ortaya çikartmaya yönelik uygulayacaginiz pratik metotlarla, yasam içinde büyük bir etkinlige sahip olabilir ve yasaminizi isteginize bagli olarak yönlerdirebilirsiniz... 'Duygular Disi Algilamalariniz'i gelistirebilir ve istenmeyen streslerlerinizi de yenebilirsiniz... Ayrica 'Düsünce Gücü'nüzden de azami uygulanabilir metotlara 'ihtiyaciniz bulunmaktadir... Iste bu kitap, size bunlari veriyor... Kitaptaki metotlari uygulayarak, günlük yasaminizda sezgilerinizin hizla gelistigine sahit olacaksiniz... Altinciduyunuzu siz de gelistirebilirsiniz... Hatta diger Duyular Disi Algilamalari'nizi da... Örnegin: Konsantrasyon, Telepati, Durugörü, Kehanet, Psikometri, Duruisiti, Astral Seyahat, Telekinezi, Ipnoz, Manyetizm, Sifacilik ve digerleri... 'Gevseme Egzersizleri' size yepyeni bir denge ve uyum saglama yetenegi kazandiracak... Kaybettiginiz enerjilerinizi kisa sürede toplayabileceksiniz. Böylelikle daha güçlü, daha enerjik ve daha saglikli olacaksiniz...Bu metotlar % 100 basari saglayacaktir... Her sey size bagli... Yeter ki bu is için biraz zaman ayirin... 2000'li yillarda bunlara çok ihtiyaciniz olacak...Ince Kapak: Ürün Adı: Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikler Ürün Kodu: 9789758312030 Yazar: Ergun Candan Basım Yılı: 2002 Kapak Türü: Sayfa Sayısı: 0 Kağıt Cinsi: Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Brian L. Weiss
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ergun Candan Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri Sınır Ötesi Yayınları Trendyol'da

Parapsikoloji merkezlerinde uygulanan yenilikler ışığında hazırlanmış olan bu eser iç potansiyel gücünüzün gelişmesine katkıda bulunacaktır. Ergun Candan tarafından kaleme alınmış olan Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri ile sizler de pek çok fayda elde edebilirsiniz. Sınır Ötesi Yayınları’nın baskı kalitesi ile okuma keyfinizi arttırarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

 
  • Pratik uygulama metotları
  • Gevşeme egzersizleri
  • Duyu dışı algıları geliştirme

Sınır Ötesi Yayınları Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri Özellikleri

Sınır Ötesi Yayınları Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri Özellikleri

İçimizde pek çoğumuzun keşfedemediği bir güç bulunmaktadır. Bu gücü pratik ve oldukça kolay metotlar ile ortaya çıkarmak mümkündür. Bu gücü keşfederek hayata farklı bir açıdan bakmanıza yardımcı olacak olan teknikler, yaşamınıza istenilen doğrultuda yön vermenizi ve yaşam içinde etkinliğinizin artmasını sağlayacaktır. Duyu dışı algılama adı verilen bir metot bulunmaktadır. Pek çoğumuz bunu 6. his olarak adlandırıyoruz. Oysa ruhsal güçler ortaya çıkarıldığında istemediğimiz alışkanlıkları bir kenara atarak farklı bir kimlik kazanabiliriz. Günlük yaşam, iş hayatı, geçim sıkıntısı vb. durumlar çeşitli kaygı ve stres sorunları yaşamamıza sebep olmaktadır. Bu olumsuz durumları yenmek mümkündür. Tüm bu durumları aşabilmek için belli başlı metotlara ihtiyacımız olabilir. Sınır Ötesi Yayınları Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri sayesinde sizler de bu tür durumları nasıl aşacağınızı öğrenebilirsiniz. Bu tür bir tekniği keşfetmek bile hayata farklı bir penceren bakmanıza yardımcı olacaktır.

 

Sınır Ötesi Yayınları Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri İçeriği

Sınır Ötesi Yayınları Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri İçeriği

Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri aradığınız sorunların cevapları ile sizleri karşı karşıya getiriyor. Kitap içeriğinde yer alan yolları izleyerek sezgi durumunun varlığını ve durumun genişleyebildiğini göreceksiniz. Altıncı hislerinizin gelişmesine yardımcı olacak olan bu kitapta ayrıca çeşitli rahatlama egzersizlerine de yer verilmiştir. Denge ve uyum ile hayata sıfırdan başlamanıza yardımcı olacak olan bu eser, sağlıklı ve enerjik hissetmenize yardımcı olacaktır. Kitapta bu tekniklerin uygulanması ile %100 oranda başarı elde edileceği de ifade edilmektedir. Bu işe tabiri caizse baş koymak ve zaman ayırmak gerekmektedir. Yurt dışında bulunan parapsikoloji merkezlerinin yapmış olduğu yenilikler ortaya konularak hazırlanan bu eserin 2000’li yılların stresli dünyasında çokça ihtiyaç duyulacak bir eser olduğu ifade edilmektedir. Kehanet, psikometri, telekinezi, hipnoz ve şifacılık gibi çeşitli teknikler de yine bu eserde ele alınmaktadır.

 

Sınır Ötesi Yayınları Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri Fiyatı

Sınır Ötesi Yayınları Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri Fiyatı

Zor durumlarda nasıl davranacakları, nasıl bir çıkar yol bulacakları gibi durumlar hakkında ipuçları veren bu kitap, ruh sağlığından farklı konulara da eğilmektedir. Sınır Ötesi Yayınları Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri fiyat bilgisi pek çok okuyucu tarafından merak edilmektedir. Kitabın makul fiyatlarda olması herkesin ulaşımını kolay hale getirmiştir. Ruhsal güç kişilerin duygu ve düşüncelerine hakim olma durumları olarak da ifade edilebilir. Öncelikle tüm olaylar karşısında güçlü durabilmek için kendinizden şüphe etmeyi bir kenara bırakmanız gerekir. Her yergi sizi azaltmadan ve her övgü sizi çoğaltmadan yolunuza devam etmelisiniz. Kendinizi en çıkmaz sokakta ve baskı altında hissettiğiniz durumlarda bile sakinliğinizi korursanız aslında tüm bu olaylar ile nasıl da başa çıktığınızı görebilirsiniz. Bu amaçla Sınır Ötesi Yayınları Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri yorumları incelemesi yaparak pek çok kişinin nasıl kendine vardığı, stresli bir yaşamı nasıl cennete çevirdiğine dair ipucu alabilirsiniz. Trendyol’dan bu eseri temin edebilir ve sizler de yaşamınızdan zevk alarak ruhsal güçlerinizi keşfetmeye başlayabilirsiniz.