SINGER Steamworks Classıc Swc02e Buhar Kazanlı Ütü 2015st60219 Yeşil

2.289 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SINGER Steamworks Classıc Swc02e Buhar Kazanlı Ütü 2015st60219 Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YUNUSOĞLU HOME Satıcı Ünvanı: YUNUSOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0984057209600001 Vergi Kimlik Numarası: 9840572096
    Bu ürün YUNUSOĞLU HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Özellikler Garanti Süresi: 2 Yıl Singer Garantili EN: 31 cm BOY: 32 cm AĞIRLIK: 6,65 kg Uzun buhar hortumuyla çocukların yatak, çarşaf ve yastıklarının her köşesine ulaşarak hızlı ve güvenli bir şekilde günlük sterilizasyonlarının yapılmasını sağlar Hızlı ütüleme yapmasını sağlar Giysilerin üzerine sinmiş olan kötü kokuları yok eder Tamamen dönebilen askı ile rahat buharlama yapabilme Yüksek kaliteli kumaş hortum ile ekstra güvenlik sunar Pantolon buharlama işlemleri için çift klips sistemi Mükemmel pantolonlar için kırışık eki ve tüy bırakmayan kumaş fırçası ile ücretsiz aksesuarlar Yatak, çarşaf, yastık ve giysilerde bulunan ve astım gibi çeşitli hastalıklara neden olan zararlı akarlar, bakteriler ve benzerlerini yok eder Kumaşlara asla zarar vermez Meme plakasıyla giysilerde, perdelerde ve döşemelik kumaşlardaki kırışıklıkları giderir Kolay katlanabilir askı sistemi ile hızlı giysi değiştirme ve muhafaza kolaylığı Teleskopik askı ucu ile giysileri asmak ve muhafaza etmek için ayarlanabilme özelliği 2 litre kapasitesinde çıkarılabilir büyük su haznesi Su haznesi boşaldığında akıllı otomatik kapanma özelliği ile cihazı kapama

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 2201 - 2400 Watt
  • Tip Buhar Kazanlı
  • Su Kapasitesi 1-2 L
  • Basınç 3-5 Bar
Geri Bildirim Ver

Singer Steamworks Classic SWC02E Buhar Kazanlı Ütü 2015ST60219

SİNGER Steamworks Classic SWC02E Buhar Kazanlı Ütü 2015ST60219

Uzun buhar hortumu ile giysilerdeki, yatak örtülerindeki ve perdelerdeki kırışıklıkları yok eden Singer Steamworks Classic, hızlı ve güvenli bir şekilde ütü yapabilme imkânı sunmaktadır. Kumaşların üzerindeki bakterileri ve akarlar yok eden Singer Steamworks ütü, astım gibi hastalıklardan korunmaya yardımcı olmaktadır. Dilerseniz sizde ürün sayfasını inceleyerek ütü hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

  • Askı sistemi ile ütü yapmayı kolaylaştırır
  • Uzun buhar kablosu ile hem kırışıklıkları ortadan kaldırır hem de sterilize eder
  • Özel aparatları ile daha pratik ütü yapma imkânı sağlar

Buhar Hortumu İle Giysileri ve Eşyaları Sterilize Eden Singer Steamworks Classic

Buhar Hortumu İle Giysileri ve Eşyaları Sterilize Eden Singer Steamworks Classic

Singer Steamworks Classic, konforlu ve keyifli ütü yapma imkânı sunan bir üründür. Uzun buhar hortumu ile ütü masasında yapılan ütü devrini kapatan Steamworks Classic, yalnızca giysileri değil, yatak örtülerini, koltuk kaplamalarını ve perdeleri yerlerinden sökmeye gerek kalmadan olduğu yerde ütüleyebilmektedir. Singer Steamworks Classic SWC02E buhar kazanlı ütü, uzun buhar hortumu ile bir yandan kıyafetleri askıda veya oldukları yerde ütüleme imkânı sunarken bir yandan da 2400 watt’lık gücü ile kırışıklıkları ortadan kaldırmaktadır. Singer buharlı ütü, 2 litrelik su tankı ile uzun süreli ütü yapabilme imkânı tanımaktadır. 1 saat boyunca kesintisiz buhar verebilen ve sürekli olarak su eklemeye gerek kalmayan Steamworks Classic, su konulduktan 45 saniye sonra hazır hale gelmekte ve buhar vermeye başlamaktadır. Singer Steamworks Classic SWC02E buhar kazanlı ütü 2015ST60219, su tankının içerisinde su kalmadığında ise otomatik olarak kapanmakta ve güvenli bir kullanım sağlamaktadır. Steamworks Classic buharlı ütü sert su nedeniyle biriken mineralleri de kolaylıkla temizlemekte ve tıkanma yapmamaktadır.

Özel Aparatları ile Kolay Kullanım Sağlayan Bir Ütü Deneyimi

Özel Aparatları ile Kolay Kullanım Sağlayan Bir Ütü Deneyimi

Singer Steamworks Classic SWC02e buhar kazanlı ütü, daha konforlu bir ütü deneyimi yaşatmak ve tam istenilen şekilde ütü yapmayı mümkün kılmak için ek aparatlara sahiptir. Steamworks Classic ütü ile birlikte gelen aparatlardan biri kırışık gidericidir. Bu aparat giysilerdeki en ufak kırışıklıkları bile yok etmekte ve ütü işleminin daha kıza sürmesine yardımcı olmaktadır. Singer buhar kazanlı ütü ile birlikte gelen ek aparatlardan bir tanesi de tiftik gidericidir. Tiftik giderici aparat ile tüylü kumaşları bile çok rahat bir şekilde ütüleyebilmek mümkündür. Steamworks Classic ile gelen bir diğeri ek aparat ise çift klipstir. Çift klips aparatı, pantolon ve gömleklerde ütü izi yapabilmeyi mümkün kılmakta ve çizgilerin net görünmesini sağlamaktadır. Singer Steamworks Classic SWC02E buhar kazanlı ütü, birçok farklı aparatın yanı sıra bir eldiven ile birlikte gelmektedir. Bu eldiven, yoğun buhar sebebiyle oluşabilecek kazaları önleyerek ellerin zarar görmelerini engellemektedir. Böylece hem rahat bir şekilde ütü yapma imkânı sunmakta hem de tehlikeleri ortadan kaldırmaktadır.

Benzersiz Askı Sistemi İle Singer Steamworks Classic Buhar Kazanlı Ütü Fiyatları ve Yorumları

Benzersiz Askı Sistemi İle Singer Steamworks Classic Buhar Kazanlı Ütü Fiyatları ve Yorumları

Singer buharlı ütü, askı sistemi ile ütü deneyimini çok daha konforlu bir hale getirmektedir. Ütülemek istediğiniz giysiyi askıya geçirerek ütü yapmayı mümkün kılan ve masa kullanımını ortadan kaldıran Steamworks Classic ütü, yalnızca buhar başlığını giysiye tutarak kırışıklıkları giderme imkânı vermektedir. Singer Steamworks Classic SWC02E buhar kazanlı ütü, katlanabilir askı direği ile ister uzun ister kısa giysileri rahatlıkla ütüleyebilme olanağına sahiptir. Singer Steamworks Classic yorumları arasında en beğeni ile bahsedilen özelliklerden biri açılır kapanır askı sistemindir. Açılır kapanır askı sistemi, ütü bittikten sonra katlanarak fazla yer kaplamamakta ve ev içerisinde yer kaplamamaktadır. Buhar kazanlı ütü, 360 derece dönme özelliğine sahip giysi mandalı ile de ütü yapma kolaylığını daha da artırmakta ve giysilerin her yerini ütüleme imkânı sunmaktadır. Singer buharlı ütü, tüm bu özelliklerin yanı sıra kumaş üzerindeki bakterileri ve atarları buhar ile temizlemekte ve hijyen sağlamaktadır. Singer buhar kazanlı ütü fiyatları, farklı özelliklere göre değişim göstermektedir. Singer Steamworks Classic buharlı ütünün fiyatı ve özellikleri hakkında daha detaylı bilgi alabilir, ütüyü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.