SINGER Steam Works Clas Swc.02e Buhar Kazanlı Ütü - Askıda Ütüleme

12.890 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SINGER Steam Works Clas Swc.02e Buhar Kazanlı Ütü - Askıda Ütüleme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dalkılıç Mobilya Day Tük Ltd Şti Satıcı Ünvanı: DALKILIÇ MOBİLYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yozgat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0268041435400018 Vergi Kimlik Numarası: 2680414354
    Bu ürün Dalkılıç Mobilya Day Tük Ltd Şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Singer Steam Works clas SWC.02E Buhar Kazanlı Ütü - Askıda Ütüleme

Ürün Özellikleri

  • Sürekli Buhar 0-100
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Güç (Watt) 1800 - 2000
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

SINGER Steam Works Classic Swc.02e Buhar Kazanlı Ütü

Zamandan tasarruf edip hızlı bir şekilde düzgün kıyafetlere sahip olmak için Singer Steam Works Classic Swc.02e buhar kazanlı ütü idealdir. Buharlı kazan sayesinde kullanışlı, pratik, dayanıklı bir ürüne sahip olabilirsiniz. Kumaşları yıpratmadan kırışıklıkları gideren ütü ile kötü koku oluşumuyla başa çıkabilirsiniz. Askılı aparat sistemi bulunan ürün sayesinde işinizi yaparken pratiklik sağlayabilirsiniz. Rahat bir şekilde doldurulabilen 2 litre su haznesine sahip ürün, 90 dakika boyunca kesintisiz buhar sağlar. İnatçı kırışıklıkları kumaş fırçası ile buharlı ürün yardımıyla açabilirsiniz. Hızlı ve kolay bir kullanım sunan askılığı bulunan Singer buhar kazanlı askıda ütüleme kolaylığı sağlar. Bu ürün sayesinde ütü masasına gerek kalmadan düzgün bir şekilde kıyafetlerinizi ütüleyebilirsiniz. Ürün özellikleri şöyledir:

  • Pratik ve rahat kullanım
  • Dayanıklı yapı
  • Uzaktan kumanda ile çalışma özelliği

Singer Steam Works Kazanlı Ütü ile Askıda Ütüleme Kolaylığı

Singer Steam Works Kazanlı Ütü ile Askıda Ütüleme Kolaylığı

Ütü yapmayı sevdiren tasarımıyla dikkat çeken Singer Steamworks Classic hareket kolaylığı sağlayan dönebilir askı aparatıyla hızlıca ev işlerini halletmenize yardımcı olur. Askıda dik bir şekilde ütü yapmanız için özenle üretilen 360° döner başlığı ile büyük kolaylık sağlar. Ürünü elinizle rahatça kavrayabilmeniz için özenle tasarlanan ergonomik yapısı ile dikkat çeker. Her türlü tekstil ürününde kullanılabilir. Yanma ya da yapışma olmadan rahatlıkla işinizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda, yorgan ya da battaniye gibi hijyenik olması gereken ev tekstili ürününüzü dezenfekte etmek için buhar gücünden yararlanabilirsiniz. Steam Works Classic Swc.02e buhar kazanlı ütü, askıda ütüleme kolaylığını sağlar. Buharlı kazanı bulunan ve askıda ütüleme kolaylığı sunan bu ürün sayesinde zamandan tasarruf ederek yorulmadan iş yapabilirsiniz. Buharı kumaşa ulaştırmak için özel borusu bulunan askıda ütü düzeneğini kullanabilirsiniz.

Hızlı Ütüleme İçin Singer Steamworks Classic Swc.02e

Hızlı Ütüleme İçin Singer Steamworks Classic Swc.02e

Ev ortamında kullanmak için ideal bir model olan Singer Steamworks buhar kazanlı ürün, ev işlerinden vakit kazandırır. Sadece kıyafetler üzerinde değil, aynı zamanda perde ya da yatak çarşaflarında kullanıma uygundur. Isı geçirmeyen ağır kalibreli hortumla çarşaflarınızı zahmetsiz bir şekilde ütüleyebilirsiniz. Singer Swc.02e Steam Works Classic askıda buhar kazanlı ütü teleskopik olmasıyla yer kaplamaz. Katlanabilir özellikteki teleskopik askı direğini elbise gibi uzun kıyafetler için ayarlayabilirsiniz. Açılıp kapanma özelliği olan askı sistemine sahip ürünü evde kolayca dolabınıza yerleştirebilirsiniz. Yüksek buhar gücüne sahip tasarımıyla kumaşların hijyenikliğini sağlayan modeli uzaktan kumanda ile çalıştırabilirsiniz. Böylece fazla zahmet gerekmeden Singer Steam Works Classic ile işinizi yapabilirsiniz. Dört tekerlekli tasarımı ile dönerek hareket ederek kumaşın her bölgesine kolayca erişim sağlar. Yüksek buhar gücü ile eşyalarınızı kısa sürede pürüzsüz bir hale getirebilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Öne Çıkan Singer Steam Works Classic

Bütçe Dostu Fiyatlarla Öne Çıkan Singer Steam Works Classic

Bu ürün, kazanlı olması sayesinde aşırı kırışık kumaşları yüksek buhar gücü ile kolayca açmanızı sağlar. Aynı zamanda, hijyen sağlayan yoğun miktardaki buhar sayesinde temizliğinden emin olduğunuz kumaşları evinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Singer Swc.02e Steam Works Classic askıda buhar kazanlı ütü fiyatları gayet uygundur. Çok işlevli tasarımı ile dikkat çeken bu ürünü evinizde her türlü tekstil ürününü ütülerken tercih edebilirsiniz. Perde, çarşaf, nevresim ya da kıyafet ütülemek için ideal bir küçük ev aletidir. Kolay ve hızlı bir şekilde hem ütü hem de dezenfekte işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Özellikle yattığınız yatak üzerinde gözle görülmeyen canlıların oluşumunu engellemek ve hijyenik bir ortam oluşturmak için ekonomik bir seçenek olan Singer buhar kazanlı ütüyü tercih edebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Singer Swc.02e Steam Works Classic askıda buhar kazanlı ütü kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Online alışverişin güvenli adresi Trendyol’da uygun fiyata bu kullanışlı ürüne sahip olabilirsiniz.