SINGER SINGER Promise 1412 Dikiş Makinesi 0374318843742

1.990 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SINGER SINGER Promise 1412 Dikiş Makinesi 0374318843742

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SARIHAN AVM Satıcı Ünvanı: ALİHAN SARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4588077607200001 Vergi Kimlik Numarası: 7450527689
    Bu ürün SARIHAN AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ev tipi dikiş makinesi, dikiş dikmenin yanı sıra nakış ya da overlok özelliğine sahiptir. Pratik bir kullanım sunar.
  • Küçük dikiş makinesi hafif olması sayesinde kolay taşınabilir.
  • Boyutu küçük olan düz dikiş makinesi portatif olma özelliğiyle öne çıkar.
  • İki iğne ve iki iplikten oluşan çift iğne dikiş makinesi ile sağlam dikiş yapılabilir.
  • Singer Promise 1412, 5 mm genişliğinde zigzag yapma olanağı sunar.
  • Ergonomik yapıya sahip portatif dikiş makinesi, seyahatlerde pratiklik sağlar.
  • Pedallı dikiş makinesi, ayarlanabilir farklı hız seçeneklerine sahiptir. Uygun görülen hız ayarı ile istenen dikiş yöntemine erişilir.
  • Zigzag dikiş makinesi, iğne sapması olmadan zigzag desenini ortaya çıkarır.
  • Manuel çalışan mekanik dikiş makinesi, düz dikiş yapma işlevinde kullanılır.
  • Çok fonksiyonlu dikiş makinesi, ikili ilik yapma ve kolay düğme dikme uygulamalarına yardımcı olur.
  • Sessiz dikiş makinesi gürültüsüz olma özelliği ile konforlu bir çalışma imkanı verir. Sessiz çalıştığı için her ortamda rahatlıkla kullanılabilir.
  • Singer 1514 Promise dikiş makinesi, elektrik pedalı ile cihaz üzerinde kontrol hakimiyetinin artmasına yardımcı olur.
  • Promise 1412, iğne değiştirme özelliği içerir. Değiştirilen uygun yapıdaki iğneler sayesinde farklı kumaşlarda dikim yapılabilir.
  • Desen dikiş makinesi sayesinde farklı görsellerde pek çok nakış işlenebilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Mekanik
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

SINGER 0374318843742 Promise 1412 Dikiş Makinesi

Singer Promise 1412 dikiş makinesi oldukça fonksiyonel bir makinedir. Ev tipi kullanıma uygundur. Pek çok farklı dikiş modu ve özelliği olması sayesinde profesyonel kullanım için de oldukça yeterlidir. Ürünün dış yapısı dayanıklı plastik malzemedir. Bu sayede silinerek kolayca temizlenebilir. İç yapısı ve iğneleri ise dayanıklı metal materyallerden oluştuğu için paslanmaz ve darbelere karşı dayanıklıdır. Farklı işlemlerde kullanılabilen ek aksesuarları ile uyumlu yapıdadır. Elektrik ile çalışır ve uzun priz kablo boyu sayesinde ev içinde rahatlıkla yer değişikliği yapılabilir. Dakikadaki dikiş hızı 600-650 adettir. Kullanışlılığı yanı sıra oldukça şık bir görüntüye sahiptir. Beyaz rengi sayesinde farklı ortamlara kolaylıkla uyum sağlayabilir

  • Model: 1412
  • Ağırlık: 6,5 kg
  • Garanti süresi: 2 yıl

SINGER Promise 1412 Dikiş Makinesinin Özellikleri Neler?

SINGER Promise 1412 Dikiş Makinesinin Özellikleri Neler?

Singer Promise 1412 dikiş makinesinin en sevilen özelliklerinden biri 5 mm zikzak yapabilme özelliğidir. Zikzak dikiş diğer türlere göre çok daha sağlam bir sonuç alınmasını sağlar. Daha iyi sonuçlar almak için tercih edilebilir. Bunun yanı sıra 4 adımda ilik açma özelliği ile yeni dikiş dikmeye başlayan kullanıcılara kolaylık sağlar. Singer Promise 1412 dikiş makinesi ile göz alıcı nakışlar yapmak da mümkündür. Cihazın kasnak nakış, çin iğnesi, beyaz iş nakışı gibi farklı modları kullanım kolaylığı yanı sıra başarılı sonuçlar almak için tasarlanır. Singer Promise 1412 dikiş makinesi ölçüleri 42 cm en – 34,5 cm boy şeklindedir. Cihaz ağırlığı ise yalnızca 6,5 kg’dır. Bu özellikleri sayesinde kolay hareket imkanı sunar. Ürün seri ve sessiz çalışma özelliklerine sahiptir. Duraklama yapmadan çalışırken minimum ses çıkarır.

SINGER Promise Makinesinin Dikiş Fonksiyonları Nasıldır?

SINGER Promise Makinesinin Dikiş Fonksiyonları Nasıldır?

Singer Promise 1412 dikiş makinesi pek çok farklı özelliği bünyesinde toplayan bir dikiş makinesidir. Kullanıcıların işini kolaylaştıracak pek çok özel moda sahiptir. Esnek dikiş, penye dikiş, jarse ve triko dikmek için özel dikiş fonksiyonları bulunur. Bunlara ayarlandığında dikiş makinesi kumaşın özelliklerini uygun tekniğini kullanarak yapılan işin kusursuz ve profesyonel görünmesini sağlar. Cihazın sahip olduğu bir diğer dikme işlevi ise nervür büzgü ve gizli fermuar dikişleridir. Bu özellikler pek çok kumaş çeşidi ile uyumludur. Cihazın gizli fermuar dikişi özelliği ile giysilere eklediğiniz fermuar detayı dışarıdan belli olmaz. Ürünün bir diğer niteliği ise kolay düğme dikmedir. Bununla otomatik bir şekilde düğme dikmek de mümkündür.

SINGER Promise 1412 Dikiş Makinesinin Kullanımı Güvenli mi?

SINGER Promise 1412 Dikiş Makinesinin Kullanımı Güvenli mi?

Singer Promise 1412 dikiş makinesi tasarımında öne çıkan detaylardan biri de güvenliktir. Cihaz tasarlanırken ev ortamında kullanıma uygun olması ve profesyonel seviyede bilgiye sahip olmayan kullanıcıların da rahatça kullanabilmesi için tasarlanır. Bu sebeple güvenlik önlemleri üst düzeydedir. Kullanırken meydana gelebilecek yaralanmaları önlemek için Promise 1412 dikiş makinesi otomatik iplik geçirme özelliğine sahiptir. Bu sayede ip geçirirken yaşanabilecek yaralanmaların önüne geçilebilir. Ürün hafifliği sayesinde kurulum ve taşıma sırasında ortaya çıkabilecek yaralanmaların da önüne geçer. Singer Promise 1412 dikiş makinesi başında harcanan sürede omurga ve iskelet sistemi sağlığının korunabilmesi için özel yükseklikte ayarlanır. Maksimum güvenlik için kılavuzunda alınması gereken güvenlik önlemleri belirtilir. Siz de gerçek kullanıcılar tarafından yapılan Singer 1412 Promise dikiş makinesi yorumlarını inceleyerek detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra söz konusu gereci Trendyol avantajlarından faydalanarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.