Sinem Avize Özel Üretim Mavi Gülenyüz Çocuk Odası Avizesi

863,52 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sinem Avize Özel Üretim Mavi Gülenyüz Çocuk Odası Avizesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sinem Avize Satıcı Ünvanı: EV-DÜZ ZÜCCACİYE EV ALETLERİ TEKSTİL GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381043599600019 Vergi Kimlik Numarası: 3810435996
    Bu ürün Sinem Avize tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genişlik: 25 cm m • Yükseklik:45 cm . • Renk:Beyaz • Materyal: Avize gövdesi metalden imal edilmiştir.• Fırın Boyalı gövde• TSE belgeli yanmaz bakalit duyludur.• Dim özelliği vardır.• %100 Türkiye Üretimidir.• Duy tipi: E-27,max. 60 Watt ampul ile kullanıma uygundur. ( Ampul gönderimi yapılmamaktadır.) .Normal ,Tasarruflu,Led Ampul İle Kullanıma Uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Duy Tipi E27
  • Renk Çok Renkli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Sinem Avize Özel Üretim Mavi Gülenyüz Çocuk Odası Avizesi

Evin farklı odalarını aydınlatmak için çeşitli avizeler kullanırız. Söz konusu avizeler, bulundukları odaya şıklık kazandırır. Özenle üretilen avizeler kullanılacakları odaya göre tasarlanır. Çocuk odalarında kullanılan avizeler, eğlenceli ve renkli detayları sayesinde dikkat çekmeyi başarır. Sinem Avize tarafından özel üretilen mavi gülen yüz avize, çocukların beğenisini kazanmak üzere tasarlanmıştır. Çocuk avizesi, eğlenceli bir görünüm sunan gülen yüz detayına sahiptir. Avizedeki gülen yüz figürünün kafasında kulaklık bulunur. Odalara eğlence ve canlılık kazandıran ürün, çocukların ilgisini çekmeyi başarır. Mavi ve beyaz rengin saf birlikteliği sayesinde çocuk odalarına kolayca uyum sağlar. Ampulü çevreleyen tasarımı sayesinde bu avize göz yormaz. Böylece çocukların ders çalışırken veya kitap okurken odaklanması da kolaylaşır.

  • Renk: Beyaz
  • Model: Gülen Yüz
  • Menşei: Türkiye

Sinem Avize Çocuk Odası Avizesinin Özellikleri Nelerdir?

Sinem Avize Çocuk Odası Avizesinin Özellikleri Nelerdir?

Sinem Avize özel üretim mavi gülen yüz çocuk odası avizesi, bulunduğu her ortamda neşeli bir atmosfer yaratmayı başarır. Özel üretim avize, 25 cm genişlik ve 45 cm yükseklik ölçülerine sahiptir. Ürünün tavandan sarkma oranı oldukça idealdir. Ampulü kaplayan özel tas modeli, fazla ışığın neden olduğu göz yorulmalarını engeller. Türkiye’de üretilen avize beyaz renklidir. Işığı kesmeyen beyaz rengi sayesinde ampulün gücünü tam olarak yansıtır. Böylece bulunduğu her ortamı başarıyla aydınlatır. Sinem Avize özel üretim mavi gülen yüz çocuk odası avizesi dim özelliğine sahiptir. Parlaklığı kontrol eden dim özelliği sayesinde aydınlatma seviyesini arzunuza göre ayarlayabilirsiniz. Eğlenceli tasarımının yanı sıra kullanımı kolaylaştıran özellikleriyle avizeyi yaşam alanlarında güvenle tercih edebilirsiniz.

Sinem Avize Gülen Yüz Çocuk Odası Avizesi Kaliteli midir?

Sinem Avize Gülen Yüz Çocuk Odası Avizesi Kaliteli midir?

Sinem Avize özel üretim mavi gülen yüz çocuk odası avizesi yorumları, ürünün kalitesinin kullanıcılar tarafından onaylandığını göstermektedir. Avizenin gövde bölgesi metal malzemeden imal edilmiştir. Metalin maksimum dayanma gücü sayesinde avizenin deformasyona yönelik koruması mevcuttur. Ürünün gövde bölgesi fırın boyası ile desteklenmiştir. Böylece uzun yıllar kalitesinden ve görünümünden ödün vermez. Özel üretim avizenin duy kısmında TSE belgeli yanmaz bir bakalit malzeme bulunur. Bu sayede 205 dereceye kadar yüksek sıcaklığa dayanıklılık gösterir. Sinem Avize özel üretim avize çocuk odalarında güvenle kullanılabilir. Kaliteli üretimi ve güvenli materyalleri ile olası ev kazalarına karşı koruma sağlar. Ürün bu sayede kullanıcı sağlığını ve güvenliğini de destekler.

Sinem Avize Çocuk Odası Avizesinin Hangi Renkleri Mevcuttur?

Sinem Avize özel üretim mavi gülen yüz çocuk odası avizesi beyaz renkte üretilmiştir. Beyaz renge eşlik eden mavi ve siyah detaylar sayesinde oda dekoruna kolayca uyum sağlar. Özel üretim avizenin beyaz gövdesinin üzerinde kulaklık şeklinde metal bir ek bulunur. Böylece gülen yüz figürünün müzik dinlediğine yönelik izlenim başarıyla verilir. Bulunduğu her alana neşe katan ürün, çocukların beğenisini kazanır. Sinem Avize özel üretim mavi gülen yüz çocuk odası avizesi E27 duy modeliyle çalışır. Avize maksimum 60 watt ampul ile kullanıma uygundur. Ürün paketinin içerisinde ampul yer almaz. Normal, tasarruflu ya da led ampul modelleri arasından size uygun olanı seçerek bu avizeyi kullanmaya başlayabilirsiniz. Kaliteli üretimi sayesinde tavana tam tutunma sağlayan ürünü; çocuk, bebek ve genç odalarında güvenle tercih edebilirsiniz. Sinem Avize tarafından üretilen mavi gülen yüz çocuk odası avizesi Trendyol güvencesiyle satışa sunulur. Kampanyalardan faydalanarak bu ürüne hesaplı bir şekilde sahip olabilirsiniz.