Sinem Avize 1005-1wht Yuvarlak Modern Beyaz Tekli Avize

417,81 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sinem Avize 1005-1wht Yuvarlak Modern Beyaz Tekli Avize

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sinem Avize Satıcı Ünvanı: EV-DÜZ ZÜCCACİYE EV ALETLERİ TEKSTİL GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381043599600019 Vergi Kimlik Numarası: 3810435996
    Bu ürün Sinem Avize tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı:Sinem Avize 1005-1WHT Yuvarlak Modern Beyaz Tekli Avize Ürün Malzemesi:Paslanmaz Elektrostatik Fırın Boya Gövde ,Özel Desenli Cam Ürün Ampul Bilgisi:E 27 Duy .Normal,Tasarruflu ve Led ,Ampul Takılabilir.E27,Max 60W,220V (Ampul dahil değildir.) Ürün Genişliği:20cm Ürün Yüksekliği:30 cm Genel Bilgiler
  • -Almış olduğunuz ürünler Sinem Avize Güvencesi altında olup adınıza veya şirketinize fatura kesilerek gönderilmektedir. -Almış olduğunuz ürünün hazırlık süresi sipariş verildikten sonra 2-3 iş günüdür. -Cumartesi ,Pazar iş günü sayılmamaktadır. -Kargo şubesinin teslimat yapamadığı ilçe ve köylere geç gidebilir veya en yakın şubeden teslim alınmak üzere gönderilir -Almış olduğunuz üründe herhangi bir sorun yaşarsanız (eksik,kırık vs) telefon veya mail yolu ile direkt bizim ile irtibata geçiniz.Sorununuz memnuniyet ile karşılanarak hemen çözüme kavuşturalacaktır. İletişim bilgilerimize fatura üzerinden ulaşabilrisiniz. -Ürün iade ve değişim işlemleri sadece anlaşmalı kargo şirketimiz ile yapılmaktadır.Farklı kargo şirketi ile yapılan gönderimlerde iade ve değişim işlemi yapılmamaktadır.Ürün geri gönderimi yapmadan önce detaylı bilgi almak için bizim ile irtibata geçiniz. -Ürün geri iadesinde ürün size gelen orijinal kutusuna aynı korunaklı şekilde paketlenmeli ve faturası ile birlikte geri gönderilmedir.Orjinal kutusunda olmayan ,gelişi güzel paketlenmiş ve faturasız ürünlerin iadesi kesinlikle kabul olmamaktadır. -Almış olduğunuz ürünler kırılabilir ürünler olduğu için demonte olarak gönderilmektedir.Kurulu olarak göndermek maalesef mümkün değildir.Ürünün kırılabilir parçaları güzelce sarılarak kutu içerisine uygun bir pozisyonda yerleştirilir ve ürünler tarafınıza muhafazalı bir şekilde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Sinem Avize 1105-1WHT Yuvarlak Modern Beyaz Tekli Avize

Yaşam alanınızı güzelleştirmede önem arz eden aydınlatma ve odanın görünümünü baştan aşağı değiştirebilir. Aydınlatma aracının doğru seçimi, odanın atmosferini etkileyebilir. Aydınlatmanın bu kadar gerekli olması sebebiyle, doğru avizeyi bulmak oldukça önemlidir. Sinem Avize beyaz tekli modeli, minimalist ve şık tasarımının yanı sıra güçlü aydınlatma sistemiyle konforlu bir kullanım sunar.

 
  • Minimalist ve şık tasarım
  • Güçlü aydınlatma sistemi
  • Konforlu bir kullanım

Sinem Avize Yuvarlak Modern Beyaz Tekli Avize Özellikleri

Sinem Avize Yuvarlak Modern Beyaz Tekli Avize Özellikleri

Sinem Avize 1005-1WHT yuvarlak modern beyaz tekli avize, hem şık hem de minimalist bir tasarıma sahiptir. Bu avize, homojen ışık dağılımıyla dikkatleri üzerine çeker. Beyaz renk seçeneği modern ve klasik tasarıma sahip evlerin vazgeçilmezi haline gelir. Avizenin yüksekliği 30 cm, çapı ise 20 cm’dir. Sahip olduğu bu boyut, küçük ve orta boyuttaki odalarda kullanım için idealdir. Tekli tasarımı sayesinde odanın herhangi bir yerinde kullanmak mümkündür. Avize, LED ışıklarıyla donatılabilir. LED ışık kullanımı, daha uzun ömürlü olmaları ve daha düşük enerji tüketimi sağlamaları sebebiyle günümüzde oldukça bilinir hale gelir. Beyaz avize, 1 W gücünde bir LED ışık kullanır ve bu sayede enerji tasarrufu sağlar. Sahip olduğu bu özellik nedeniyle hem ekonomik hem de çevre dostu bir aydınlatma imkanı sunar. Kullanışlı yapısıyla birlikte estetik açıdan da etkileyici bir görüntü sunar.

 

Sinem Avize Yuvarlak Modern Beyaz Tekli Avize Kullanımı

Sinem Avize Yuvarlak Modern Beyaz Tekli Avize Kullanımı

Sinem Avize 1005-1WHT yuvarlak modern beyaz tekli avize özellikleri arasında dekoratif bir ürün olarak kullanılabilir olması yer alır. Tercih edeceğiniz yeni bir avizeyle evinize yeni bir stil ve atmosfer kazandırmak mümkündür. Bu avize, oturma odasına sofistike bir hava katarken yatak odasına romantik ve keyifli bir dokunuş sağlayabilir. Avizenin fiyatını belirleyen en önemli etken, üretiminde kullanılan malzemenin kalitesidir. Avizenin düşük enerji tüketimi sağlaması dolayısıyla elektrik faturanıza olumlu yansıması ürünün tercih edilebilirliğini artırır. Avizeden alınacak maksimum performans için bakımı çok önemlidir. Avizenin temizlenmesi, ürünün ömrünü uzatır ve ışık verimliliğini artırır. Avize, ısıya dayanıklı polikarbonat malzemeden üretilir ve ışık yayılımını en iyi sağlayacak şekilde tasarlanır. Yuvarlak ve beyaz rengiyle öne çıkan bu tasarımı, ev veya ofis ortamları için tercih edebilirsiniz.

 

Sinem Avize Yuvarlak Modern Beyaz Tekli Avize Fiyatı

Sinem Avize Yuvarlak Modern Beyaz Tekli Avize Fiyatı

Modern beyaz tekli avize, tasarım şıklığının yanında kurulumu da oldukça basit olan bir modeldir. Evinizin herhangi bir odasında kullanıma uygun olan ürün, ışık yayılımını en ideal şekilde sağlar. Sonuç olarak avize, ev ve iş yerleri için dekorasyon ve aydınlatma amacıyla oldukça önemli bir eşyadır. Farklı bir tarza, renge ve şekle sahip olmasıyla herkesin zevkine hitap edebilecek uygun bir seçenek sunar. Sade ve şık görünümüyle dikkat çeken bu ürün, müşteriler tarafından fiyat/ performans ürünü olarak görülmektedir. Modern tarzı, ekonomik olması ve uzun ömrüyle göze çarpan avize, kişilere eşsiz bir aydınlatma çözümü sunmaktadır. Sinem Avize 1005-1WHT yuvarlak modern beyaz tekli avize yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Sinem avize 1005-1wht yuvarlak modern beyaz tekli avize fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.