Sincap Kitap Pop-up Ile Keşfet Seti - Arkadaşlık Ormanı / Maceracı Araçlar / Okyanus Yolculuğu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
9 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,90 TL
9 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sincap Kitap Pop-up Ile Keşfet Seti - Arkadaşlık Ormanı / Maceracı Araçlar / Okyanus Yolculuğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pop-up Ile Keşfet Seti - Arkadaşlık Ormanı / Maceracı Araçlar / Okyanus Yolculuğu

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sincap Kitap Pop-up ile Keşfet Seti

Okul öncesinde çocukların dünyayı tanıyabilmeleri için en az oyun ve oyuncaklar kadar etkili olan bir diğer araç da kitaplardır. Çocukların okul öncesi dönemlerinde okumuş oldukları kitaplar dil gelişimi ve dinleme yeteneğinin artmasına yardımcı olmakla beraber yaratıcılıkları için de oldukça büyük önem taşımaktadır. Çocukların sosyal, duygusal ve zihinsel gelişimlerine destek olan kitapların dikkat çekici olması çocukların ilgisini arttıran bir parametredir. Sincap Kitap Pop-up ile Keşfet Seti - Arkadaşlık Ormanı / Maceracı Araçlar / Okyanus Yolculuğu çocuk kitapları kabartmalı şekilleri ve canlı renkleri ile çocukların ilgisini çekerken merak duygularını da tetiklemektedir. Kitapların içerisinde bulunan kabartmalı şekiller ile çocukların gösterilen hayvanları veya ortamları keşfetmesi desteklenmektedir. Sincap Kitap Pop-up ile Keşfet Seti - Arkadaşlık Ormanı / Maceracı Araçlar / Okyanus Yolculuğu satın al işlemini kolayca ve güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

  • 3 boyutlu görseller
  • Pop-up ve açılır pencereler
  • Eğlenceli serüvenler

Pop-Up İle Keşfet Seti İçeriği

Pop-Up İle Keşfet Seti içerisinde bulunan kitapların hepsi M. Sacide Kafalı tarafından kaleme alınmıştır, 2-4 veya 4-6 yaş aralığındaki çocuklar için uygun olan bir hareketli hikaye kitabı setidir. Arkadaşlık Ormanı - Pop-Up İle Keşfet serisinin ilk kitabı olma özelliğini taşımaktadır. Arkadaşlık Ormanı kitabında bir orman içerisinde karşılaşılabilecek hayvanlar bulunmaktadır. Çocukların hayvanlar alemi ile eğlenceli bir şekilde tanışması için hazırlanmış olan kitapta oldukça canlı renkleri ile hayvanların 3 boyutlu resimleri bulunmaktadır. Aynı zamanda kitap içerisinde bulunan pop-up ve açılan pencereler çocukları şaşırtırken merak duygularını geliştirmektedir. Büyük merak uyandıran bir arkadaşlık serüvenin anlatıldığı hikaye ile çocukların kelime dağarcıklarının geliştirilmesi ile birlikte çocukların sosyal ilişkiler kurması amaçlanmaktadır. Eğlenceli serüvenleri ile çocukların keşfetme duygusunu körükleyen bu kitap hayal gücünün de gelişmesine de yardımcı olmaktadır.

Pop-Up İle Keşfet Seti Fiyatı

Çocukların kişisel gelişim sürecinin hemen hemen her anında oldukça önemli bir yere sahip olan kitaplar ne kadar ilgi çekici olursa çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırılması da o denli kolay olmaktadır. Canlı renkleri ve kabartmalı görselleri ile çocuklar için ilgi odağı olan kitaplardan bir diğeri de Pop Up ile Keşfet Maceracı Araçlar hikaye kitabıdır. Bu kitap vasıtası ile çocuklar maceracı araçların hayal dünyasına keyifli bir yolculuk gerçekleştirebilirler. Çocuklar okudukları veya dinledikleri kitapta bulunan karakter ve nesneleri kendileri ile özdeşleştirirler. Bu da çocuğun hayal gücünün artmasına, empati yeteneğinin gelişmesine ve yaratıcı birer birey olmalarına katkıda bulunur. Çocuklar için olan bu eşsiz Sincap Kitap Pop-up ile Keşfet Seti - Arkadaşlık Ormanı / Maceracı Araçlar / Okyanus Yolculuğu kampanya ve fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

Pop-Up İle Keşfet Seti Yorumları

Pop Up İle Keşfet Okyanus Yolculuğu serinin üçüncü kitabıdır. Bu kitapta okyanus ve denizde yaşayan sevimli dostlarımızın macerası anlatılmaktadır. Eğlenceli serüvenleri ile oldukça öğretici olan hareketli hikaye kitapları çocukların anlama becerisi kazanmasına yardımcı olurken olaylara farklı bakış açıları ile yaklaşarak değerlendirmesine katkı sağlamaktadır. 3 boyutlu görselleri ve açılan pencereleri ile çocuklar hikaye kitaplarını içselleştirerek daha çok keyif almaya başlarlar. Sincap Kitap Pop-up ile Keşfet Seti - Arkadaşlık Ormanı / Maceracı Araçlar / Okyanus Yolculuğu yorum ve puanlar incelendiğinde bu kitap setinin oldukça büyük bir beğeni kazandığı görülmektedir. Aynı zamanda Trendyol’u takip ederek Sincap Kitap Pop-up ile Keşfet Seti - Arkadaşlık Ormanı / Maceracı Araçlar / Okyanus Yolculuğu indirim ve kampanya dönemlerini yakalayabilirsiniz.