Sincap Kitap Kurbağa Kuki Ve Sevimli Dostları

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
115,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sincap Kitap Kurbağa Kuki Ve Sevimli Dostları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smart Satıcı Ünvanı: EVREKA İNOVASYON VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383068339600001 Vergi Kimlik Numarası: 3830683396
    Bu ürün Smart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kurbağa Kuki Ve Sevimli Dostları

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Asiye Aslı Aslaner
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver

Kurbağa Kuki ve Sevimli Dostları Bu Kocaman Gözler Kimin?

Çocukların küçük yaşlardan itibaren kitaplarla ilişki kurması, ilerleyen yaşlarda okuma alışkanlığı kazanmalarından etkilidir. Kurbağa Kuki ve Sevimli Dostları - Bu Kocaman Gözler Kimin? adlı kitap 0-6 yaş grubu çocuklara hitap eden eğlenceli bir içeriğe sahiptir. Çocukların gelişimine, algılarına ve sağlıklarına uygun hazırlanan kitap, uzmanların da onayını almıştır. Ayrıca hayvan sevgisini aşılamak açısından oldukça yararlı bir kaynaktır. Hem eğlendirici hem de öğretici bir içeriğe sahiptir. Özellikle bol resimli olması, çocukların hayal gücünü zenginleştirir. Siz kitabı okurken çocuğunuz da bir yandan resimleri takip ederek olayları daha iyi anlayabilir. Bu Kocaman Gözler Kimin serisinin 5. kitabıdır. Kapak tasarımındaki hareketli kurbağa gözleri, çocukların ilgisini çeker ve merak uyandırır. Kitapları sevdirmek için tercih edebileceğiniz seçeneklerden biridir. Kurbağa Kuki ve sevimli dostları ile çocuğunuzun eğlenceli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Okul öncesinde çocuğunuzu kitaplarla tanıştırmak için tercih edebilirsiniz.

  • Eğlenceli İçerik
  • Renkli Karakterler
  • İlgi Çekici Resimler

Çocukları Eğlendiren Hikaye İçeriği ve Konusu

Çocukları Eğlendiren Hikaye İçeriği ve Konusu

Asiye Aslı Aslaner tarafından kaleme alınan Sincap Kitap Kurbağa Kuki ve Sevimli Dostları çocukların yaş seviyesi ve gelişimleri gözetilerek hazırlanmıştır. Kitap içinde, göl kenarında yaşayan sevimli hayvanların dünyası anlatılır. Eğlenceli büyük gözlere sahip bu hayvanlar sayesinde çocuklar hayvanlar alemini daha yakından tanır ve hayvan sevgisi kazanır. Ayrıca farklılıklara saygı duyma konusunda eğitir ve dostluğun önemini anlatır. Kurbağa Kuki’nin başından geçen olaylar, çocukların ilgisini çekecek şekilde yazılmıştır. Kurbağa Kuki ve Sevimli Dostları-Bu Kocaman Gözler Kimin? içeriği ile ebeveynlerden ve uzmanlardan onay almıştır. Çocuğunuza güvenle okuyabileceğiniz eğlenceli bir hikayeye sahiptir. Sayfalarının dayanıklı olması sayesinde çocuğunuz kolay kolay yırtamaz. Bu sayede uzun süre kitaplığında saklayabilirsiniz. Güvenilir hikayeler ve karakterlerle çocuğunuzun sağlıklı bir şekilde gelişmesini istiyorsanız tercih edebilirsiniz.

Farklı Hayvan Karakterleri

Farklı Hayvan Karakterleri

Bir kurbağa olan Kuki ve onun sevimli arkadaşlarını anlatan bu kitap, göl kenarındaki hayvanları konu alır. Ördek Paytak, Kirpi Kiki, Bukelamun Bukli ve Tavşan Bonbon karakterleri ile çocuklar oldukça eğlenceli zaman geçirir. Kurbağa Kuki ve Sevimli Dostları - Bu Kocaman Gözler Kimin? konusu bu hayvanların birbirlerinden farklı özelliklere sahip olması ve aralarındaki güçlü dostluk üzerine kuruludur. Yani çocuklar için oldukça eğitici ve öğretici ögeler barındırır. Karakterlerin isimleri, özellikleri ya da türleri ile ilişkili olduğundan çocuklar hayvanları daha iyi tanır. 1801975001 kodlu bu kitabı, çocuğunuzla vakit geçirirken ona okuyabilirsiniz. Bir yandan hikayeyi okurken bir yandan karakterler üzerine konuşabilirsiniz. Hareketli gözlere sahip karakterler sunduğundan çocuğunuz tek başına vakit geçirirken de bu kitapla eğlenebilir. Çocuğunuzun kitap okuma alışkanlığı kazanması için oldukça iyi bir başlangıç kitabıdır.

Renkli Sayfa ve Kapak Tasarımı

Renkli Sayfa ve Kapak Tasarımı

Kapağında bulunan büyük şekilde çizilmiş Kurbağa Kuki ve onun renkli gözleri, çocukların dikkatini çeker. Kitabın sayfalarındaki tüm hayvanların gözleri hareketlendirilmiştir. Bu sayede siz hikayeyi okurken çocuğunuz da bu kocaman gözleri inceleyebilir. Hayal gücünü zenginleştirebilmesi için kitapta bol resme yer verilmiştir. Kurbağa Kuki ve Sevimli Dostları - Bu Kocaman Gözler Kimin? yorumları küçük okurların beğenisini kazandığı yönündedir. Çocuğunuz için bilgilendirici ve eğitici içeriğe sahip bir kitap arıyorsanız, kitaplığında bulundurabilirsiniz. Toplamda 10 sayfadan oluşur ve her sayfadaki resimler, o sayfada anlatılan hikaye ile ilişkilidir. Çocuklar için renkli ve eğlenceli şekilde tasarlanan kapak ve sayfalar oldukça başarılıdır. Kurbağa Kuki ve Sevimli Dostları - Bu Kocaman Gözler Kimin? fiyatı ile her bütçeye hitap eder. Bu kaliteli ve eğlenceli içeriğe oldukça uygun fiyata sahip olabilir ve çocuğunuza oldukça yarar sunabilirsiniz.