Sinbo SSM-2517W Waffle Makinesi

799,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 9 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL

Ürün Bilgileri

Sinbo SSM-2517W Waffle Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EST Home Satıcı Ünvanı: ÜSTÜN HKS OTEL EKİPMANLARI TURİZM GIDA PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0920030512300016 Vergi Kimlik Numarası: 9200305123
    Bu ürün EST Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sinbo waffle makinesi Sinbo SSM yanmaz ve yapışmaz malzeme sistemi ve Brüksel waffle tip pişirme plakaları ile dikkat çeker. Üst plaka kısmı inox kaplama siyah gövdeye sahiptir.
  • 2517W waffle makinesi ısı yalıtım sistemi sayesinde tutma kolları ellerinizi yakmayacak özellikte ve tipte üretilmiştir.
  • Dikey bir şekilde istediğiniz yere konumlandırabileceğiniz makine fazla yer kaplamadan size mekandan tasarruf sağlar.
  • SSM-2517W 750 Watt gücünde çalışmakta olup kablo sarıcı özelliği ile düzenli bir şekilde istediğiniz yere rahatça koyabileceğiniz bir modeldir.
  • Cihazın temizliği de ayrıca çok basittir. Özel, yanmaz yapışmaz plakaları yıkayarak kısa sürede yeniden kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Plaka Materyali Granit
  • Isı Ayarı 2 Kademeli
  • Garanti Süresi 6 Yıl
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Priz Tipi C / F
Geri Bildirim Ver

Sinbo SSM-2517W Waffle Makinesi

Sinbo SSM-2517W waffle makinesi kullanışlı ve estetik bir tasarıma sahiptir. Cihaz, tatlı sevenlerin mutfaklarında sıklıkla rastlanan küçük ev eşyalarından bir tanesidir. Makine, waffle hazırlamak isteyen kişiler tarafından tercih edilir. Sinbo SSM-2517W, 750 watt güce sahiptir. Kaliteli inox kaplama üst plakalı malzemesi ve kullanışlı özellikleriyle tercih sebebidir. Ergonomik ve hafif dizaynı ile öne çıkar. Gücü, pişirme sıcaklığı ve ikaz ışıkları sayesinde kolay kullanıma imkân tanır. Yapışmayı önleyen ve kolay temizlenebilen plakalara sahip Sinbo SSM-2517W waffle makinesi her defasında beklentilerinizi karşılar. Bu ürünü kullanarak mutfaklarınızda lezzetli wafflelar yapabilirsiniz. Davetlerinizde lezzetli sunumlara yer vermek için bu ürünü tercih etmeniz mümkündür.

  • Tek seferde 2 adet waffle pişirme imkanı
  • İnox kaplama
  • 750 Watt güç

Sinbo SSM-2517W Waffle Makinesinin Özellikleri

Sinbo SSM-2517W Waffle Makinesinin Özellikleri

Sinbo SSM-2517W waffle makinesi ısı yalıtımı sayesinde el yakmayan tutma kulplarına sahiptir. Cihaz, bu özelliği ile pişirme esnasında güvenli bir kullanım alanı sağlamayı hedefler. Makine yanmaz ve yapışmaz materyal kaplı pişirme plakalarına sahiptir. Bu plakalar Brüksel tipi kare şekillere sahip waffle yapmanıza imkân tanır. Sinbo SSM-2517W 750 W paslanmaz çelik siyah waffle makinesini kullanarak ailenize, çocuklarınıza ya da misafirlerinize kısa sürede lezzetli yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Waffle makinesi inox kaplamalı üst plakaya ve siyah gövdeye sahiptir. Ürünün özel plakaları sayesinde tek seferde 2 kare waffle yapmanız mümkündür. Böylece sevdiklerinizi bekletmeden tatlılarınızı hızlıca sunabilirsiniz. Ürünün üzerinde bulunan pişirme sıcaklığı ikaz ışıkları sayesinde tatlınız tam istediğiniz kıvamda olur. Sinbo SSM-2517W waffle makinesinin içinde hamur gerekenden fazla durduğunda cihaz, sizi uyarır.

Sinbo SSM-2517W Waffle Makinesi Kullanışlı mı?

Sinbo SSM-2517W waffle makinesi, kullanışlı özellikleri sayesinde sofralarınıza lezzetli yiyecekler yerleştirmenize imkân tanır. Ürün ergonomik dizaynıyla öne çıkar. El yakmayan özel tasarım kulplarıyla güvenli kullanıma olanak tanır. Sinbo SSM-2517W 750 W paslanmaz çelik siyah waffle makinesinin sunduğu eşit ısı dağılımı sayesinde her tarafı aynı şekilde pişen yiyecekler yapabilirsiniz. Sarılabilir kablolara sahip olan makine kullanım sürecinde sonra saklama aşamasında büyük kolaylık sağlar. Ürün kullanıldıktan sonra kolayca dikleştirilerek dolaba kaldırılabilir. Bu sayede tezgâhınızda ya da masanızda yer kaplamadan kullanılır. Lezzetli wafflelar yaptıktan sonra plakaları makineden çıkarıp kolayca temizleyebilirsiniz. Sinbo waffle makinesinin kaliteli yapısı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım mümkün hâle gelir. Siz de bu ürünü hem kendiniz hem de sevdikleriniz için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Sinbo SSM-2517W Waffle Makinesinin Garantisi Var mı?

Sinbo SSM-2517W waffle makinesi 2 yıl garantiye sahiptir. Ürün tarafınıza gönderildikten sonra garanti süresi başlar. Bu süreçte meydana gelebilecek çeşitli sorunlar için teknik destek almanız mümkündür. Öte yandan kullanıcı kaynaklı hatalar garanti kapsamına dâhil değildir. Dayanıklı materyaller kullanılarak imal edilmiş olan Sinbo SSM-2517W siyah waffle makinesi uzun kullanım ömrü sunar. Yanmaz yapışmaz plakaları, inox kaplama üst yüzeyi ve ısıyı aktarmayan kulpları sayesinde ilk günkü kalitesini korur. Ürün, son derece sağlam bir elektrik kablosuna sahiptir. Aparatı işiniz bittikten sonra sarma bölmesinde toplayabilirsiniz. Bu cihaz, dayanıklılığını her ayrıntısıyla gözler önüne serer. Sinbo kalitesi ve güvencesiyle sizlere sunulan ürün, waffle yapmak için yeterlidir. Sinbo SSM-2517W siyah paslanmaz çelik 750 W waffle makinesi yorumlarını inceleyerek kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Evde sevdiklerinize harika sunumlar hazırlamak için Trendyol üzerinden Sinbo SSM-2517W siyah paslanmaz çelik 750 W waffle makinesini birkaç adımda satın alabilirsiniz.