9
Mikser & Mikser Seti kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Sinbo Smx-2758 El Mikseri Hand Mixer 200 Watt

695 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sinbo Smx-2758 El Mikseri Hand Mixer 200 Watt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOMX Satıcı Ünvanı: TEKNOMX ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836091821300001 Vergi Kimlik Numarası: 8360918213
    Bu ürün TEKNOMX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İsmi: Sinbo SMX-2758 200W El Mikseri Ürün Hakkında Bilgi: - 5 kademe hız ayarı - Paslanmaz çelik çiftli çırpma aparatı - Aksesuar çıkartma düğmesi

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Plastik
  • Güç (Watt) 0 - 500 Watt
  • Renk Beyaz
  • Hacim Mini Boy
  • Hamur Kancası Var
  • Hız Ayarı 5 Kademeli
  • Zamanlayıcı Yok
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Sinbo SMX 2758 200 W El Mikseri

El mikserleri, mutfaklarda en çok kullanılan cihazlardan biri olarak nitelendirilebilir. Sıvı ya da katı hâldeki farklı besin maddelerini karıştırmak için kullanılan mikserler, pek çok lezzete ulaşmak için ihtiyacımız olan işlemleri oldukça kolay hâle getirir. Bu cihazlar, kendi el gücünüzle yapmanızın mümkün olmadığı ya da çok fazla zaman ve efor gerektiren çırpma benzeri işlemleri pratik bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. Ayrıca estetik bir tasarıma sahip olan bu ürün, mutfak dekorasyonunuza şıklık katar. Siz de bu türden bir cihaz almayı düşünüyorsanız Sinbo SMX-2758 200W el mikseri tam size göre. Birçok beklentiye karşılık veren fonksiyonları ile öne çıkan bu mikseri en lezzetli tariflerinizi hazırlarken elinizden düşüremeyeceksiniz.

  • Güç: 200 W
  • Hız Ayarı: 5 Kademeli
  • Garanti: 2 Yıl

Sinbo SMX-2758 200w El Mikserinin Fonksiyonları Nelerdir?

Sinbo SMX-2758 200w El Mikserinin Fonksiyonları Nelerdir?

Sinbo SMX-2758 el mikseri, mutfaktaki işlerinizi kolay hâle getirmenize yardımcı olacak üç temel fonksiyona sahiptir. Bunlar; karıştırma, çırpma ve yoğurma olarak sıralanabilir. Bu fonksiyonlar sayesinde kendinizi yormadan birçok farklı işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 200 wattlık gücü ile Sinbo SMX-2758 200W el mikseri, sayılan tüm fonksiyonları en iyi şekilde gerçekleştirir. Yoğurma fonksiyonu sayesinde her türden hamuru, ellerinizi kullanmanız gerekmeden lezzetli börek ve poğaçalar hâline getirebilirsiniz. Çırpma fonksiyonu, başta kekler olmak üzere, birbirinden lezzetli tarifleri hazırlamanızı kolaylaştırır. Karıştırma fonksiyonu ise farklı amaçlarla kullanılabildiği gibi pratik içeceklerinizi hazırlamanıza da yardımcı olur. Sinbo SMX-2758 200W el mikseri, bu işlemleri kusursuz biçimde gerçekleştirebilmek için 5 farklı hız kademesine sahip olacak şekilde geliştirilmiştir.

Sinbo SMX-2758 200w El Mikseri Ergonomik midir?

Sinbo SMX-2758 200w El Mikseri Ergonomik midir?

El mikserleri, yüksek güce sahip motorları sayesinde işlevsellik kazanır. Dolayısıyla bu cihazların ergonomik bir yapıya sahip olması önemlidir. Aksi hâlde motorun yüksek devirlerde çalıştığı durumlarda, kullanan kişiler cihazın kontrolünü sağlarken zorlanabilir. Sinbo SMX-2758 200W el mikseri, bu türden sorunlara izin vermeyecek bir tasarıma sahiptir. Plastik kullanılarak üretilmiş gövdesi, elinize sorunsuz biçimde oturacak formdadır. Özellikle gövdenin üst bölümünde yer alan tutma bölümü, avucunuz ile tam bir uyum içerisindedir. Böylelikle Sinbo SMX-2758 200W el mikseri kolaylıkla kavranabilecek bir yapı kazanır. En yoğun işlemler sırasında dahi mikserin kontrolünü yitirmek gibi bir problem yaşamazsınız. Herhangi bir fiziksel yorgunluk hissetmeden, rahat ve pratik bir şekilde yiyecek ve içecek hazırlayabilirsiniz.

Sinbo SMX-2758 200w El Mikserinin Performansı İyi midir?

Sinbo SMX-2758 200w El Mikserinin Performansı İyi midir?

El mikseri Sinbo markasının en çok tercih edilen ürün grupları arasında yer alır. Bu denli çok tercih edilmesinin altında yatan nedenlerden biri de bu cihazların sergilediği yüksek performanstır. Bu cihaz 200 wattlık gücü sayesinde tüm işlemlerinizi başarılı şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. Ürünün malzeme kalitesi de bu özelliğini destekler niteliktedir. Beyaz renkli gövde üretilirken oldukça dayanıklı bir plastik kullanılmıştır. Ergonomik yapısı ile öne çıkan bu kısım, aynı zamanda sağlamlığı ile uzun bir kullanım ömrü vadeder. Sinbo SMX-2758 200w el mikserinin karıştırıcı çubuk kısımları ise paslanmaz çeliktendir. Sudan etkilenmeyen bu materyal, en zorlu işlemlerde dahi sağlam yapısı sayesinde zorlanmaz ya da bükülmez. Bu çubukları, gövdenin üst kısmındaki buton yardımı ile kolayca çıkartıp temizleyebilirsiniz. Dilerseniz siz de Sinbo SMX-2758 200W el mikseri yorumlarını inceleyebilir, diğer kullanıcıların düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olan bu ürünü kolayca satın alabilirsiniz.