Sinbo Kırmızı Saç Kurutma Fön Makinesi Shd-7093

437 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sinbo Kırmızı Saç Kurutma Fön Makinesi Shd-7093

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ahududu Store Satıcı Ünvanı: AHUDUDU İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010173472800001 Vergi Kimlik Numarası: 0101734728
    Bu ürün Ahududu Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mükemmel sıcaklık ve üfleme( 195-210 oc varan sıcaklık ). Yüksek performanslı lianfeng motors. Harcadığı elektrik (1900-2000 watt ). 2500 watt performance (sıcaklık- Üfleme çarpımı). 220 & 230 v. 50 hz. 270 cm kablo uzunluğu.

Ürün Özellikleri

  • Güç 2000 W
  • Hız Ayarı 2 Kademeli
  • Isı Ayarı 3 Kademeli
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Standart
  • Renk Siyah
  • Otomatik Kapanma Yok
  • İyon Özelliği Yok
  • Motor Tipi DC
  • Difüzör Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Frekans 50 Hz
  • Priz Tipi C / F
Geri Bildirim Ver

Sinbo Kırmızı Saç Kurutma Fön Makinesi SHD-7093

Fön makineleri; saç kurutma ve şekillendirme noktasında hemen herkesin ihtiyacı olan temel ürünlerden biridir. Sinbo SHD-7093 kırmızı saç kurutma fön makinesi çok fonksiyonlu bir cihazdır. Siyah gövde üzerine kırmızı detayları ile dikkat çeken ürün, güçlü yapısı ile saçı kolayca kurutur. Aynı performansı şekil verme noktasında da gösterir. Banyo sonrası ya da saça işlem uygulamak istediğiniz her an yanınızda olur. İki kademeli hız ayarı olan ürün 2000 W gücündedir. Soğuk hava üfleme özelliği de bulunan Sinbo saç kurutma makinesi üç adet ısı ayarına sahiptir. Az elektrik harcayarak enerji tasarrufu da sağlayan makinenin kablo uzunluğu 270 cm’dir. Difüzör aparatı bulunan ürünün duvara asma kancası da mevcuttur. Beğeni kazanan bu modeli keyifle kullanabilirsiniz.

  • Farklı kademeli ayarlar
  • Difüzör aparatlı
  • Enerji tasarrufu

Sinbo SHD-7093 Kırmızı Saç Kurutma Fön Makinesi Detayları

Sinbo SHD-7093 Kırmızı Saç Kurutma Fön Makinesi Detayları

Saç kurutma ve şekillendirme esnasında büyük yardımcınız olacak Sinbo fön makinesi, üç kademeli ısı ayarı ile dikkat çeker. Saçınızın tipine ve durumuna göre dilediğiniz ayarı seçerek işlem sağlarsınız. Yıpranmış saçlara sıcak fön makinesi ile işlem uygulamamak gerekir. Böyle durumlarda cihazda yer alan orta dereceli ya da soğuk dereceli ayarlar tercih edilir. Saçınıza düzleştirme veya aparat yardımıyla kıvırcıklaştırma işlemi uygulamak isterseniz sıcak ısı ayarı seçebilirsiniz. Sinbo markalı kırmızı saç kurutma makinesinin 2 seçenekli hız ayarı vardır. Saç şekillendirme ve kurutma işlemini çabuk bir şekilde bitirmek isterseniz hızlı ayarı seçebilirsiniz. Kurutma işlemi sırasında pek çok seçenekle size rahat ettirmek üzere tasarlanan cihaz şık görünümü ile dikkat çeker. Makine, siyah gövde ve tutma bölümü üzerine çarpıcı kırmızı renk detayları ile göz alır. Modeli keyifle deneyimleyebilirsiniz.

Sinbo SHD-7093 Kırmızı Saç Kurutma Fön Makinesi Fiyatı

Sinbo SHD-7093 Kırmızı Saç Kurutma Fön Makinesi Fiyatı

Sinbo SHD-7093 kırmızı saç kurutma fön makinesi fiyatı ürünün tüm teknik ve görsel özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Cihaz, içerisinde difüzör ve dar olmak üzere 2 ayrı başlık ile müşterilere sunulur. Dar hava akımı başlığı kırmızı renkte tasarlanır. Şık tasarımı ile pek çok kişiden tam not alır. Ürün, farklı kademeleri sayesinde saç şekillendirmesinde çeşitli alternatifler ile kullananlara büyük kolaylık sağlar. 2000 W’lık gücü ile istenilen saç modelini kısa bir sürede uygular. Gövdesi plastik materyalden üretilen saç kurutma fön makinesi, uzun kablo boyu ile de dikkat çeker. Banyoda ya da odanızda fişin yetişmediği yerlerde 270 cm’lik kablo devreye girerek rahat bir şekilde makineyi kullanmanızı sağlar. Tek anahtar ile iki hız seçeneğine sahip olan ürün, zigzag rezistans sarım teknolojisi ile donatılır. Ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Kaliteli Sinbo Kırmızı Saç Kurutma Fön Makinesi

Kaliteli Sinbo Kırmızı Saç Kurutma Fön Makinesi

Sinbo SHD-7093 kırmızı saç kurutma fön makinesi yorumlarında ürünün pratik kullanımı ve çok kademeli saç düzleştirme seçeneklerinin rahatlığı vurgulanır. Sinbo SHD-7093 kırmızı saç kurutma fön makinesi kullananlar, ürünün 3 kademeli sıcaklık ayarı ve fazla ısınmaya karşı koruyucu özelliklerinden bahseder. Yüksek performanslı DC tipinde motora sahip ürün uzun süreli kullanıma uygun olarak tasarlanır. Ağırlığı 620 gram olan saç kurutma makinesinin boyutları 28.2x23.4x10.6 cm olarak ölçümlenir. Temizliği oldukça kolay olan makinenin filtre kapağı sökülüp takılabilir. Az elektrik harcaması ile öne çıkan ürün enerji tasarrufu sağlar. Spor şık görünümü, kuvvetli üfleme gücü ve saça istenilen şekli vermeye yardımcı aparatları ile dikkat çeker. Sinbo kırmızı fön makinesine Trendyol güvencesi ile dilediğiniz zaman sahip olabilirsiniz. Bu keyifli deneyimi siz de yaşayabilirsiniz.