1
Elektronik Kahve Öğütücü kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Sinbo Scm-2934 Kahve Baharat Ögütücü 2016st021013

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sinbo Scm-2934 Kahve Baharat Ögütücü 2016st021013

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENTRENDİBUL Satıcı Ünvanı: ENTRENDİBUL SANAL MAĞAZACILIK İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336113465900001 Vergi Kimlik Numarası: 3361134659
    Bu ürün ENTRENDİBUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik özellikler: Kapasite: 56 gr.
  • 110w
  • emniyet kilitli kapak
  • kablo muhafazası
  • paslanmaz çelik öğütücü bıçak
  • kolay kullanımlı dokunmatik çalışma sistemi
  • iade koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Öğütme Ayarı 1-3
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sinbo Scm-2934 Kahve Baharat Ögütücü

Sinbo kahve baharat öğütücü, hayatı kolaylaştıran pratik mutfak aletlerinden bir tanesidir. Öğütme işlemlerini kolay bir şekilde tamamlayarak işlerinize hız kazandırır. Kaliteli ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanımı mümkün kılar. SCM-2934 kahve baharat öğütücü cihazını pek çok alanda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Ürün, fonksiyonelliğin yanı sıra şık tasarımıyla da dikkat çeker. Her yerde rahatça kullanılabilecek bir cihazdır. Göz alıcı siyah renge sahip öğütücü, dokunmatik panel ile birleşerek modern bir görüntüye ulaşır. İşlevselliğinin yanı sıra yarattığı estetik görünüm ile de ön plana çıkar.

Sinbo kahve öğütücü SCM-2934, 24 aya kadar garanti kapsamı altındadır. Bu süre zarfında ihtiyaç duyduğunuz teknik desteğe ulaşabilir, alanında uzman müşteri hizmetleri ekibi ile görüşebilirsiniz.

  • Uzun ömürlü paslanmaz çelik malzeme
  • Estetik ve fonksiyonel tasarım
  • 24 ay garanti

Scm-2934 Kahve Baharat Öğütücü Genel Özellikleri Nasıldır?

Scm-2934 Kahve Baharat Öğütücü Genel Özellikleri

Sinbo SCM-2934 kahve ve baharat öğütücü makine, tasarım ve iç aksam bakımından oldukça kalitelidir. Dış kısmı dayanıklı malzemelerden tasarlanır. Böylece düşme, kırılma ve bozulma risklerine karşı maksimum direnç gösterir.

Sinbo kahve baharat öğütücünün bıçakları paslanmaz çelik materyalden üretilir. Uzun ömürlü kullanım deneyimi sunan bıçaklar, insan sağlığını da destekler. Kahve ve baharatları kısa bir sürede öğüterek benzersiz bir performans sunar. Paslanmaz çelik bıçaklar, uzun bir süre boyunca işlevselliğini korur. Bu özelliklerin ışığında ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Ürün, 56 gramlık öğütme kapasitesi sayesinde geniş bir depolama hacmine sahiptir. Tek seferde birkaç fincanlık kahve çekebilir, benzersiz tada ve aromaya kolayca ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda baharat çeşitlerini de öğütebilir, yemeklerinize lezzet katabilirsiniz.

Scm-2934 Kahve Baharat Öğütücünün Kullanımı Kolay mıdır?

Sinbo Scm-2934 Kahve Baharat Ögütücü

Sinbo kahve/baharat öğütücü SCM 2934 cihazının kullanımı oldukça kolaydır. Üzerinde yer alan panel, tüm işlemleri dokunarak tamamlamanızı sağlar. Ergonomik tasarımı destekleyen

Sinbo kahve baharat öğütücü, taşıma sürecini de kolaylaştırır. Bulunduğu ortamda fazla yer kaplamaz. Ürünü dilediğiniz her alanda kullanabilir kullanabilir, kahve ve taneli baharatları kolayca öğütebilirsiniz.

Sinbo SCM 2934 kahve ve baharat öğütücü, işlevselliğinin yanı sıra güvenlik standartlarına da önem verir. Kullanım sırasında aktif hâle getirebileceğiniz emniyet kilidi, kaza riskinin önüne geçer. Böylece öğütme sırasında cihazın başında beklemenize gerek kalmaz. Güvenli kullanımı destekleyerek de farkını hissettirir.

Sinbo kahve baharat öğütücü, kaliteli tasarıma ve paslanmaz çelik bıçaklara sahiptir. İçerisinde yer alan tüm aksamlar, uzun süreli kullanımı destekler. Yüksek teknolojili tesislerde üretilen cihaz, bir öğütücüden alabileceğiniz performansın fazlasını sunar.

Sinbo Scm-2934 Kahve Baharat Öğütücü Uygun Fiyatlı mıdır?

Sinbo Scm-2934 Kahve Baharat Öğütücü Uygun Fiyatlı mıdır?

Sinbo kahve baharat öğütücü, sunduğu pek çok özellik sayesinde farkını ortaya koyar. Ürünün özel bölmesi, kablonun saklanmasına yardımcı olur. Böylece cihazın şık görüntüsü her zaman desteklenir.

Sinbo kahve baharat öğütücü, bütçe dostu cihazlardan bir tanesidir. Bu özelliği sayesinde uzun süreli kullanımı mümkün kılar. Ürün, güç kullanımı sırasında fazla enerjiye ihtiyaç duymaz. 110 Watt’a kadar güç kullanarak enerji tasarrufu sağlar. Böylece elektrik giderlerini en aza indirerek bütçenize destek olur.

Sinbo kahve baharat öğütücünün fiyatları, üretiminde kullanılan materyallere ve ürün kalitesine göre değişebilir. En doğru bilgi için Trendyol’dan destek alabilir, fiyat/performans karşılaştırması yapabilirsiniz. SCM-2934 Kahve Baharat Öğütücü 2016ST021013 yorumlarına göz atabilir, sizin için en uygun ürünleri listeleyebilirsiniz. Online alışveriş platformuna hem web siteden hem de mobil uygulamadan ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz her ürünü tek tıkla sepete ekleyebilir, gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.