5
Elektrikli Izgara kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Sinbo Elektrikli Izgara

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sinbo Elektrikli Izgara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONUR MARKET Satıcı Ünvanı: ÖZEN ALIŞ VERİŞ HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0686042243500235 Vergi Kimlik Numarası: 6860422435
    Bu ürün ONUR MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Entegre açma ve kapama düğmesi bulunan Sinbo SBG 7102, pratik ve enerji tasarruflu bir kullanım imkanı sunar. Rende şeklindeki yüzey yapısı sayesinde istenilen ızgaraları pratik bir şekilde yapabilir.
  • Sinbo SBG 7102 elektrikli ızgara 2000 W enerji ile çalışır. Bu ısı kapasitesi ile kısa sürede yiyecekleri pişirme özelliğine sahiptir.
  • Sinbo SBG 7102A, çıkarılabilir sızıntı tepsisi ile biriken yağların kısa sürede bertaraf edilmesine yardımcı olur. Kolay temizlenme özelliği sayesinde elde veya makinede tablaların yıkanması mümkündür.
  • Cool touch tutacaklara sahip Sinbo SBG 7102A elektrikli ayaklı ızgara ile sıcak yüzeye temas etmeden bu kısımlardan rahatlıkla tutarak yer değiştirme veya kapama gibi işlevleri yerine getirmek son derece kolaydır.
  • Sinbo 7102 elektrikli ızgara, 350 mm genişlik ile 240 mm derinlik ebatlarına sahiptir. Üzerinde rahatlıkla ızgara yapmaya yarayan alnı bulunur.
  • Sinbo SBG 7102A elektrik tasarrufuna önemli bir katkı yapar.
  • 230 V AC girdi voltajı ile elektriği çeker ve bu sayede kusursuz bir şekilde çalışır.
  • Çıkarılabilir ızgara rafı ile temizlenmesi ve yağlardan arındırılması kısa sürer.
  • Mangal tipi elektrik ile çalışan bir ızgara çeşididir. Masa üzerine konarak kullanım için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Çıkarılabilir Plaka Var
  • Plaka Kullanımı Tek Yönlü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 1250 Watt
Geri Bildirim Ver

Sinbo Elektrikli Izgara SBG 7102

İnsanlar beslenme ihtiyaçlarını karşılarken zamanın büyük kısmını mutfakta geçirebilir. Bazı yemek türlerini pişirmek, geniş zaman ve efor açısından da büyük zahmet gerektirebilir. Yemek yapma işinin zevkli ve konforlu hale getirilebilmesi için geliştirilen elektrikli mutfak aletleri bu konuda ilk sıralarda yerini alır. Sinbo markası, küçük ev aletlerinde gösterdiği başarıyla dikkat çeker. Bu markanın kaliteli ürünleri ile mutfakta istenilen rahatlığa ulaşılır. Markanın popüler ürünleri arasında bulunan Sinbo elektrikli ızgara SBG 7102 modelini tercih ederek, dumansız ve kolay temizleme imkanı ile evinizde mangal keyfini yaşayabilirsiniz. Ürünün size sunduğu kolay kullanım özellikleri ile zamandan tasarruf edebilir ve yaşantınızı konforlu hale getirebilirsiniz. Elektrikli ızgarada pişirilen sağlıklı ve pratik yemeklerle kurulan sofralarda sevdiklerinizle keyifli saatler geçirebilirsiniz.

  • Kapalı alanda mangal keyfi
  • Sağlıklı pişirme imkanı
  • Kolay temizlenen materyal

Sinbo Elektrikli Izgara SBG-7102 Teknik Özellikleri

Sinbo Elektrikli Izgara SBG-7102 Teknik Özellikleri

Sinbo elektrikli ızgara, her türlü kapalı alanda rahatlıkla kullanılabilmesi ve sağladığı konfor sayesinde tercih edilir. Ürünün kolay kullanımı ve temizliği müşteri memnuniyetini kazanır. Sinbo SBG-7102 elektrikli ızgara kullanımı sayesinde kokusuz ve dumansız yemekler yapılabilir. Mangal seven kişiler evlerinde bu keyfi rahatlıkla yaşayabilir. Modelde alev olmadığı için yiyecekler sağlığa uygun pişirilmiş olur. Ürünün yüzeyi metal ızgara şeklindedir ve çıkarılabilir özelliğe sahip olduğu için kolaylıkla temizlenebilir. Izgara ve damlama tepsisi çıkarılarak bulaşık deterjanı yardımıyla su altında yıkanabilir. Damlama tepsisinin bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği de vardır. Elektrikli ızgara 2000 W gücü ile hızlı bir şekilde ısınabilir. Ürünü 5 kademeli termostat ayar düğmesiyle 100°-260° arasında ayarlayabilir ve istediğiniz ısıda kullanabilirsiniz. Izgarayı 350x240 mm ölçüsündeki pişirme yüzeyi ile yiyeceklerinizi kolaylıkla pişirebilmek için tercih edebilirsiniz.

Sinbo Elektrikli Izgara SBG 7102 Kullanmanın Avantajları

Sinbo Elektrikli Izgara SBG 7102 Kullanmanın Avantajları

Sinbo elektrikli ızgaralar mutfakta ızgara yapılabilmesi ve kapalı mekanda bu konforun yaşanabilmesi için tasarlanır. Sinbo SBG-7102 elektrikli ızgara yorum ve önerileri incelendiğinde dumansız ve sağlıklı pişirme özellikleri ön plana çıkar. Ürün, kolay kullanımı ve temizliği ile müşteri memnuniyetini kazanır. Sinbo elektrikli ızgara ile mutfakta mangal lezzeti özgürce ve keyifli bir şekilde yapılabilir. Izgaranın içinde bulunan yiyeceklerin yağının aktığı tepsisi sayesinde tezgahın kirlenmesi de önlenir. Yemek sonunda tepsi ve pişirme ızgarası çıkarılarak kolaylıkla yıkanır. Günlük hayatın yoğunluğu içinde ürünün sağladığı bu rahatlık motive kaynağınız olabilir. Izgara yapılarak pişirilen yemekler sayesinde sağlıklı beslenilir. Ürünü taşıma kolaylığı sayesinde istediğiniz mekana götürebilir, sevdiklerinizle bu lezzetleri paylaşabilir ve keyifli zaman geçirebilirsiniz. Mutfağınızda değişik lezzetlere yer açmak için bu ürünün size sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Kampanyalı Sinbo Elektrikli Izgara SBG-7102 Fiyatları

Kampanyalı Sinbo Elektrikli Izgara SBG-7102 Fiyatları

Mutfak için tercih edilen elektrikli aletler arasında kolay kullanımı ve temizliği ile elektrikli ızgaralar dikkat çeker. Elektrikli ürünlerin her kullanımında sağlanan kolaylık ve yüksek performans ile mutfakta fark yaratılır. Sinbo elektrikli ızgaralar, mangal lezzetini mutfakta yaşatması ve kolay kullanımı ile müşterilerin memnuniyetini kazanır. Ürün ergonomik tasarımı ve her mutfağa uyum sağlayan ölçüleriyle beğeni alır. Elektrikli ızgaranın üretiminde kullanılan paslanmaz rezistansı uzun ömürlü olmasını sağlar. Ürünün tasarımında bulunan sapların ısınmaması insan sağlığını koruması açısından önemlidir. Kapalı ortamlarda kullanılması, her türlü hava koşulunda istenilen lezzetlere ulaşabilme özgürlüğünü yaşatır. Sinbo SBG-7102 elektrikli ızgara fiyatları ürünün kalitesi, müşteriye sunduğu konforu ve gösterdiği performansı dikkate alınarak belirlenir. Ürünü tercih ederken Trendyol’da incelemeler yapabilir ve kampanyalı sinbo SBG-7102 elektrikli ızgara fiyat avantajlarından yararlanarak sahip olabilirsiniz.