Sinbo SAH-6107 Ultrasonik Hava Nemlendirici

1.149 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL

Ürün Bilgileri

Sinbo SAH-6107 Ultrasonik Hava Nemlendirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WEXTA Satıcı Ünvanı: STL TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0773030116100010 Vergi Kimlik Numarası: 7730301161
    Bu ürün WEXTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sinbo SAH-6107 Ultrasonic Hava Nemlendirici
  • Ultrasonik nemlendirme teknolojisi
  • Ayarlanabilir buhar çıkışı kontrolü
  • 5 L çıkarılabilir su haznesi
  • Çalışırken su ekleyebilme özelliği
  • Su azaldığında otomatik kapanma özelliği
  • Sessiz çalışma özelliği
  • Aydınlatıcı gece lamba düğmesi
  • 30 W
  • 1 ay garanti süresi vardır

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sinbo SAH-6107 Ultrasonik Hava Nemlendirici

Günlük hayatın birçok kısmında ev ve mutfak aletlerine ihtiyaç duyurulur. Kullanışlı ve ergonomik tasarımı ile Sinbo Sah-6107, ortamın havasını nemlendirmeye yardımcı olur. Gelişmiş ultrasonik nemlendirme teknolojisi ile tüm dikkatleri üzerine çeker. Bu gelişmiş teknolojik özelliği sayesinde evinizin havasını değiştirmeye yardımcı olur. Teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturan Sinbo Sah-6107 ultrasonic hava nemlendirici, geniş su haznesine sahiptir. Sahip olduğu ayarlanabilir buhar çıkış kontrolü de kullanım kolaylığı sunar. 5 litre çıkarılabilir su hazinesine sahip olan Sinbo Sah-6170 hava nemlendirici, çalışırken bile su ekleyebilme özelliğine sahiptir. Fazla yer kaplamayan avantajlı boyutu sayesinde her yerde rahatça kullanabilirsiniz. Ayrıca sessiz çalışma özelliği ile yatak odasında dahi kullanmanızı sağlar. 30W gücündeki bu ürün, gece lamba olarak da kullanılabilir.

  • Ultrasonik nemlendirme teknolojisi
  • 5L çıkarılabilir su haznesi
  • Sessiz çalışma özelliği

Sinbo Sah-6170 ile Mekana Ayrı Hava Katın

Sinbo Sah-6170 ile Mekana Ayrı Hava Katın

Kolaylık sağlayan ev ve mutfak aletleri, her zaman müşterilerin tercihi olur. Sinbo Sah-6107 ultrasonic hava nemlendirici yardımıyla evinizin havasını değiştirerek nem ihtiyacını kolayca karşılayabilirsiniz. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün, ultrasonik nemlendirme teknolojisi ile üretilir. Ayrıca 5 litre çıkarılabilir su haznesine sahip olması da ürün seçiminde büyük bir avantajdır. Ürünün bu avantajı sayesinde buhar çıkış kontrolünü dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Üstelik Sinbo Sah-6170 aleti çalışırken su ilavesi yapabilirsiniz. 30W gücündeki bu nemlendirici, sessiz çalışma özelliğinin yanı sıra aydınlatma özelliğiyle de bilinir. Su azaldığı zaman otomatik olarak kapanma özelliği de güvenli kullanım imkanı sunar. Aydınlatıcı gece lambası özelliği sayesinde günün her saati kullanabilirsiniz. Ergonomik boyutu ve şık tasarımı sayesinde evinizin ya da ofisinizin her alanında kullanabileceğiniz gibi dekorasyonunuzu da zenginleştirebilirsiniz.

Üstün Kaliteli Sinbo Sah-6170 Ultrasonic Hava Nemlendirici

Üstün Kaliteli Sinbo Sah-6170 Ultrasonic Hava Nemlendirici

Gelişmiş teknolojisi ile dikkat çeken Sinbo Sah-6170 Ultrasonik hava nemlendiricinin özelliklerini ihtiyacınıza uygun olarak ayarlayabilirsiniz. Üstün kaliteli yapısı sebebiyle yaşadığınız ortamın havasını değiştirerek nem dengesini sağlayabilirsiniz. Ultrasonik nemlendirme teknolojisi ile donatılan bu ürün, uzun yıllar boyunca kullanım avantajı sağlar. Sinbo Sah-6170 hava nemlendirici sayesinde buhar çıkış kontrolü ayarlanabildiği için özellikleri kişiselleştirilebilir. Fazla yer kaplamayan ve ağır olmayan boyutu ile işlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Üstelik sessiz çalışma özelliği sayesinde kullanım esnasında gürültü yapmaz. 30w gücündeki bu ürün aynı zamanda gece lambası olarak kullanabileceğiniz aydınlatma özelliği de vardır. Bu sayede gece yatak odanızda ya da salonunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sessiz çalıştığı için istediğiniz her alanda kullanabilir, bulunduğunuz ortamın havasını dilediğiniz gibi nemlendirebilirsiniz. İhtiyacınız olan hava değişimini bu ürün sayesinde kolayca yapabilirsiniz.

Geniş Su Hazneli Sinbo Sah-6170 Fiyatları ve Yorumları

Geniş Su Hazneli Sinbo Sah-6170 Fiyatları ve Yorumları

Sinbo Sah-6170 nemlendiricinin fiyatı sahip olduğu özelliklerine göre belirlenir. Nemlendirici sayesinde bulunduğunuz ortamın havasını ideal nem seviyesine ulaştırabilirsiniz. 30W gücündeki ürün, sessiz çalışma özelliği ile bilinir. Ergonomik boyutu ile kullanılan alanda yer kaplamaz. Ultrasonik hava nemlendirici kullanımı ile bulunan ortamı nemlendirir. Haznenin içerisindeki su azalmaya başladığında sinyal verir ve tamamen boşaldığı zaman da kapanır. Estetik ve şık görüntüsü ile dikkat çeken Sinbo Sah-6170 ultrasonic hava nemlendirici yorumları, müşterilerin karar verme sürecinde etkili olur. 5 litre çıkarılabilir su haznesi ile müşterilerine kullanım kolaylığı sağlar. Ayrıca bu ürün günlük yaşamınızın her anında yanınızda olarak bulunduğunuz ortamın havasını ideal nem seviyesine ulaştırır. Müşterilere eşsiz bir deneyim yaşatır. Ultrasonik nemlendirme teknolojisiyle tasarlanan Sinbo Sah-6170 hava nemlendiriciye Trendyol üzerinden kolay bir şekilde ulaşıp satın alabilirsiniz.