7
Meyve & Sebze Sıkacağı kategorisinde
en çok satılan 7. ürün

Sinbo Katı Meyve Sebze Sıkacağı Sj 3143 Paslanmaz Filtre

1.245 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249 TL
10 saat 27 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.789 TL

Ürün Bilgileri

Sinbo Katı Meyve Sebze Sıkacağı Sj 3143 Paslanmaz Filtre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HIZLIKAPINDA Satıcı Ünvanı: HIZLIKAPINDA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0462103861300001 Vergi Kimlik Numarası: 4621038613
    Bu ürün HIZLIKAPINDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maksimum Vitamin Takviyesi Ürünün kullanıcılara sağladığı konfor ve rahat kullanım sayesinde en lezzetli içecekler maksimum enerji ve vitamin sağlamaktadır. Ürünün benzersiz özellikleri tüm kullanıcıları tiplerinin rahatça kullanabilmesi için tasarlanmıştır. Her An En Taze İçecekler Anında Hazır Kullanıcılar 1000 W güce sahip meyve sıkacakları ile mükemmel lezzete sahip içeceklerini anında oluşturabilir ve günlük alması gereken vitamini sağlayabilir. Yeme içme konusunda seçici davranan çocuk ve bebekler katı meyve sıkacağının marifetleri ile artık tüm meyve sebzeleri seçmeden tüketebilir. Damlama Engelleyici Aparat Sayesinde Konforlu Kullanım Üründe bulunan özel bir aparat sayesinde katı meyve sıkacağında içecek hazırlarken damlama sorunu yaşanmaz. Bu sayede kullanıcılar daha konforlu bir deneyim yaşar ve içeceklerinin tek bir damlasını bile ziyan etmez. Ayarlanabilir Kademeli Güç Ayarı Ürünün sahip olduğu ayarlanabilir kademelerle farklı güçlerde tüm sebze veya meyvelerin suyu çıkarabilir. Kullanıcıların tek yapması gereken iki kademeden oluşan güç seçeneklerinden birini seçerek suyunu çıkarmak istediği meyve veya sebzeye en uygun seviyede ayarlamaktadır. Paslanmaz Çelik Gövde ile Filtre Ürünün sahip olduğu çelik donanımlar dış yüzeyde ve iç tasarımda kullanılarak uzun ömürlü bir kullanım sunmaktadır. Kullanıcılar çelik gövdeli yapısı sayesinde ürünlerini sağlıklı ve uzun ömürlü bir şekilde kullanmanın keyfini çıkarabilir. Geniş Posa Haznesi Katı meyve sıkacağının 1500 ml posa haznesi ile birden fazla meyve ve sebze sıkılarak sürekli posa boşaltma derdi yaşanmaz. Kullanıcılar 500 ml sıvı kabı sayesinde katı meyve sıcakları ile harikalar yaratabilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Plastik
  • Model Katı Meyve Sıkacağı
  • Renk Kırmızı
  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güvenlik Kilidi Var
  • Sürahi Kapasitesi 250-500 L
  • Sıkma Başlığı 1
  • Tema / Stil Klasik
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Sinbo Katı Meyve Sıkacağı SJ-3143

Sinbo SJ-3143 katı meyve sıkacağı ile her an kendinize ve sevdiklerinize meyve suyu yapabilirsiniz. Kahvaltıda, öğle yemeğinde ya da ara öğünlerde vitamin depolamak için kullanabilirsiniz. Sağlıklı içecekler tüketmek istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Güne zinde ve sağlıklı başlamak için katı meyve sıkacağından yararlanabilirsiniz. Kullanımı oldukça pratiktir. Temizlenme kolaylığı sayesinde ek iş çıkarmadan lezzetli içecekler hazırlayabilirsiniz. Meyvelerin suyunu ve posasını ayırır. Bu sayede posasız içecekler elde edebilirsiniz. Lezzetli ve sağlıklı içecekler yapabilir ve gıdaların vitamin değerini koruyabilirsiniz. Vitaminler oksijenle temas ettiği zaman değerini kaybeder. Sinbo meyve sıkacağı gıdaların vitamin değerlerini kaybetmeden ihtiyacınız olan besini almanıza yardımcı olur. Sinbo meyve sıkacağı ile sebzelerin de suyunu çıkarabilir ve yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Sebze sularını bebeklerin ek gıdaları için tercih edebilirsiniz

  • İki kullanım ayarı
  • Vitamin desteği
  • Kolay kullanım imkanı

Sinbo SJ-3143 Meyve Sıkacağı Özellikleri

Sinbo SJ-3143 Meyve Sıkacağı Özellikleri

Sinbo katı meyve sıkacağı özelliklerinden yararlanarak mutfağınızda lezzetli içecekler hazırlayabilirsiniz. Kahvaltılarda taze meyve suyu sıkabilirsiniz. Detokslarda kullanabileceğiniz sebze sularını günlük olarak hazırlayabilirsiniz. Paslanmaz çelik gövdesi kaliteli yapısını ortaya çıkarır. Parçaları ayırarak kolayca temizleyebilirsiniz. Kauçuk ayakları sayesinde tezgah ya da masaya sabitleyebilirsiniz. Bu sayede sarsılmaların ve sıçralamaların önüne geçebilirsiniz. 65 mm besleme tüpü sayesinde sebze ve meyveleri doğramadan atabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde hem zamandan tasarruf edebilir ve gıdaları besin değerini kaybetmeden tüketebilirsiniz. Posa haznesi ve su kabı sayesinde posasız içecekler hazırlayabilirsiniz. 500 ml meyve suyu kabı ve 1500 ml posa haznesi vardır. Ara temizlik yapmadan kalabalık ailelere tek seferde içecek servisi yapabilirsiniz. Pratik olan ürünü kullanmak için meyve ve sebzeleri cihazın haznesine atmanız yeterlidir. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz.

Sinbo SJ-3143 Katı Meyve Sıkacağı Kullananlar

Sinbo SJ-3143 Katı Meyve Sıkacağı Kullananlar

Sinbo SJ-3143 meyve sıkacağı ile sevdiklerinize enfes içecekler sunabilirsiniz. Sert gözüken meyve ve sebzelerin dahi suyunu kolayca çıkarabilirsiniz. Meyve ya da sebzeleri hazneye koyduktan sonra güç ayarlarından birisini seçmeniz yeterli olur. Kapağı hafifçe bastırmak meyvelerin suyunu çıkarmak için gereklidir. Uzun süre kullanmak için saatlerce çalıştırmaya özen gösterilmesi gerekir. 1000 W güce sahip olan meyve sıkacağı ile içeceklerinizi anında hazırlayabilirsiniz. %100 doğal ve lezzetli vitamin takviyeleri hazırlayabilirsiniz. Bebekler ve çocukları sebze yemeye alıştırmak için tercih edebilirsiniz. Bu ürün ile mutfakta işleri pratik ve kolay hale getirebilirsiniz. Üründe yer alan aparat sayesinde içecek hazırlarken damlamanın önüne geçebilirsiniz. Bu sayede konforlu deneyimin tadını çıkarabilir ve içeceğinizin tek bir damlasının bile israf olmasını önleyebilirsiniz. Sinbo SJ-3143 katı meyve sıkacağı kullananlar mutfaklarında kolaylığın ve pratikliğin avantajlarından yararlanırlar.

Sinbo SJ-2143 Katı Meyve Sıkacağı Fiyatları ve Yorumları

Sinbo SJ-2143 Katı Meyve Sıkacağı Fiyatları ve Yorumları

Sinbo SJ-3143 katı meyve sıkacağı fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir. Sinbo ile her sabah güne lezzetli içeceklerle başlayabilirsiniz. Kaliteli materyalleri sayesinde iç ve dış yüzeyi kendini uzun süre korur. Çelikten üretilen üründe paslanma gibi durumlar yoktur. İnsan sağlığına uygun şekilde tasarlanır. Ayarlanabilir kademeleri sayesinde farklı sertlikteki meyve ve sebzelere göre güç ayarı yapabilirsiniz. Kolay kullanımı, ergonomik ve şık tasarımıyla mutfağınızda dikkat çekmeyi başarır. Sağlıklı hayata adım atmak istiyor ve doğal içecekler hazırlamak istiyorsanız Sinbo’yu gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Mutfağınızın bir köşesine sabitleyerek kullanımı kolay hale getirebilirsiniz. Saniyeler içerisinde damak tadınıza uygun içecekler hazırlayabilirsiniz. Tek seferde kalabalık ortamlarda servis yapabilecek kadar gıdayı sıkabilirsiniz. Meyveli kokteyler ile insanların övgülerini kazanabilirsiniz. Sinbo SJ-3143 katı meyve sıkacağı yorumlarını Trendyol’dan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.