Sinbo Stm 5812 Elektrikli Çay Makinesi

389,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sinbo Stm 5812 Elektrikli Çay Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IŞIKLAR TİCARET LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: IŞIKLAR İNŞAAT GIDA UNLU MAMULLER NAKLİYE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kars Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0468028725700010 Vergi Kimlik Numarası: 4680287257
    Bu ürün IŞIKLAR TİCARET LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SİNBO STM-5812 ELEKTRİKLİ ÇAY SETİ

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Model Elektrikli Çaydanlık
  • Renk Siyah
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Demlik Kapasitesi 500+ L
  • Demlik Malzemesi Cam
  • Su Kapasitesi 1-2 L
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sinbo Stm 5812 2016ST013 Elektrikli Çay Makinesi

Gelişen teknolojiden yararlanılarak üretilen elektrikli çay makineleri son derece popüler ürünlerdir. Bu makineler hem lezzetli hem de pratik şekilde çay demlemeye imkân tanır. Zamandan ve enerjiden tasarruf etmeyi sağlayan bu ürünler, aynı zamanda şık tasarımlarıyla da mutfağınızı güzelleştirir. Sinbo Stm 5812 elektrikli çay makinesi de bu ürünler arasında yer alan oldukça popüler bir modeldir. Ergonomik tasarımı ve dayanıklı yapısı ile uzun ve keyifli bir kullanım sunar. Isı geçirmez dış kaplaması sayesinde kullanımı oldukça güvenlidir. Geniş hacimli demlikleriyle tek seferde çok sayıda kişi için çay hazırlamayı da mümkün kılar.

  • Ergonomik Tasarım
  • Isı Geçirmez Plastik Kaplama
  • Enerji Tasarrufu Yapan Akıllı Teknoloji

Sinbo Stm 5812 Elektrikli Çay Makinesinin Özellikleri Nedir?

Sinbo Stm 5812 Elektrikli Çay Makinesinin Özellikleri Nedir?

Stm 5812 elektrikli çay makinesi, Sinbo markasının kalitesini ve güvencesini taşıyan bir üründür. Yüksek kalite standartları çerçevesinde üretilen makine, şık tasarımı ve siyah rengi ile her mutfağa kolayca uyum sağlar. Üretiminde kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde Sinbo Stm-5812 elektrikli cam demlikli çay makinesini uzun ömürlü bir üründür. Minimal ve ergonomik tasarımı ile oldukça küçük bir yer kaplayan Sinbo elektrikli çay makinesi, sahip olduğu ısı yalıtımlı yüzey sayesinde de kullanıcılara konforlu bir deneyim sunar. Isı yalıtımı sağlayan plastik yüzey, olası kazalara karşı kullanıcısına koruma sağlar. Üst demliği 0.9 litrelik bir kapasiteye sahip olan makine, kalabalık misafir grupları ve işletmeler için uygundur. Demlik kısmında kullanılan cam malzeme, çayın çok daha lezzetli olmasına katkı sağlar. Alt haznesinin kapasitesi ise 1.7 litredir.

Sinbo Elektrikli Çay Makinesinin Kullanımı Kolay mıdır?

Sinbo elektrikli çay makinesi 1800 wattlık güce sahiptir. Bu sayede su ısıtma ve çay demleme için harcanan zamanı ve enerjiyi minimuma indirir. Bu ürün, otomatik kapanma özelliği ile su kaynadığı an çalışmayı durdurur. Bu sayede olası kazaları önlerken sürekli kontrol de gerektirmez. Sinbo elektrikli çay makinesinin üst demliğinin kapağı alt kısmındaki hazneyle de uyumludur. Bu sayede makine kettle olarak da kullanılabilir. Ürünün içerisindeki suyun tamamen buharlaştığı durumlarda susuz çalışma emniyeti devreye girer. Bu özellik cihaza giden enerjiyi keserek kullanıcıların güvenliğini sağlar. Sinbo elektrikli çay makinesini kullanışlı kılan bir diğer özellik ise kablosuz tasarıma sahip olmasıdır. Elektrik kablosu demliklere değil alt kısımda bulunan ısıtıcıya bağlıdır. Bu sayede Sinbo elektrikli çay makinesi pratik bir şekilde kullanılabilir.

Sinbo Stm 5812 Elektrikli Çay Makinesi Kaliteli midir?

Sinbo, küçük ev aletleri konusunda oldukça deneyimli bir marka olarak bilinir. Yüksek kalite standartlarını benimseyen marka, ürünleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarını eksiksiz şekilde karşılar. Bu doğrultuda üretilen Sinbo elektrikli çay makinesi de kalitesini her kullanımda ortaya koyan bir üründür. Kullanıcıların ihtiyaçlarını en doğru şekilde gideren bu ürün, aynı zamanda birçok fonksiyonel özelliğe de sahiptir. Enerjiden tasarruf, kullanıcı dostu tasarım ve emniyet tedbirleri ürünü kaliteli kılan özelliklerden yalnızca birkaçıdır. Ürün değerlendirme kısmında yer alan Sinbo Stm 5812 elektrikli çay makinesi yorumları da ürünün kalitesini kanıtlar niteliktedir. Kullanıcıların beğenisini kazanan bu ürüne Trendyol üzerinden sadece birkaç tıklamayla sahip olabilirsiniz. Yıl boyu devam eden kampanyalardan ve çeşitli indirimlerden yararlanarak Sinbo Stm-5812 elektrikli çay setini bütçenizi aşmadan satın almanız mümkündür. Ödeme işleminin tamamlanmasından kısa süre sonra siparişiniz kargoya teslim edilir.