Sınav Yayınları 7. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Kolektif

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
207,14 TL
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,90 TL

Ürün Bilgileri

Sınav Yayınları 7. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Kolektif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: enaktif Satıcı Ünvanı: SINAV BASIN YAYIN DAĞITIM ORGANİZASYON SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769052080700015 Vergi Kimlik Numarası: 7690520807
    Bu ürün enaktif tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sınav Yayınları Sınav 7.sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Sınav Yayın 7.Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Özellikleri Ve Açıklamaları Sınav Yayın 7.Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Yeni Müfredata Uygun Akıllı Tahtaya Uyumlu Okula Yardımcı Sınavlara Hazırlık Konu Anlatımları Etkinlikler Testler

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sınav Yayınları 7. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Kitap

Okul hayatı boyunca birden fazla sınava girilmesi gerekebiliyor. Bu tür durumlarda sadece okulda dinlediğimiz ders değil aynı zamanda destek alabileceğimiz kitaplar bulunmaktadır. Bu kitaplar hem gün içinde bilgileri hatırlamanıza hem de aynı konudan birden fazla soru çözerek soru tiplerini görmenize yardımcı olmaktadır. Kaçıncı sınıfa gidiyorsanız ya da hangi sınava gireceksiniz onun için özel olarak üretilmiş kitaplar bulabilirsiniz. Özellikle ortaokul dönemlerine ait kitaplardan destek almanız lise dönemi boyunca seçeceğiniz meslekte size yardımcı olacaktır. 7. Sınıf tüm dersler konu anlatımlı sınav yayınları kitabı yeni müfredata göre hazırlanmış olduğundan güncel konulara da değinebilirsiniz. Bu tür desteklerden yardım almanız daha başarılı olmanızı sağlayacaktır.

  • Eğlenceli Tasarım
  • Kolay anlatım
  • Yeni müfredata uygun

Sınav Yayınları 7. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Kitap İçeriği

7. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Kitap İçeriği

Okulda görülen derslere bağlı olarak bazı yerlerde eksik kaldığınızı hissedebilirsiniz. Bu tür durumlarda yeni müfredata uygun olarak hazırlanmış olan konu anlatımlı kitaplar sizler için faydalı olacaktır. Bu konu anlatımlı kitaplardan eksik kaldığınız konuları tekrar çalışarak eksiklerinizi giderebilirsiniz. Sınav Yayınları 7. sınıf tüm dersler konu anlatımlı kitap ile konulara en başından başlayarak eksik yerlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu konuları pekiştirebilmek için yardımcı olarak kullanabileceğiniz test kitapları da bulunmaktadır. Bu test kitaplarında bazen hem konu anlatımı bazen de sadece soru bankası olarak karşımıza çıkabilir. Konu anlatımlarında yeterli bilgiye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız Sınav Yayınları 7. sınıf tüm dersler konu anlatımlı soru bankası kitabını da alıp çözebilirsiniz. Bir konu için birden fazla soru tipini görmek size sınavda oldukça faydalı olacaktır.

Güncel Bilgiler ile 7. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Kitap

Güncel Bilgiler ile 7. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Kitap

Özellikle sınav dönemlerinde öğrenciler oldukça stresli olmaktadır. En önemlisi de sınavda çıkacak konuların yetişip yetişmediği ile ilgilidir. Yardımcı kitaplar bu noktada size oldukça fayda sağlayacaktır. Eğer konu eksiğiniz varsa konu anlatımlı kitap, soru çözme ile ilgili eksiğiniz varsa soru bankası tercih edebilirsiniz. Özellikle 7. sınıf gibi liseye geçiş dönemlerinde kitaplar size fayda sağlayacaktır. 7. Sınıf tüm dersler konu anlatımlı içeri ile oldukça zengin bir kitaptır. İçerisinde konular basit bir şekilde anlatılarak anlamanızı kolaylaştırır. Aynı zamanda kitap içerisindeki renkli tasarım sizleri sıkmadan eğlenceli bir çözüm yapmanıza yardımcı olacaktır. Kitabın sonunda yer alan cevap anahtarı ile de çözdüğünüz soruların doğruluğunu kontrol edebilirsiniz. Bu sayede hangi konularda eksik kaldığınızı rahatlıkla çözümleyebilirsiniz.

7. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Kitap Uygun Fiyatlarla

7. Sınıf Tüm Dersler Konu Anlatımlı Kitap Uygun Fiyatlarla

Gireceğiniz sınavı kazanmak için öncesinde bol soru çözmeniz gerekmektedir. Soru çözmek çalışmış olduğunuz konuları daha iyi anlamamıza ve hangi konularda eksik olduğunuz görmenize yardımcı olacaktır. 7. sınıf tüm dersler konu anlatımlı kitap ile eksik aldığınız konuları tamamlayabilir, soru bankaları ile de bu konuları pekiştirebilirsiniz. Sınav yayınlarının özellikle soru bankalarında geçmiş dönemlerde sıkça çıkan sorular yer almaktadır. Aynı zamanda sizlere yardımcı olmak için kitap içerisinde kullanabileceğiniz formüllerde bulunmaktadır. Sizlere sağlayacağı faydalara bakıldığında fiyatları da oldukça uygundur. 7.sınıf tüm dersler konu anlatımlı fiyatı ile de yüzünü güldürmeyi başaracaktır. Sizlerde sınavda başarılı olabilmek için hangi yönden eksikseniz o kitabı Trendyol internet sitesi üzerinden uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Sınav Yayınları 7. sınıf tüm dersler konu anlatımlı kitap kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.