Sınav Yayınları Tyt Tek Kitap Tüm Dersler Soru Bankası

248 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
169 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
277,52 TL
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
278,02 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sınav Yayınları Tyt Tek Kitap Tüm Dersler Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: enaktif Satıcı Ünvanı: SINAV BASIN YAYIN DAĞITIM ORGANİZASYON SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769052080700015 Vergi Kimlik Numarası: 7690520807
    Bu ürün enaktif tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YKS TYT Tüm Dersler Tek Kitap Soru Bankası 1 Oturum Sınav Yay

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Tüm Dersler
Geri Bildirim Ver

Sınav Yayınları 2021 Tyt Tüm Dersler Soru Bankası Tek Kitap

Yeni müfredata göre düzenlenen ve TYT sınavındaki tüm derslere ait testleri içerisinde bulunduran 2021 TYT tüm dersler soru bankası tek kitap sayesinde sınava girmeden önce birçok soru tipi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kitap içeriğinde sosyal bilimlerin alanları olan din kültürü, felsefe, coğrafya, tarih derslerinden bol test bulunur. Tek bir kitap ile istediğiniz her yerde her dersten test çözebilir ve tekrarlar yapabilirsiniz. Soru bankaları sayesinde sürenizi daha verimli kullanmayı öğrenebilir ve sorulara mükemmel şekilde odaklanabilirsiniz. Süre tutarak çözeceğiniz testler; sizin odaklanmanızı, süreyi yönetmenizi ve bilginizi test etmenizi sağlar.

  • Müfredata uygun sorular
  • Güncel soru tipleri
  • Akıcı ve anlaşılır dil

2021 TYT Tüm Dersler Soru Bankası İçeriği ve Özellikleri

2021 TYT Tüm Dersler Soru Bankası İçeriği ve Özellikleri

TYT, temel yetenekleri ölçmek için uygulanan bir sınavdır. Üniversiteye geçişte ilk basamak olarak öğrenciler değerlendirilir. Bu aşamada sayısal, sözel ve yabancı dil alanındaki tüm öğrenciler aynı sınava girer. Bu yüzden her alana hitap eden ortak soru tipleri bulunur. Sınavın içerisinde bulunan Türkçe, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilimler bölümüne ait testler Sınav Yayınları TYT tüm dersler soru bankası içerisinde bulunur. Fen bilimleri testi içeriğinde bulunan biyoloji, fizik, kimya derslerine ait sınavda çıkabilecek soru tiplerini deneyimlemenize imkan tanır. Geçmişte çıkmış olan sorulara ve yetkili kurumlar tarafından yayınlanan örnek soru tiplerine uygun soru çeşitlerini öğrencilere bir arada sunar. Üniversiteye geçiş aşamasında ilk basamak olan bu sınav için doğru ve bol kaynak çözmek önemlidir. Kitap içerisinde tüm derslere ait testlerin bulunması öğrenciler için büyük bir avantajdır.

Müfredata Uygun TYT Tüm Dersler Soru Bankası

Müfredata Uygun TYT Tüm Dersler Soru Bankası

Sınava hazırlanırken güncel kaynaklar kullanmak önemlidir. Böylece gündemde olan yeni soru tiplerini sınavdan önce görme şansı edinebilirsiniz. Güncel kaynaklar ait bol test çözmek sınav esnasında benzer soru tipleri ile karşılama olasılığınızı artırır. Doğru kaynaklar ile rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Sınav Yayınları TYT tüm dersler tek kitap soru bankası ile kazanabileceğiniz deneyimler oldukça fazladır. Türkçe testleri ile paragraf okuma hızınızı geliştirebilirsiniz. Bunun yanında dil bilgisi alanında da gelişim gösterebilirsiniz. Matematik bölümündeki testler ile hem geometri hem de temel matematik bilgilerinizi değerlendirebilirsiniz. Testlerde yaptığınız yanlışları tekrar gözden geçirerek hangi konularda eksikleriniz olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Tüm derslerin tek bir kitapta toplanması sizlere taşıma kolaylığı sağlar. Çalıştığınız konuların akılda kalıcılığını artırmak için pratik yapmak gerekir. Kitaplarda bulunan test sayısı oldukça fazladır. Sizler de bu kaynaklarla üniversite sınavında başarıyı yakalayabilirsiniz.

Tüm Dersler Soru Bankası Uygun Fiyatlarla

Tüm Dersler Soru Bankası Uygun Fiyatlarla

Okulunuzda yapılan deneme sınavlarına ve TYT sınavına hazırlanmak için çok sayıda testin bulunduğu kaynaklar, ideal kitaplardır. Test çözerken süre tutabilir ve sınavlara tam anlamıyla hazırlık yapabilirsiniz. Çözdüğünüz test sayısı çoğaldıkça anlama, yorumlama ve tepki verme süreniz de azalır. TYT'de süre çok önemli bir noktadır. Kısıtlı bir süre içerisinde size verilen testleri doğru bir çözerek başarıya ulaşabilirsiniz. Bu yüzden süre bakımından da kendinizi geliştirmeniz gerekir. Tüm derslere ait soruların olduğu soru bankaları sizlere bu özellikleri kazandırmayı amaçlar. Soru bankasında pratik yaparken yanlış yaptığınız veya yapamadığımız sorular sizlere hangi konularda eksik olduğunuz hakkında bilgi verir. Böylece eksiklerinizi tekrar ederek bir sonraki testlerde ve sınavlarda doğru sayınızı yükseltmeniz mümkündür. Sizler de üniversiteye geçişte önemli bir adım olan TYT için bu tür kitapları tercih ederek rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.