1
Buğday Unu kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Sinangil Un 5 kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sinangil Un 5 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Iso 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi'ne sahip olan Sinangil Unları hijyenik ve güvenilirdir.
  • Ülkemizdeki tüketim alışkanlığı düşünülerek ''çok amaçlı un'' olarak adlandırılan Sinangil Un'u kek, poğaça, ekmek, kurabiye, pandispanya ve çeşitli hamur işi gıdalarda kullanabilirsiniz.
  • Ununuzu daha uzun süre kullanmak istiyorsanız paketin ağzı kapalı olacak şekilde serin, kuru ve nem almayan bir yerde muhafaza etmelisiniz.
Geri Bildirim Ver

Sinangil Un 5 kg

Unlar, ekmek yapmak başta olmak üzere günlük hayatta birçok tarifte kullanılan gıdalardan biridir. Buğdayları öğüterek elde edilen un, mahsul kalitesine göre lezzetini kazanır. Hamur işleri ve çorba terbiyeleri, un kullanılarak hazırlanır. Kolay açılabilen yufkalar ve kabaran hamur işleri için unun kalitesi çok önemlidir. Sinangil un, özel mahsul ile üretilerek lezzetli yiyecekler yapmanızı sağlar. Kaliteli yapısı yiyeceklerin mayalanma sürecine yardımcı olarak süreyi kısaltır. Birkaç kez öğütme bölümünden geçerek inceltilen bu malzeme, içerisinde hiçbir kalıntı olmadan paketlenir. Yüksek besin değerleri, sağlıklı yiyecekler pişirebilme fırsatı sunar. Uzun süre bozulmadan durabilen yapısı sayesinde kullanmadığınız unu bir kutu içerisinde saklayabilir, kullanacağınız zaman tekrar çıkarabilirsiniz. Birçok tarifte kullanıma uygun olan yapısı sayesinde tatlılarınızı yapabilir, böreklerinizi açabilirsiniz.

  • Çok amaçlı kullanım olanağı
  • İnce elenmiş doku
  • Uzun süre tazeliğini koruyan formül

Değirmenden Sofralara Sinangil Un 5 kg

Değirmenden Sofralara Sinangil Un 5 kg

Lezzetli yiyecekler pişirmenin sırrı kaliteli malzemeler kullanmaktır. Hamur işlerinin yumuşak ve kabarık olmalarını sağlayan ürün, undur. Sinangil, kaliteli buğdayları seçerek üretim işlemini başlatır. Doğru buğdayı seçmek un üretiminde çok önemlidir. Seçilen buğdaylar değirmen usulü ile öğütülür. Yeni teknoloji sayesinde buğdayların ezilerek un haline gelmesi sağlanır. El değmeden üretilen bu malzeme, hijyenik bir şekilde sofralarınıza gelir. Sinangil un 5 kg ağırlığındaki kaliteli ürününü, düzgün bir şekilde torbalayarak müşterilerle buluşturur. Kağıt torbalar ile satışa sunulan ürün, böceklenme ve bayatlama olmadan saklayabilme avantajı sağlar. Plastik yerine kağıt torba tercih ederek sağlıklı bir gıda tüketme olanağı tanır. Çocuklarınıza gönül rahatlığı ile yedirebileceğiniz bu sağlıklı un ile kek, poğaça, pandispanya gibi yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Serin ve kuru bir yerde uzun süre bozulmadan muhafaza edebilirsiniz.

Sinangil Un 5 kg Yorumları ve Avantajları

Sinangil Un 5 kg Yorumları ve Avantajları

Hamur işi yaparken topaklanma yapmayan unları kullanmak istiyor olabilirsiniz. Yufkalarınızı açarken pürüzsüz ve düzgün ürünler elde etmek isteyebilirsiniz. Sinangil 5 kg un sayesinde yufkalarınızı hızlı ve düzgün bir şekilde açabilirsiniz. Öğütülürken incecik bir dokuya kavuşan bu ürün, uzun saatler hamur yoğurmanıza gerek kalmadan diğer malzemeler ile karışır. Topaklanma yapmayan kaliteli içeriği sizi her anlamda memnun eder. Kağıttan üretilen torbası kolay bir şekilde saklama avantajı sağlar. Kağıt torba, unun bayatlamasını da engelleyerek uzun süreli kullanım olanağı tanır. Besin değerleri yüksek olan bu ürün sayesinde tükettiğiniz yiyeceklerin sağlıklı olmasını sağlayabilirsiniz. Baklavalarınızı hazırlarken daima taze kalan bu ürünü kullanabilirsiniz. Satın almadan önce Sinangil un 5 kg yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece kullananların tavsiyeleri ve ürün kalitesi ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Sinangil Un 5 kg Fiyatı

Sinangil Un 5 kg Fiyatı

Sinangil un 5 kg fiyatı belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önüne alınır. Özel mahsuller seçilerek üretilen un, sizi her anlamda memnun eder. Uzun süre bayatlamayan yapısı tasarruf etmenizi sağlar. Kağıt torba ile satışa sunulması büyük beğeni toplar. İnecik olana kadar öğütülen bu ürün, kaliteli yapısı ile yiyeceklerin kabarmasını kolaylaştırır. Hamurları rahatça yoğurmanızı sağlayarak kollarınızın yorulmasını engeller. Lezzetli formülü sayesinde pişirilen yiyeceklerin herkes tarafından beğenilmesini sağlar. El değmeden öğütülerek paketlenmesi hijyenik bir şekilde tüketebilme fırsatı sunar. Hamur işi yapmayı seviyorsanız bu lezzetli ürünü satın alabilirsiniz. Her yiyecek için kullanıma uygun olan bu ürün ile tüm hamur işlerinizi pişirebilirsiniz. 5 kilogramlık büyük torbası sayesinde komşularınız ve ailenize yetecek kadar yiyeceği tek seferde hazırlayabilirsiniz. Güvenilir bir şekilde imal edilen ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyatlı bir şekilde satın alabilirsiniz.